Ik heb een bestelling geplaatst en binnen korte tijd hoor je per mail waar en wanneer het pakketje bezorgd wordt. Ben je niet thuis, dan word je gebeld om goede afspraken te maken. Prettig. Daarnaast werd de bestelling per fiets geleverd; een uitstekende manier om een bijdrage aan het milieu te leveren. Zeker aks het om kleine pakjes gaat. Ga zo door!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn eerste gedachte is COOLBLEU, als ik wat wil bestellen.

Weet ik eigenlijk niet.zit in ons systeem.iets bestellen, is coolbleu.

Perfecte afhandeling

Heldere communicatie over tijdstip bezorging en buitengewoon vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wordt altijd blij van coolblue

Fijne app om te bestellen, geweldige order bevestiging en nog leukere verpakking voor het product. Kortom een winkel waar de klantervaringen echt boven in het vaandel staan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webwinkel. Billijke prijzen en zeer vlot geleverd door een vriendelijke en nette bezorger.

We hebben een nieuwe Kobo aangeschaft en er was een zeer ruime keuze in ereaders. Geleverd op de tijd als afgesproken. Top ervaringen bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service maar slecht product

Een BK RVS pannenset besteld. Netjes de volgende dag geleverd, maar binnen een half uur was de blijdschap wel over. Roest op diverse plekken aan de binnenzijde van de pannen. Ze leken eerder te zijn gebruikt, matig gedroogd en daardoor plekken te vertonen. In elk geval zeker niet 100% nieuw denken wij. Een uurtje later weer retour gestuurd met bovenstaande opmerkingen en 3 werkdagen later het geld al weer retour. Prima service, maar het product viel erg tegen.

Snel en goed geïnformeerd

Je krijgt duidelijke updates, er wordt snel geleverd en de informatie is betrouwbaar

Geweldig geholpen door Huub

Vandaag met mijn nieuwe iPhone 15 terug naar de winkel want de telefoon kon niet meer worden opgeladen. Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke jongeman die mij een nieuwe telefoon aanbood en dat terwijl ik een week te laat was qua garantie, het blijkt dat je recht hebt op n nieuwe als je binnen de 30 dagen terugkomt. Dat was heel fijn… tevens heeft hij de data overgezet naar mn nieuwe telefoon en de oude gewist. En dat allemaal met zeer veel geduld en vriendelijkheid. Blij dat ik m’n iPhone 15 daar heb gekocht.!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, ben prima geholpen!

Betrouwbaar

Coolblue is iets duurder maar is het waard. leveren snel, service is echt goed!

Snelle bezorging, duidelijk communicatie

Duidelijke website, snelle bezorging en duidelijke communicatie over de bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en netjes bezorgd

Prijs is goed en leveringsmoment goed gecommuniceerd. Bezorgers nette jongens, die behendig wasdroger op de juiste plaats installeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site, goede prijzen en goede producten

Helaas gaf postnl een kink in de kabel door niet op tijd te leveren maar over coolblue heel tevreden.

Tweedekans is ideaal

Ik heb een tweedekans item gekocht. Ideaal dat dit wordt aangeboden! Scheelt een hoop geld en het product is nog steeds gewoon nieuw! Blij mee

Snelle levering, goede service

Het product werd snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen. Over het algemeen heeft coolblue een goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld, snel geleverd en behulpzame assistent

TV uitgezocht, advies gevraagd over muurbeugel, netjes teruggebeld en enkele dagen later bezorgd op aangegeven tijdstip.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? TV was na 4 dagen 200 euro in prijs gedaald …

Mario Bros spel

ZEER GOED , Heb te doen met fietskoerier.Zekeŕ in de winter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

altijd goed

bestel al jaren bij coolblue en nog nooit problemen gehad met bestelling retour enz. de produchten die coolbue ook zelf maar onder de naam bluebuilt zijn ook super koop tegenworden al hun producten voor dat ik wat anders koop en gaan ook jaren lang mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en goede levering met afgepaste communicatie

De levering was snel en goed op de afgesproken tijd. Dit werd goed begeleid met voldoende communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Optijd binnen en goeie kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel een overzicht en keuze kunnen maken en de volgende dag geleverd!

Prima, zoals je mag verwachten van Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, betrouwbaar en kwaliteit!

Altijd snelle bezorging, netjes verpakt en duidelijke eerlijke communicatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral op deze weg doorgaan.

Betrouwbaar

Duidelijk en betrouwbaar in elke levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs tijdig aanpassen aan concurrentie

Zeer tevreden.

Nadat de bestelling was afgeleverd, bleek dat ik een onderdeel teveel had besteld. Online formulier ingevuld. Geen moeilijke vragen. Binnen 5 dagen geld terug.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Regenjas voor de fietsbezorger.

Waar voor je geld en duurzaam

Het product wat ik zocht was het goedkoopst bij Coolblue. Kom binnen 24 uur geleverd worden. En werd bezorgd met de elektrische bakfiets. Super!

Snel en duidelijk

Advies coolblue gevolgd voor haarfőhn. Prima keus. Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena