Béter kan gewoon niet!

Alles exact volgens afspraak geleverd en TV voldoet ook nog eens geheel volgens beschrijving.

levering incompleet

De bezorging is erg snel, echter incompleet. Ik had een laptop, muis en Officepakket besteld. Het Office pakket zat er niet bij. Daar is nu een onderzoek naar, maar voorlopig kan ik de laptop niet optimaal gebruiken. De servicemedewerkers zijn vriendelijk en correct, maar daar heb ik verder niks aan. Dit kan de beste leverancier overkomen natuurlijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? goed de bestelling controleren bij verzending

Eenvoudige bestelwijze, snelle aflevering en perfecte prijs!

Artikel is eenvoudig te bestellen. De communicatie met bezorger perfect. De ondersteuning na aflevering met startprogramma via mail is super: heeft mij goed geholpen bij installatie.

Binnen een dag geleverd

Snelle levering met installatie

11 uur na het bestellen al geleverd en geïnstalleerd. Concurrerende prijzen Zeer tevreden met mijn aankoop .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles prima

Goede snelle service

Ik ben erg blij met de snelle en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles prima geregeld

Ik word altijd correct en op tijd behandeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een defect tweedekansje ontvangen, nu nog steeds niet afgehandeld.

Helaas omschrijf ik mijn ervaring als een combinatie van teleurstellingen tot nu toe. Eerst was mijn product incompleet (missende HDMI kabel). Halve avond bezig geweest met andere kabels, toen toch maar de klantenservice gebeld (rest van de avond in de wachtrij gestaan). Na wat zoek werk van jullie medewerker, bleek dat er bij jullie bekend was dat deze defect was. Zacht gezegd niet netjes om deze dan aan mij te verkopen voor slechts 20 euro minder en dit niet te vermelden. Duidelijk is het product niet getest. Medewerker belooft eerst een nieuw product en shop tegoed, maar trekt dit laatste weer in op een gekke manier. Wat onenigheid maar ik besluit er niet verder op in te gaan. Pakket teruggestuurd, ontvangen door jullie. Krijg ik een melding dat het niet compleet is, er mist een HDMI kabel. Beetje lastig iets terugsturen als je het nooit hebt ontvangen. Nu moet ik 4(!) werkdagen wachten tot er besloten is dat ik inderdaad iets niet kan retourneren wat ik nooit heb ontvangen en kan ik voorlopig fluiten naar mijn product. Kortom, dit gedoe was de 20 euro die ik minder heb betaald (op 288) absoluut niet waard en jullie hebben een ontevreden klant erbij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tweedekans producten niet defect verkopen

Ruime keus ,Makkelijk bestellen en snelle levering

Mijn bestelling (een beeldscherm ) was binnen een dag geleverd. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, gemakkelijk en fantastisch geleverd

Winkelen ging soepel, keuze voor leverdatum verkeerd gegaan, dus mogelijk niet duidelijk kunnen zien op de app

Snel, betrouwbaar.

Duidelijk makkelijk vergelijken en vandaag besteld morgen echt in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correcte afhandeling van de order.

Super winkel!

Op zondag wat besteld! In 1e instantie verkeerde artikel besteld! Contact opgenomen met klantenservice, artikel geannuleerd, en het goede besteld! Super fijn! Zeer zeker een Aarader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helemaal prima zo!

Direct de volgende dag geleverd

Altijd fijn (ook online) winkelen bij Coolblue.

Snel bezorgd

Uitstekend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat ze zegt!

bestelling is snel, geleverd! De informatie van bestelling tot levering is goed!

Fijne afhandeling

Bestelling geplaatst, snelle levering, goede communicatie wat betreft de levering en gebeld voordat de levering plaatsvond, product netjes ingepakt. Ik ben zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles verliep keurig!

Coolblue is supersnel!

Mijn pakket (smartphone) moest ik ophalen. Dat verliep gladjes en het was duidelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Nooit problemen mee

Ik heb al meerdere producten bij Coolblue besteld. Ze zijn duidelijk over de bezorgtijd en leveren op tijd. Nooit problemen mee gehad

Super winkel

Ik ben erg blij met mijn bestelling en de service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tipa

maar 1 verklaring ervaring

Zeer snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gebruiks aan wijzing

Prima geregeld.

Vlotte afhandeling in de winkel.

12- 11 bestelling gedaan en nu 16- 11 nog steeds niet bezorgt

teleurstellend en niet verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service tegen een scherpe prijs!

Ik bestel regelmatig iets bij Coolblue, omdat er een ruime keus is aan diverse soorten producten tegen een scherpe/competitieve prijs. Als dan de service ook nog helemaal top is, dan is dat bijna 5 sterren waard! Er valt altijd iets te verbeteren ;-)

Goedemorgen service

Zondag twee garmin horloges gekocht. Maandag gaan de Black friday deal. Het verschil in bedrag werd keurig op onze rekening terug gestort

64 Weena

Rotterdam 3012 CN