Goede service, jammer van de bezorging

Ik heb een product besteld. Dit zou worden afgeleverd bij een postnl-pakketpunt. Er is echter van alles misgegaan en het is nog steeds niet binnen, en ook niet bezorgt bij het nieuwe adres dat postnl heeft opgegeven, 7 kilometer (!) verderop. CoolBlue klantenservice is heel vriendelijk maar heeft in feite niets voor mij kunnen doen. Erg jammer, omdat ik dus nu 3 weken op een pakketje zit te wachten, omdat postnl een intern onderzoek van 2 weken moet verrichten, wat ook de dag erna bezorgd had kunnen worden. Wel een tientje aan shoptegoed ontvangen omdat ik verkeerd geïnformeerd was door de klantenservice de eerste keer. Dat is fijn, maar ik vind het nog steeds wel jammer dat ik nu 3 weken zit te wachten. Voortaan kies ik toch maar weer CoolBlue, ook al ben ik niet thuis dan..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet meer aanbieden dat PostNL het bezorgt. Jullie hebben een eigen bezorgservice die het prima doet.

Prijs en levering zeer goed

Eerst een mail dat het besteld is. Dan een mail wanneer bezorging. Vervolgens een mail met tijd en een telefoontje van de chauffeur dat hij eraan komt. Keurig afgeleverd. Zeer tevreden over de communicatie en de chauffeur die kwam afleveren.

Top geholpen

Ik bestelde via internet. De computer was op voorraad in Utrecht. Daar werd ik direct, vriendelijk en efficiënt geholpen. Dat was een fijne ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef in de mail aan bij welk scherm je je moet melden. Bij het eerste bezoek was dat voor mij niet duidelijk. Logisch voor jullie is niet logisch voor de klant :)

Op dinsdag besteld, volgende ochtend in huis!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snel en goed afgehandeld.

Ik was enigszins verbaasd dat de Beats Solo 3 koptelefoon, nota bene een product van Apple, bij geen enkele Amac vestiging voorradig bleek te zijn. Dus heb ik het via Cool Blue besteld en had het de volgende dag al keurig netjes op de afgesproken tijd in huis. Prima service van Cool Blue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel bezorgd, en duidelijke video handleiding

Super snel bezorgd, en duidelijke video handleiding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service, goed product gekocht tegen een zeer scherpe prijs

Coolblue was weer top. Snelle levering van een oven. En een paar dagen later nog een handgeschreven kaartje in de bus vanuit Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelste en voordeligste online winkel ! Met een live helpdesk.

Wat we zochten hadden ze, altijd producten van kwaliteit en naam. Kortom ga zo door !

Nauwgezette opvolging van bestelling

Ik ben zeer tevreden op de manier van afhandeling van mijn bestelling, het op de hoogte houden en de accurate levering, Top!!

Snelle correcte levering

Site die goede informatie over het product gaf. Als het wordt bezorgd sta je niet voor een verrassing. Het is gewoon goed. En snel in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jammer dat Post-nl niet de zorgvuldigheid had het pakje af te geven. Het werd zo in de lift geplaatst, wat ik toevallig ontdekte toen ik in de hal was en de liftdeur open ging.

Bezorging was snel en op tijd, bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam

Goeie producten, redelijke prijzen

Positief

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houd iets meer rekening met leeftijd van mensen

Op tijd

Keurig afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Heel tevreden mee

Iets groter scherm en fijn toetsenbord

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima, as usual!

Mooi op tijd, goed verpakt, alles in orde!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Retour zending is zeer prima gegaan dankzij een zeer goede en vriendelijke behulpzame bezorger Shahir

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zo doorgaan

Geweldige service

Service is altijd goed en zoals er wordt beloofd. Ook erg blij met het product natuurlijk

Gewoon altijd goed

Service staat voorop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit is wat je wilt als klant!

Vragen? Gewoon iemand aan de lijn. Met verstand. Regelt het meteen. Aanpassing nodig? Zelfde verhaal. Bezorging door Coolblue zelf? Bellen je op als ze onder zijn (of een sms) en bellen je op als ze voor de deur staan (handig als de bel stuk is!) Product terugbrengen? Geen vragen, geen aankoopbewijs nodig (staat gewoon in de computer). En alles met en voor een glimlach! Ongeacht wie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbeterpunt: retour of garantieperiode 1 dag voorbij...case closed. Natuurlijk moet ergens de grens worden getrokken, maar op 2 jaar garantie maakt een dag ook niet meer uit.

snel bezorgd

Snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen, was prima

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering!!

Na een korte zoektocht bij Coolbleu uitgekomen. Een duidelijke omschrijving van het product en een makkelijke vergelijking met een ander product. Na de bestelling een snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd afgeleverd, keurig verpakt en per mail nog een instructie voor installatie. Helder en goed!

Zie hierboven.

Bestelling oké, verzending waardeloos

Het bestelproces is oké, de verzending daarentegen is waardeloos. We hebben een nieuwe smartphone besteld. Deze kwam aan in een ingedeukte verzenddoos die aan 2 kanten open gescheurd was. De verzenddoos was ook niet voorzien van opvul materialen waardoor het een wonder mag heten dat de smartphone ongeschonden uit de verpakking kwam. Hopelijk werkt de Smartphone naar behoren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kwalitatief betere verzenddoos gebruiken met opvul materialen. Zeker gezien de inhoud.

Goed aanbieding en goede levering

Alles is van begin tot eind perfect gelopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product word snel en goed geleverd. Tevens werd het per fiets bezorgd. Nog goed voor het milieu.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN