Ik vind het onbegrijpelijk dat een all-in-1 computer van Lenovo in 2026 geen 3D webcam heeft die Windows Hello ondersteunt. In deze tijd van cybersecurity is dat het minste wat je mag verwachten.
Houd zich aan de levertijden, vriendelijke bezorgers, nette levering.
Verkoper begreep mijn wensen voor een midrange laptop voor daytrading en gaf ongevraagd informatie mbt software niet vanuit cross-sell maar verstand van zaken.
Heb na een vertraging van 2 dagen een 2e kans robotstofzuiger Dreame L40 ontvangen. Deze was niet veel goedkoper dan de aanbieding welke was uitverkocht . Deze 2de kans is duidelijk niet of slecht gecontroleerd. Is vies en duidelijk gebruikt. Accessoires zitten er niet bij. Geen stofzuigerzakken geen schoonmaakmiddel. Kortom waardeloos voor een apparaat met deze hoge prijs. Niet conform hoe deze werd aangeboden in de advertentie van coolblue.
Bezorgers heel vriendelijk en netjes op tijd! Tegenvaller dat er op de site staat: "voor 23:59 verzonden, morgen in huis" en als je verder gaat met bestellen de busjes vol zitten en dus 3 dagen langer op je koelkast moet wachten terwijl de andere kapot is.
Positief is dat mijn bestelling - een multifuncionele printer/scanner combinatie van tegen de € 1.000 - direct de volgende dag is bezorgd. Minder positief is dat ik direct op enkele technische problemen ben gestuit. De diverse helpdeskmedewerkers van Coolblue kunnen me niet helpen en de laatste heeft geadviseerd het apparaat op te sturen, c.q. terug te brengen. Zou Coolblue dat ook adviseren bij een koelkast of een wasmachine? Het ding dat ik hier heb weegt rond de 50 kilogram. Bovendien helpt dit niet: het betreft een netwerkprobleem dat deskundigheid ter plekke betreft. Omdat ik toevallig toch bij Coolblue moest zijn ben ik in contact gekomen met een bijzonder aardige medewerker die contact gaat zoeken met iemand van ‘Student aan Huis’, die gespecialiseerd is in dit netwerkprobleem. Die Student aan Huis moet ik dan wel zelf betalen. Dit ondanks dat ik extra nog een verzekering heb afgesloten. Ik vind dat in dit geval gewoon kosteloos service aan huis moet worden aangeboden - zeker omdat het een apparaat betreft dat in prijs overeenkomt met een wasmachine of koelkast.
De medewerker aan de servicebalie hielp ons perfect bij het bestellen van de HDD.
Maandag twee producten besteld; bezorging op donderdag gevraagd. Donderdagochtend mail dat bezorging niet lukt en dat ik vanzelf een keer een track and trace ga ontvangen. Telefonisch contact gezocht, omdat ik weinig met die informatie kan. 50 minuten aan de lijn, waarvan 40 minuten wachttijd. Bestelling is opnieuw gedaan door de klantenservice en een tegoedbon van €10 ter compensatie van het ongemak. De producten zullen de volgende dag alsnog worden bezorgd. Op vrijdag wordt 1 product afgeleverd. En wederom een mail dat de ander niet komt. Het tweede product is op zaterdag alsnog ontvangen. De tegemoetkoming staat niet in verhouding tot de tijd die ik erin moet stoppen. Had ik niets gedaan, dan had ik ook geen tegemoetkoming ontvangen. Ik verwacht een meer proactieve houding van CoolBlue. En als ik iets bestel dat later geleverd kan worden, dan neem ik aan dat jullie dat netjes inplannen en bovenaan de lijst staat om in ieder geval te leveren.
Mijn OnePlus 15 past perfect in de BlueBuilt Protective Back Cover. Alle 'gaten' komen exact overeen en de druktoetsen aan de zijkant zijn goed te bedienen. De cover is zijn geld dubbel en dwars waard! De levering vanuit Coolblue was heel snel s'avonds besteld en de volgende ochtend rond 10 uur per fietskoerier geleverd. Ik sta er altijd versteld van hoe Coolblue dit zo goed kan doen! Ook de verpakking was top!
Goede ervaring, snel geholpen en artikel wat ik wilde, wat op de site stond dat hij op voorraad is, was er ook.
Goedendag afgelopen donderdag een wasmachine besteld. Volgende dag geleverd ging niet op. Werd zaterdag. 1e tijdslot wat we kregen was Hoi! We bezorgen op 30-5-2026 tussen 10:05-11:05 uur. Onze bezorger belt je ongeveer een kwartier voor aankomst. 2e tijdslot was Hoi! We bezorgen op 30-5-2026 tussen 12:10-13:10 uur. Onze bezorger belt je ongeveer een kwartier voor aankomst. Kreeg vervolgens om 10.56 u een appje als volgt: Hoi! Onze bezorger is naar je onderweg en over ongeveer 30 minuten bij je. Tot zo! Dit terwijl ik in een winkel stond en niet thuis was Eenmaal thuis aangekomen stond de wasmachine voor de deur en was TIEN VOOR HALF 12 afgeleverd en op de oprit gezet!! Rare gang van zaken dit
Vlot geholpen, prima uitleg en enthousiasme van medewerken.
Snel en goed geregeld
Nieuwe espressomachine machine doet het geweldig en smaakt top, echter de afspraak dat mijn oude machine word mee terug genomen wat bij DHL niet bekend en zit dus nog met die oude in huis.
Jullie melden voor 23.59 besteld morgen in huis. Dan moet je niet met postnl in zee gaan want dan kun je verwachten dat dat niet zo is, Vrijdag avond op tijd besteld nu nog niets ontvangen. dat is mij nu voor de tweede keer in nog geen 2 weken overkomen Je krijgt rustig een mailtje dat ze je niet thuis treffen terwijl je al 3u zit te wachten.
Snelle levering prima verlopen
Product voldoet aan de verwachtingen. Had speciaal voor deze bij coolblue gekozen, ook al was deze iets duurder, omdat dit vandaag besteld, morgen geleverd was. Alle andere aanbieders van vergelijkbare producten hadden langere levertijd. Helaas krijg je dan op de dag dat je de bestelling moet ontvangen een mailtje dat het druk is in het magazijn, waardoor de zending vertraging oploopt. En ook al heb je de zending nodig, doet coolblue niets om dat op te lossen. De klantenservice belooft een vergoeding voor het ongemak, maar dat blijkt shoptegoed, geen geld. Daar heb je dus niets aan
Beste Corné, Wat vervelend dat de bestelling vertraging heeft opgelopen, zeker omdat je het product juist vanwege de snelle levertijd bij ons had besteld. Het klopt inderdaad dat we bij een vertraagde levering helaas alleen een tegemoetkoming in de vorm van Coolblue-tegoed (shoptegoed) kunnen aanbieden, en geen geld terugstorten. We snappen dat dit een teleurstelling is als je hier wel op had gehoopt. Sorry als je hier een ander beeld van hebt gekregen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Perfeckt servises echt top
Ik ontving een aantrekkelijke aanbieding van Coolblue aangaande inruilen van Macbooks en dacht, komt dat even mooi uit, ik was aan een nieuwe toe, niet omdat deze oud was maar mijn werk meer rekenvermogen nodig had. Normaal haal ik mijn apple shizzle in de Apple Store, die is dichtbij de Coolblue store, maar voor een extra inruil van 175 euro maak ik een uitzondering Gezien de waarde van het aan te schaffen model (meer dan 4K) kon ik elke cent gebruiken. Helaas kwam ik ******en uit, mij inruilmodel werd afgekeurd op een minieme beschadiging die ik zelf niet eens gezien had, ik had eerst de verkoper al moet corrigeren in het aantal cores. Nu klikte jij met gemak aan dat de Mac deuken had, en verlaagde met die ene klik de waarde van 470 naar 125 euro Ik cancelde meteen de aanschaf en ben doorgelopen naar de Apple Store, waar ze totaal een punt maakte van de kleine beschadiging en ik 470 euro inruil kreeg ipv de 125 die geboden werd bij Coolblue. Zo zie je maar, bij de Apple Store kreeg ik wel een glimlach, en met 300 euro meer inruilwaarde (ex aanbieding) typ ik deze review op de M5 Max
Beste Ton, Wat jammer dat de inruilwaarde van de MacBook in onze winkel tegenviel. Onze winkelmedewerkers zijn helaas geïnstrueerd om strak de standaard procedures te volgen bij het inruiltraject, waardoor een (kleine) beschadiging de waarde flink kan verlagen. We zijn in ieder geval blij voor je dat Apple hier coulanter in kon zijn en je daar wel de gewenste inruilwaarde hebt gekregen. Veel plezier met de nieuwe M5 Max! Met vriendelijk groet, Coolblue
Mijn vaatwasser moet worden vervangen, daar heb ik een we kans product zonder beschadigingen voor besteld. Ik vind dit altijd een fijne optie. De levering is echter een halve week later dan op de website staat (morgen). Toen had de vaatwasser een beschadiging waardoor deze niet geïnstalleerd kon worden. Nu moet ik een andere bestellen die duurder is en ook weer een week later geleverd wordt. Dat geeft een wrange nasmaak.
Beste, Wat vervelend om te lezen dat je een onprettige ervaring hebt gehad bij je bestelling, dat is natuurlijk niet de service die we willen leveren. We willen graag bekijken wat hier fout gegaan is, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht je ons nog een kans willen geven om dit recht te zetten, wil je dan jouw ordernummer met ons delen? Je kunt het ordernummer samen met je klacht versturen naar [email protected] Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Coolblue
De Jongen die ons hielp kon weinig advies geven over de verschillende e-readers. Daarbij sprak hij snel, zacht en onduidelijk. Ondanks aangegeven dat we hem moeilijk konden verstaan. Meertaligheid was hierbij niet het probleem.
