Altijd goed geregeld!

Vroeger ging ik vaak even snel naar de Mediamarkt om producten te kopen. Daar wil ik nooit meer heen nu ik via Coolblue heb besteld. Bedankt voor de uitstekende service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips of verbeterpunten.

donderdag bestelt, zondag bezorgd ondanks afstemming hierover

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Helaas kon Coolblue dit niet waarmaken en had ik het product zondag vroeg nodig en dat is niet gelukt ondanks een telefoontje hierover op vrijdag. Bezorging op zaterdag zat kennelijk vol. De reden dat ik bij Coolblue bestel is juist dat de verwachting is dat bij een incident dit opgelost kan worden en helaas was dit deze keer niet gelukt. Dus voor deze bestelling een onvoldoende.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? schuiven met de zaken voor zaterdag zodat er ruimte gemaakt kon worden voor de spullen die op vrijdag al bezorgd zouden worden.

Fijn om zo snel en makkelijk een nieuwe wasmachine te kunnen kopen. Bezorgen en ophalen van de oude machine was goed geregeld. Vriendelijke jongens hebben het nieuwe apparaat geinstaleerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je goed op de hoogte gehouden mbt de bestelling, vriendelijke bezorgers en ze waren optijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en vriendelijk personeel

De aankoop via de website is duidelijk en de levering is snel en netjes. Mooi product. De komende tijd wordt duidelijk of het aan de eisen voldoet en het bevalt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service

Hele aardige jongens en mijn droger netjes ip z'n plaats gezet en uitgelegd! Heel blij mee!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue levert op tijd maar Post.nl maakt er een potje van

Coolblue levert op tijd maar Post.nl maakt er een potje van. We hebben in de App van Post.nl vermeld bij niet thuis bij bezorging gaarne Pakket af te geven bij Post.nl Afhaalpunt Coop Luttenberg. Post.nl bezorgd het pakket zonder aan te bellen zet pakket voor de deur en vertrok. En laat Pakket onbeheerd achter bij voordeur. We hebben hier opnames van. Wie betaald de nieuwe bestelling indien pakket gestolen wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post.nl op hun verantwoordelijkheid wijzen.

Fijne winkel

Supper

Top top en nog meet top

Heb mooie tv gekocht een dag later met black friday ging de prijs met 200,- omlaag. Zonder vragen of moeilijk doen werd er 200,- terugbetaald. Heb goede uitleg gekregen over de tv en dit allemaal met een lach op hun gezicht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen een tip. Ga aub zo door met de service en klantvriendelijkheid.

perfect beschermd

dit is een perfecte bescherming met ook nog handige functionaliteit, super uit hun pakket

• Heb je nog tips of verbeterpunten? even wennen

Altijd een goede ervaring

Goede informatie, keuzehulo en goede service als er problemen zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima persoonlijke benadering!

Nog nadruppelend van het fietsen tijdens een van de vele buien werd ik, nog voordat ik maar op het schermpje bij de ingang kon aangeven waarvoor ik kwam, al aangesproken door een medewerker. Ik kon gelijk mee een aangeven dat ik een bestelling kwam ophalen. Dit werd direct geregeld en in de tussentijd werd mij een kopje koffie aangeboden. Daarna werd ook nog aangeboden het bestelde artikel waterdicht te verpakken (ik moest nog een stukje fietsen door de regen). Goede service dus in Leiden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue altijd snel en correct

Bij geen 1 van mijn bestellingen is me het product tegen gevallen. Vaak neem ik een tweede kansje en daar is totaal niks mis mee. Richard.

Niet goed

Ik heb afgelopen woensdag een wasmachine en een wasdroger gekocht. De wasdroger heeft een cashbck actie van €50,- maar daar hoor ik niks van. Kijk ik 4 dagen later weer op de webite van Coolbleu dan zie ik dat de cominatie zoals besteld omeens €80.- goedkoper is. Vreemde zaak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je afspraken na.

Snel en handig

Brilliante site met goede vergelijkinformatie. Daarna nog bezoek gebracht aan de winkel om echt even het product te bekijken en bijzonder goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Snel thuis na bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en snel geleverd en goed verpakt.

Zie boven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Prima product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Te grote doos voor product

Gister besteld, vandaag in huis!

Mijn console was zoals beloofd op de release datum bezorgt waardoor ik gelukkig nog mee heb kunnen spelen in de Lan party! :D

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doet waar het voor staat

Mijn ervaringen zijn stuk voor stuk zeer positief. Alles wat er geschreven wordt daar houden ze zich ook aan. Voor mij als klant erg belangrijk. Als.ik.voor 23.00 uur wat bestel heb ik het ook de volgende dag als deze op voorraad is. Dan regelmatig ook met fiets bezorgd. Kortom erg tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog niet kunnen bedenken

Betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijk, en snel correct geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alle mails enz zeer duidelijk

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Geweldige service

Ik kan iedereen Coolblue aanraden. Fijne webshop, heel overzichtelijk. De service is fantastisch, vaak wordt het de volgende dag bezorgd. Ook het bezorgen gaat vlekkeloos. Je krijgt na het bestellen van het product een nette bevestiging en een link om je pakket te volgen. Een kwartier voordat je pakket bezorgd wordt, ontvang je een sms en een kwartier later hoor je vaak de deurbel gaan. Super service en vriendelijke bezorgers. Al vele bestellingen gedaan, nog nooit problemen gehad. Ik ben erg positief! Dank Coolblue :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, goede service

Hele nette bezorger ik was niet thuis en hij belde netjes en ik vroeg hem het bij de buren af te leveren. Dat was geen moeite voor hem Bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en de prijs viel mee

Op en top goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen