Altijd erg tevreden over de service van Coolblue!

Nog nooit problemen gehad met de service bij Coolblue. Wanneer een product, online of in de winkel gekocht, toch niet zo goed bevalt dan is het binnen 30 dagen zonder gezeur terug te brengen. wel zo fijn!

Snel besteld en geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Ook heel handig dat je producten met elkaar kunt vergelijken. En supersnelle levering, zelfs op zondag! Ideaal!

Gewoon prima!

Makkelijk kunnen bestellen op de site, prima informatie over t product en ook netjes op tijd opgestuurd. Zelfs PostNL werkte deze keer mee en ik had t op tijd in huis. En achteraf kreeg ik ook nog een prima service mailtje met daarin tips hoe ik t beste uit de monitor kon halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Gewoon zo doorgaan.

Snel, niet duur en goede kwaliteit. Wat wil ik nog meer?

Snel, niet duur en goede kwaliteit. Wat wil ik nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie rondom bezorging was niet geheel duidelijk. Echter ik denk dat dit door Post.nl werd veroorzaakt.

product dat ik besteld heb was netjes geleverd

Op tijd geleverd echte heb ik het verkeerde besteld door eigen fout, product is via de retourbon teruggestuurd, was redelijk makkelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolbleu heeft over de originele bon de verzendsticker geplakt en geen omdoos gebruikt waar de originele doos in vepakt zat, de volgende klant die dit product krijgt, krijgt dan een beschadigde doos

Snelle en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service zoals ik gewend bem

Om 22.30 besteld en om 09.00 andere dag in huis. Dat gaat sneller dan zelf halen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet de aandacht verslappen, blijf de concurrentie altijd een half stapje voor

Goede kwaliteit spullen en goede levering

Coolblue is altijd mooi op tijd met leveren :)

Bezorging snel en conform e-mail berichten

Bezorging snel en conform e-mail berichten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en goed verpakt

Product was snel geleverd en uitmuntend verpakt. Echter waren twee dozen om de product verpakking heen wat overkill.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets minder verpakkingsmateriaal is ook ok

Deskundig advies in de winkel en een prettige app/website om te bestellen.

Ik word altijd goed en gastvrij ontvangen in de winkel. Als ik een vraag heb is er altijd wel iemand aanwezig die mij de details kan vertellen. Ik ga met een voldaan gevoel de deur uit als ik iets gekocht heb. Op de app/website kan ik gemakkelijk spullen vinden waar ik naar opzoek ben. Weinig klikken, maar snel op de juiste plek. Top!

Snelle en nette aflevering

Gewoon cool.

Goede service snelle levering

Goede service Snelle levering Vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Voor garantie geen coolblue

Airpods gekocht in feb 2023 , echter probleem case 100% opgeladen en meestal 1 van de airpods leeg uit de case, opgestuurd voor garantie april 2023. Terug ontvangen en geen probleem vast gesteld, probleem bleef . na lang ergeren toch weer opgestuurd november 2023 maar nu is het ineens gebruikers schade.. Dus voor garantie hoef je niet bij coolblue te zijn. Nieuw verkopen is geen probleem voor coolblue maar als er wat te zeuren is dan is de glimlach ver te zoeken ....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? garantie verlenen

Netjes en op tijd afgeleverd

De tijd wat was aangegeven zijn jullie nagekomen. Netjes . Ook de chauffeur was correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd goede service, goed bereikbaar. Vaak ook de laagste prijs! Snelle verzending en bezorging. Altijd tevreden

Fijne klantenservice

Bij het bestellen en betalen ging er iets fout met de app. Mail gestuurd naar de klantenservice binnen paar uur reactie en opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en top kwaliteit.

Zoals de titel al zegt. Was het super geregeld. Ik beveel het iedereen aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zeker niet.

De beste service en klantvriendelijkheid!

Mijn ervaring met Coolblue is dat ze de beste service en klantvriendelijkheid leveren van alle bedrijven waar ik iets besteld heb. Als het kan bestel ik alles via Coolblue, ook als het ergens anders misschien goedkoper kan. Dit omdat ik service en contact achteraf net zo belangrijk vind als een goede aankoop. Hier kunnen veel andere bedrijven nog wat van leren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, postieve bezorger, product was perfect.

Ik bestelde het product daarbij kreeg ik nog is te zien wat handig was om erbij te halen en vervolgens ging de betaling ook goed. Binnen 24 bezorgd zoals gezegd en de bezorger was ook vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie doen het perfect.

Superfijn en snel geleverd als altijd

Ook fijn: verpakking op maat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel en zeer netjes

Vertrouw er op dat wat we hebben gekocht goed is. Zit nog ingepakt is een Sinterklaas cadeau voor mijn Kleinzoon. En ja zou leuk zijn om te winnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eigenlijk altijd wel goed geholpen.

Medewerkers zijn top leuke ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een digitale catalogus in de winkel om nog iets erbij aan te schaffen zou leuk zijn.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN