Duidelijke website en snelle bezorging.

Website is erg overzichtelijk en met duidelijke beschrijvingen van de artikelen. Bezorging de volgende dag ging prima. Een halfuur vantevoren een sms'je en 10 minuten vantevoren nog een telefoontje. En een zeer vriendelijke bezorger. Coolblue is zeker een glimlach waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keuz en snelle levering.

Bij coolblue doen ze niet moeilijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retoursticker bijsluiten

Snel en scherp geprijsd

's avonds smartphone met beschermhoes besteld. Volgende ochtend al in huis. En dat tegen een scherpe prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en correct aan huis bezorgd

Mijn JBL earpods zijn snel en prettig bezorgd aan huis.

Perfecte aankoop

Goede info op de site, snelle bezorging en ook na ontvangst goed info over gebruik. Heel blij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Voor alle producten tot op heden gekocht is de levering altijd betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Onlangs een computer ter reparatie teruggestuurd. Netjes op tijd sfgehandeld. Aanrader!

Top (web)winkel

Coolblue is een heel prettige winkel met zeer uitgebreid assortiment. De mogelijkheid om producten te vergelijken is voor mij echt een pre. De mails die worden gestuurd zijn heel duidelijk, en brengen ook vaak een glimlach op mijn gezicht door een vleugje humor. Ik heb nog nooit een miskoop gedaan bij Coolblue en blijf trouwe consument van dit bedrijf.

Super snel; super service

De nieuwe game-tv van mijn zoon is supersnel geleverd, geen gedoe…’en (altijd) een goede prijs-kwaliteit!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel bezorgd en fijn product

In de winkel getest en dat was heel chill, bestelt en dag erna bezorgd. Thanks voor top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snelle en goede service

Ik ben erg tevreden met Coolblue. Duidelijk assortiment met uitgebreide omschrijving en reviews. Altijd snel geleverd. Goede communicatie. Coolblue is een absolute aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Achteraf betalen zou fijn zijn.

Hele prettige winkel zowel online als in het echt

Ik heb altijd zeer goede ervaringen met Coolblue. Ze hebben een toegankelijke website met goede prijzen en advies. Het personeel is zowel online als in de winkel aardig en klantgericht. Hun leus 'Alles voor een glimlach' doen ze naar mijn mening eer aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering, site is goed en duidelijk. Ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een product gekocht savonds rond een uur of 10. Volgende dag rond de middag geleverd dus helemaal top! Vlak voor de levering ontving ik nog een mail met tips voor het instellen van mijn product. Wat wil je nog meer zou ik zeggen!

prima service

Altijd heel fijn dat de pakketten op de afgesproken tijd worden bezorgd.

vriendelijkheid

Tablet snel binnen, aardige bezorger. Prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

alleen maar goede recensie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je werd goed op de hoogte gehouden van je bestelling en fijne service

Echt top

goede snelle service

oude apparatuur netjes meegenomen. Nieuwe netjes geinstaleerd en al het verpakkingsmateriaal ook weer meegenomen. Ook tips gekregen hoe te gebruiken.

Wasmachine is niet geplaatst

Alles leek goed te gaan. 2 mannen met wasmachine voor de deur. Wij hadden bij de bestelling aangegeven dat de wasmachine in de kelder moet worden geplaatst. Dat konden ze echter niet. Met wasmachine zijn ze weer vertrokken. Toch vreemd de verhuizers hebben jaren geleden een wasmachine, wasdroger en vriezer in de kelder geplaatst. Heb de verhuizers niet gehoord dat het moeilijk was. Coolblue heeft geen attributen bij zich om eventueel ook lastige plaatsen te leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eventueel van te voren contact opnemen n. a. v. informatie van de klant bij de bestelling

Fijn bedrijf

Fijne duidelijk website en ze doen wat ze beloven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Snel

Snel bezorgd, prima product, snelbgeïnstalleerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Helemaal top!!

Na vele reviews te hebben gelezen ook overstag gegaan om deze te kiezen ( keuze is reuze ) maar een dikke WAUW voor dit apparaat! Zelfs na een uurtje had ik al aardig wat water in de opvang bak. Maakt zeer weinig geluid waardoor je er geen last van hebt dus voor mijn koude vochtige huisje is deze echt perfect !

Goede en snelle service

Een telefoon plus toebehoren gekocht bij Coolblue. Alle producten waren al naar een dag binnen en zijn allemaal van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en blij met de snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima,Nespresso apparaat zondag besteld en maandag kon ik alweer koffie drinken.Top!

Lekker snelle levering

64 Weena