Echt met een glimlach

Nadat ik de bestelling had geplaatst wilde ik alsnog de naam op de factuur aanpassen. Dat was geen punt! Bij leveren was de droger standaard op condens afgesteld, geen probleem om dat even om te zetten naar op afvoer. Vriendelijk en ik werd netjes 10min voor aflevertijd gebeld. Dank!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Door snelle levering toetsenbord kom ik snel weer door met het werk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

perfect

Vandaag besteld morgen in huis werkt perfect bij Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelde wasdroger werd door twee vriendelijke, behulpzame, nette en attente bezorgers gebracht en geplaatst. Er werd keurig gebeld dat ze in de buurt waren en ze stonden 20 minuten te vroeg al voor de deur. Omdat er een enorme stortbui was hebben ze de droger alvast even uitgepakt in de bus, totdat het weer wat droger werd. Het naar boven sjouwen en meenemen van de oude droger was zo gepiept. Een extra slangetje dat niet bij de droger zat hadden ze nog in de auto liggen, dus daar kreeg ik keurig een mailtje met de nota voor. Terwijl de ene dat slangetje ging halen legde de andere de werking even uit, met de waarschuwing nog even 4 uur te wachten omdat er vloeistof moest uitzakken en ze waren weer weg. Top! Echt waar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, was top!

Snelle levering goed product

Binnen 1 dag geleverd en mooi op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goed, altijd op tijd !

Nooit een slechte ervaring gehad met coolblue, Pakketen altijd netjes op tijd, ook de dozen worden altijd in prima staat geleverd. Over altijd een prettige en prima ervaring !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, goede en snellebezorging, hebben de de oude koel/vrieskast meegenomen

Onbereikbare klantenservice

Gekocht apparaat (inmiddels teruggestuurd) had essentieel mankement: waterreservoir kon niet geopend worden. Klantenservice bereikbaar na half uur wachten, gesprek viel halverwege weg maar ik werd niet teruggebeld. Weer 1 uur en 9 minuten in de wacht gestaan en toen maar gestopt. Onduidelijk was ook hoeveel wachtenden er voor mij waren. Ik heb mij kapot geërgerd. Service met een glimlach was er niet bij...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbeter telefoon wachtrij en zoek meer mensen om vragen te beantwoorden.

Altijd weer een plezier om hier iets te bestellen.

Overzichtelijke website met goede keuze ondersteuning. Dan na bestellen snelle levering service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

werkelijk altijd de beste service, terwijl de prijzen altijd scherp zijn

Bestelling geplaatst om af te halen in de winkel. Zeer vriendelijk geholpen en advies gekregen (op een prettige, niet opdringerige manier). Zeer blij met het product. En het is ook prettig om (uit ervaring) te weten, dat als er iets onder garantie defect zou raken, dat ook dan coolblue voor ongekend goede service zorgt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel bezorgd, goede klantenservice

Ik heb een koffiezetapparaat gekocht en makkelijk het bezorgadres kunnen wijzigen. Lekker duidelijk en makkelijk geholpen.

levering op tijd

duidelijk in wat ze verrkopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? reparaties duren erg lang

goed product en op tijd geleverd

Zeer goed nies meer aan toe te voegen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending, goed werkend product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies en snelle levering

Wij gingen naar de Coolblue winkel en werden daar onder het genot van een lekker kopje koffie voorzien van een passend advies. Dit advies kregen we ook nog per mail toegestuurd. Hierna hebben we de artikelen online besteld en de volgende dag werden ze keurig door een coolblue medewerker thuisbezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles perfect geregeld bij Coolblue.

Overzichtelijke website, goede mailcontact.

Alles goed

Mijn (JBL) bluetooth koptelefoon was binnen de garantie kapot gegaan, daarom kreeg ik van Coolblue het aankoop bedrag terug in de vorm van een kortingsbon. Altijd fijn hoe je producten kan vergelijken op deze website! Na wat te vergelijken heb ik een iets andere versie besteld. Kwam op tijd aan, helemaal geen problemen gehad, elke stap is snel afgehandeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat "morgen al in huis" beleid is misschien leuk voor de klant, maar lijkt me niet prettig voor de werknemers. Mensen kunnen wel een dagje wachten op hun bestelling, toch?

Zeer goede kwaliteit en snelle service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer fijne service. Prima kwaliteit en prijs. Verpakking milieuvriendelijk. Bezorging vlot en servicegericht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue Winkel op goed bereikbare plaats, waarbij je vrij kunt parkeren.

Levering op exact afgesproken tijd. Uitstekend ingepakt en verzorgd !

Zoals altijd weer zeer tevreden met levering door Coolblue !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik zou gebeld worden, niet gebeurd en niet geleverd dus...

Ik heb een vriezer besteld, ze zouden een kwartier voordat ze er zouden zijn bellen. Dat hebben ze niet gedaan. Een mail met een link voor een nieuw levermoment werkt niet. Wat nu? Ik ben dit niet gewend van coolbleu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorg mijn vriezer

Super blij mee

Ontzettend snelle levering en goedkoper dan andere site’s

Uitstekende service

Bestelling netjes binnen 1 dag bezorgd en in orde !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zorg dat de service zo blijft

slecht

Had een vraag over een van mijn bestellingen die na drie dagen nog niet was geleverd. Maar toen ik ging bellen met de klanten service werd ik na een uur en en kwartier nog steeds niet geholpen uiteindelijk hing het andere eind zelfs op. Echt waardeloze klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? maak de wachtrij korten en hang niet zo maar op

64 Weena

Rotterdam 3012 CN