Snel geregeld

In de avond besteld en dan de volgende dag in huis Netjes verpakt en geleverd we zijn er blij mee

Very quick and profesional

This was effective, quick, and the follow-up emails on assisting to get the best out of my newly purchased Philips TVs was a nice touch. Thank you.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben erg blij met de 2e kans sectie bij coolblue Daar krijg ik een glimlach van. Dit wordt afgetopt met goede service en toegankelijkheid van de site. Mocht je onverhoopt toch een dingetje hebben, dan kun je naar de fysieke winkel. Top zaak

Top ervaring

Perfecte levering nieuwe televisie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbetetpunten

Goed geregeld, online besteld en afgehaald in de winkel

Goed geregeld, online besteld en afgehaald in de winkel

Altijd top service

Altijd goede service al een paar wasmachines bij Coolblue gekocht

Bestellen en ophalen: ideaal

Ik kreeg op vrijdag te horen dat mijn nieuwe telefoon werd geleverd door mijn werkgever. Maaaaaar nog geen hoesje in huis. Dus snel op vrijdagmiddag besteld om op te halen, en in de winkel in Eindhoven nog mooi om 19:00 opgehaald. Service zoals altijd top!

Vertraagde levering

Cadeau gekocht, op vrijdag zodat het zaterdag bezorgd werd. Kreeg naderhand melding dat het vertraagd was en maandagochtend geleverd kon worden. Voor een fulltime werkende niet handig... tijd aanpassen naar avond kon alleen tegen extra betaling. Nu mag ik alsnog vanaf morgen naar afhaalpunt hartje centrum voor dit te late cadeau... heel jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren, zoals vermeld. Of later maar dan de kosten voor het verzetten voor rekening van Coolblue.

Geweldig bedrijf

Al op de oude dijk hadden ze een geweldige service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo door blijven gaan

Werd bezorgd

Levering zou plaats vinden tussen een bepaald tijdsblok. Je zou als klant dan ook verwachten dat je binnen dat tijdsblok een levering kan verwachten. Waneer er dan eerder geleverd gaat worden, dan wordt communicatie op prijs gesteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter communicatie tussen bezorger en klant

Zoals altijd uitstekend en snelle levering!

Zoals altijd uitstekend en snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en prijs, snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles was prima

Uitmuntend

Fijne webshop waar duidelijk cool bleu keuze staat .. alles duidelijk en fijne bezorging en installatie Hele vriendelijke bezorgers

Snel

Snel, duidelijk en behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

super om tweede kans product aangeboden te krijgen

Ging voor een eerder teruggezonden artikel, blijkbaar kon de vorige koper het toestel niet van Duits op Nederlands zetten en had het teruggestuurd. Ben er blij mee, mede vanwege de lagere prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verdere differentiatie van producten is wellicht een idee, bv naar kwaliteit verpakking oid

Fijne site!

Coolblue levert snel, met kwaliteitsproducten en leveranciers met verstand van zaken. Ik ben tevreden.

Snelle levering, tevreden

Tevreden

Prima voor elkaar

Duidelijke omschrijving produkt. Heldere en tijdige communicatie bezorgtijdstip Nette bezorging en installatie er werd zelfs nog nagevraagd of ik geen oude koel/vries kast wilde inleveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb goede service ervaren met de levering en bestelling van het product. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

zoek, vind, bestel en ontvang binnen 24 uur

Zoek, vind, bestel en ontvang binnen 24 uur

Top en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket was snel en kon meteen de volgende ochtend worden afgehaald

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Geweldige service. Pakketjes worden snel behandeld en staan de volgende morgen al op de stoep. Niet goed? geld terug. Nog nooit zo gemakkelijk iets in kunnen ruilen gekijk al iets nieuws kunnen kiezen. Klanten recenties zijn vaak behulpzaam alleen soms staan er recenties tussen die niet bij het product passen. 4.5/5

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak bij het inruilen van pakketjes tijdens de retour makkelijker duidelijk voor welk product je geruild hebt. En filtreer de recenties iets beter op het relevante product

Snel en betrouwbaar

Ik had met spoed een nieuw toetsenbord nodig. Dat heb ik 's avonds voor 22:59uur besteld en het was de volgende dag op het adres van mijn werk. Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Coolblue is altijd goed!

Snel besteld, snel bezorgd en uitstekende communicatie. Zoals mijn titel al zegt; Coolblue is altijd goed!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN