Snelle levering en goed verpakt.

Ideaal dat je je leveringsdag kan bepalen, de spullen waren goed verpakt en de prijsstelling was oke.

Supersnel!!

Als gezin kan je niet zonder wasmachine. Onze wasmachine ging op zondagavond kapot, via de site van Coolbleu ern nieuwe besteld.....maandag om 9.30 stond de nieuwe machine al te draaien....echt top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed verhaal

Goede uitleg online, goede service met humor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vaak duurder dan concurrentie

Betrouwbare winkel

Weet wanneer ik m’n pakket ontvang. Service altijd goed. Prijzen zijn ook marktconform.

Beste bezorger ooit

Ik was niet thuis nog, bezorger belde daarom even. Super vriendelijk toen ik er was.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Goede productomschrijving en bezorging

Product komt overeen met de beschrijving en dat maakt coolblue betrouwbaar. Afwikkeling gaat soepel en bezorging is uitstekend.

Super snel en goed

Alles snel geregeld en geleverd

geen terugbetaling

Had een beeldscherm besteld maar bij afhalen bleek de scherm 9 euro goedkoper te zijn, de medewerker zei dat ik het verschil terug zou krijgen maar nu een week later nog steeds niks op de rekening bigeschreven, medewerker zei binnen 3 dagen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? afspraak nakomen

Zoals altijd fantastisch

Goede scherpe prijzen, snelle bezorging welke keurig in een tijdvak word aangegeven en mocht er een keer iets niet goed zijn dan word het netjes door de klantenservice geregeld.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Keurig een sms’je 15 minuten voor het bezorgen. Heel prettig en een veilig idee. Product geven we met Sinterklaas dus daar kan ik niks over zeggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Nadat mijn galaxy tablet s8 kapot gevallen was, heb ik contact opgenomen met coolblue, tablet opgestuurd, en na 7 weken een nieuwe galaxy tab s9 ontvangen, Coolblue bedankt voor de goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

valse beloften, fouten niet toegeven

Klantenservice heeft 2x gezegd dat mijn wasmachine reparatie onder garantie val, maar dat bleek niet zo te zijn en ze willen deze fout niet toegeven. Je hebt niks op schrift omdat je alleen maar standaardmails krijgt na een gesprek, dus rechtsbijstand ingeschakeld. Kijken of ik nog mijn gelijk kan halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen valse beloften doen

Heerlijke winkel, maar ga niet antwoorden op sms van Coolblue

Het blijft een heerlijke winkel, vriendelijk, snel en goede vergelijkingsmogelijkheden op de site. Maar beantwoord svp geen service sms-jes, dat kost je geld. Er stond niet bij dat je niet kon antwoorden op het berichtje dat mijn product aangemeld was voor bezorging. Ik vraag daarom of ik het alsnog in de winkel kan ophalen. Geen antwoord, maar wel in mijn telefoobundel extra kosten: een smsje naar het buitenland, de Comoren (0026). Dat was mijn antwoord sms op deze service sms van Coolblue. Dit vond ik niet "alles voor een glimlach".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communiceer beter dan sms-jes niet beantwoord moeten worden

Top advies met de Vergelijk functie

Snel geleverd en de vergekijk functie en je wensen aangeven werkt perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website, makkelijk bestellen, snelle levering en kundige medewerkers die erg vriendelijk zijn.

Je voelt je echt een gewaardeerde klant!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De wachttijd van klantenservice duurt lang. Eenmaal een medewerker aan de lijn zeer correct geholpen met adequate afhandeling

Super netjes geregeld

Mooie site. Makkelijk om je te oriënteren en ook nog eens snel leveren voor een goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Producten die niet voorradig zijn niet op de site zetten

snel en goed geleverd

PS5 voor mijn zoontje.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede hulp bij vraag over aankoop

Voordat ik mijn product kocht bij Coolblue had ik een dringende vraag, waardoor ik de klantenservice probeerde te bereiken via telefoon. Na enorm lang in de wacht te hebben gestaan (dit vond ik persoonlijk minder prettig) werd ik vervolgens wel snel en goed geholpen door de medewerkster!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vaker de optie geven om een medewerk(st)er terug te laten bellen wanneer het druk is.

Altijd goed

Goede service en snelle levering

Goede service en levering

Goede service en levering van bestelde producten volgens afgesproken tijden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voort geholpen zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en conform afspraak geregeld!

Coolblue komt hun afspraken na! Fijn met aanvullingen via e-mail met duidelijke instructies!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zaterdag een bestelling geplaatst en de zondag er na gelijk bezorgd door een nette vrolijke koerier op de fiets , dus niet zo'n sjacherijn met een veel te grote bus die niet parkeren kan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag besteld zondag in huis

Zelf de TV aangesloten als werkte in een keer . Voor die prijs leuke TV

64 Weena