Goede apparatuur en super service tijdens levering

Goede apparatuur en super service tijdens levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Relaxed, betrouwbaar, behulpzaam, snel en scherpe prijs

Oude apparaat in de blauwe bus, nieuwe er uit. Op de plek met het blauwe steekwagentje en na een eerste antifabrieksgeurtjes wasbeurt. De eerste blauwe en anderskleurige wasjes gedraaid. Cool toch?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blue zo door!

Prima stofzuiger

De stofzuiger is prima, maar de bezorging duurde een volle week. Ik denk niet dat Coolblue hier iets aan kan doen, maar de kreet: vandaag besteld, morgen in huis, die klopt zeker niet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jullie zijn geweldig, uitstekken dienst.

Gelijk online bestellen, volgende dag de apparatten verplaatsen, En tot de volgende keer met plezier. Dat is uitstekkende efficientie. Bedankt.

Geweldig, beter kan niet

Fantastisch goed advies voor de aankoop en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan!

Snel en goede service

Snel geleverd en goed verpakt En deze keer prima bezorgd door medewer DHL.

Snel bezorgd

M'n telefoon werd snel bezorgd en er was niks raars met het pakketje.

Snelle goede service

Woensdag avond is mijn wasmachine overleden, gelijk een nieuwe besteld. De volgende dag om 3 uur stond mijn nieuwe machine te draaien en de oude is gelijk meegenomen. Super fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen tweedekansje meer voor ons

service is altijd goed geweest in het verleden maar helaas dit keer toch ook een mindere ervaring. Dit betreft de tweedekansjes service. Bij het bestellen van een droger De producten worden niet goed gecontroleerd voor ze opnieuw naar de klant gestuurd worden. Hierdoor hebben wij in 3 dagen tijd het zelfde product 3 keer moeten bestellen/omruilen. Gelukkig was dat telkens de volgende dag al mogelijk. Maar leverde wel ongewenste stress op en we moesten er telkens voor thuis blijven. Had makkelijk voorkomen kunnen worden door een controle (eerste keer zat de deur los miste gwn een schroef en tweede keer was de kabel van de stekker zwaar beschadigd/bij af)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie reactie

keurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Correct geïnformeerd en geleverd vlgs afspraak

Op de website voldoende uitleg en advies om keuzes te maken. Bestellen en leveren, dikke pluim.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zou het niet weten, koop ook niet elke dag.

Heel matig

Drie keer afspreken en dan is de maat vol bij mij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Luisteren naar de klant

Klantenservice onbereikbaar

Produkt besteld, zou op bepaalde dag geleverd worden. Kreeg mail dat bestelling niet die dag geleverd kon worden, maar dat het een dag later zou worden. Zou die dag niet thuis zijn, wilde daarom bezorging aanpassen. Is helaas niet mogelijk om dit online te doen, moest hiervoor klantenservice bellen. Deze was onbereikbaar. Heb bestelling geannuleerd en dag later opnieuw besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak het mogelijk om bestelling online aan te passen

Geweldig snel service en producten

Geweldig snel service en producten

Zoals het hoort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig bestellen met gebruik van een tweede kans product.

Het bestellen gaat goed en eenvoudig. De mogelijkheid om een tweede kans product te kopen vind ik goed, zeker in het kader van duurzaamheid. Bij de bestelling opgegeven om het thuis bezorgd te krijgen, helaas wordt het door DHL "gewoon" bij een afhaalpunt gedropt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als gevraagd wordt om thuis bezorgd te krijgen, dan ook thuis bezorgen.

Zeer tevreden! Bestelling ontvangen op de data die afgesproken was en oude koelkast mee retour genomen zonder problemen. Heel erg bedankt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top winkel en top personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoo door gaan top

snel de juiste bestelling geleverd

bij Coolblue is de webside duidelijk als je gaat bestellen. De bestelling wordt snel en netjes geleverd.

Goede service!

Goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke benadering en prima bezorging met veel info.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Service is top

gekocht product voldeed niet. Na retourzending binnen twee dagen geld terug!

Heel slecht

Op 5 oktober een scheerapparaat besteld en betaald, op 6 oktober een mail het word vandaag met een bakfiets bezorgd, en dan ga je kijken en zelfs in de avond is onderweg, Op 7 oktober onderweg is onderweg,op 8 oktober niks meer, neem.je contact op met klantservice, is het een bot met een standaard antwoord wacht 5 dagen en dan gaan we het oplossen, nu op 9 oktober nog steeds niks ontvangen, Terwijl ze mijn telefoonnummer hebben om te kunnen bellen dat ze mijn adres niet kunnen vinden, maar dat schijnen ze niet te durven. Dus bij deze nul sterren en ook de laatste keer dat ik hier iets bestelt heb

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja bellen als je een adres niet kunt vinden, ze erg is dat niet

Bestelling ging heel gemakkelijk via de website. En was dezelfde dag af te halen in de winkel. Daar ook nog informatie gekregen. Prima!

Vlotte en vriendelijke bezorging

Wasmachine snel en keurig geleverd, verpakkingsmateriaal meegenomen en oude wasmachine mee genomen. Top service

64 Weena

Rotterdam 3012 CN