Hallo Annelies, wat leuk dat je recent in één van onze winkels bent geweest om een nieuwe e-reader uit te zoeken. Je bent alleen niet zo goed geholpen, dat is minder leuk. Dankjewel voor het nemen van de tijd en moeite om dit te laten weten. Hoewel onze medewerkers onmogelijk altijd alle productkennis kunnen hebben, is het op de eerste plaats belangrijk dat er goed en duidelijk wordt gecommuniceerd. Zo te lezen was dit bij jou niet het geval, en dat vinden we erg jammer. We zetten je feedback dan ook graag door naar de winkel zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Kun je via [email protected] aan ons laten weten in welke winkel je was, en wanneer je winkelbezoek plaatsvond? Dan pakken we het daar verder op voor je! Met een glimlach, Coolblue
Op de site is makkelijk te vinden wat je wilt hebben. En als je iets besteld kan het de volgende dag geleverd worden.
2 producten besteld, 1 geleverd en de andere niet?? Coolblue zegt levering volgende dag. DHL is geweest, om 1 product te leveren, dus lijkt me dat Coolblue niet voldoet aan wat ze zeggen (levering volgende dag) deze keer niet voor een glimlach
Hallo Henri, wat balen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten. Dat was inderdaad niet de afspraak. Goed dat je dit even laat weten. Hoewel we altijd ons best doen om op tijd te bezorgen (en dit meestal ook lukt) gaat er helaas af en toe ook wat mis. Dat is natuurlijk niet prettig en we snappen dat je niet blij bent met de opgelopen vertraging. Sorry! Voor het wachten staat er zometeen een persoonlijke korting klaar op je account. Hopelijk kunnen we je bij de volgende bestelling wél weer voorzien van de snelle bezorging die je gewend bent van ons. Met een glimlach, Coolblue
Mijn wasmachine ging na exact 52 dagen tijdens een normale spoelbeurt defect: de metalen klemring vloog eraf, de manchet liet los en de vloer stond blank. Er was absoluut geen sprake van klemgezeten wasgoed of misbruik; de machine is gewoon tijdens een regulier programma bezweken. Er is een monteur langsgeweest, maar in plaats van een objectief technisch defect te constateren, wordt er direct geoordeeld dat dit een "gebruikersfout" is. Coolblue stelt nu per mail dat schade aan een manchet áltijd door de gebruiker komt (door ritsen of knopen). Het wassen van kleding met ritsen of knopen is echter volstrekt normaal gebruik van een wasmachine. Als een machine daar na 52 dagen al door uit elkaar valt, is het product simpelweg ondeugdelijk. Volgens de wet (Art. 7:18a BW) ligt de bewijslast de eerste 12 maanden bij de verkoper. Een algemene aanname dat dit "technisch gezien niet uit zichzelf kan" is géén hard technisch bewijs dat ik de machine verkeerd heb gebruikt. Coolblue misbruikt hier de conclusie van de monteur om onder hun wettelijke garantieplicht uit te komen. De zaak is inmiddels escalereerd naar een formele ingebrekestelling en gaat direct door naar de Thuiswinkel Geschillencommissie. Koop hier geen witgoed; bij een defect binnen een paar weken trek je als consument direct aan het kortste eind.
Beste Javad, Wij begrijpen jouw argumentatie volledig, maar blijven bij ons eerder genoemde standpunt. De manchetring, en de bijbehorende veer die deze bevestigd, zijn beide onderdelen die tijdens het gebruik van de machine niet bewegen. Indien de ring en manchet loskomen, moet de oorzaak van buitenaf komen. Dit kan bijvoorbeeld door een rits die tijdens het wasser ertussen komt en alles lostrekt. Dit kan het beste voorkomen worden door: Ritsen volledig dicht te maken en binnestebuiten te keren. Te letten of de hoeveelheid was die in de trommel gedaan wordt. Volgens de erkende reparateur, CE Repair, valt dit buiten de garantievoorwaarden. Dat betekend dat dit geen fabrieksfout is, maar een vorm van gebruiksschade. Dat wordt niet gedekt door zowel de fabrieks-, als wettelijke garantie. Daar kunnen wij geen uitzondering in maken. Indien jij het genoodzaakt vindt om een 3rde partij in te schakelen, sta jij hier vrij in. Uiteraard werken wij zo ver mogelijk mee aan een oplossing. Over eventuele kosten die hierdoor gemaakt worden, kunnen wij van tevoren geen toezeggingen doen. Hopelijk kan jij in ieder geval snel weer onbezorgd de was draaien. Met vriendelijke groet, Coolblue
Uitgestelde levering wekt irritatie
Beste S, Sorry dat we de bestelling later hebben geleverd dan beloofd. We snappen heel goed dat zo'n vertraging irritatie opwekt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt dat je ons ondanks de vertraging toch aanbeveelt! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag van je. Met vriendelijke groet, Coolblue