Met bestelling was op hetzelfde tijdstip besteld. Één Harde schijf en SSD kaart. Konden makkelijk in één doos verpakt worden. Maar wat schets mijn verbazing. Twee dozen van dezelfde grote waar de bestelde schijven ruimschoots in zouden passen. “Past niet” in deze tijd van teveel uitstoot CO2. Dit zou best anders kunnen. GaroetjesTon
Was opzoek naar een nieuwe setup en cool blue had me zo geholpen ook al heb ik er geen verstand van, vervolgens eerste item (koptelefoon) besteld en gelijk de ochtend daarna bezorgt ookal stormde het. Echt top!!!!
Ze houden je precies op de hoogte Hoelaat ze komen.
Waar ik blij van wordt is het mailtje bij de levering met gebruikers handleiding en gebruikers tips. Gekocht artikel air fryer XXL
Mooie wasmachine en droger En top mensen die UT geleverd hebben
Snelle levering, goede opvolging. Product in goede staat aangeleverd.
Ik koop iets bij coolblue voor de snelle levering. Postnl doet er drie dagen over ipv de volgende dag. Ook ligt het ergens in de stad waar ik moet betalen voor mijn auto om het op te halen. De samenwerking met Postnl moet jullie niet gaan schaden. Pas daar mee op, het is nu de 2e keer dat dit gebeurt bij mij. Ik kies een andere partij de volgende keer. Sorry.
Ik heb een AEG.droger gekocht en ben er ontzettend blij mee. Hij is heel fijn om te bedienen helemaal digitaal..in een woord Top.. En hij droogt als geen ander...
Snel bezorgd. Ik kon mijn oude apparaat retour geven en het werd bezorgd met de fiets!
Heel goede informatie/communicatie over tijdstip van de supersnelle levering van een top apparaat. Een van de twee chauffeurs was zo aardig om ook nog uitleg te geven over aansluiting.
Prima en stabiel WiFi, goede range desondanks muren etc en mijn M5 systeem kon er gemakkelijk op om mijn bereik nog meer te vergroten en het is zeker een aanrader, de prijs is wel naar de kwaliteit
Stofzuiger bestelt in de winkel, stond klaar op de afgesproken dag, betaalt en thuis doet de stofzuiger wat ie belooft..stof zuigen ;-)
Het pakket was heel snel geleverd en de pannen zijn goed
Veel op voorraad, snel bezorgd of op te halen. Tegen een goede prijs
Uitstekende service, snelle bezorging.
Sneller behandeling en snelle levering.
Asus Vivobook 16 M1603QA Aangeschaft omdat mijn oude laptop de geest heeft gegeven. Ik zag deze staan als tweede kans, voor een hele schappelijke prijs. Gezien de hardware die erin zit, komen andere laptops niet in de buurt voor wat ik ervoor krijg. Erg snelle installatie, met een paar kleine problemen, maar die kon ik zelf makkelijk verhelpen. (Tijdzone verschil en toetsenbord op verkeerde setting) Fijn dat CoolBlue transparant is over wat eraan mankeerde en wat er is gerepareerd. Levering ook prima! Bestelling tegen 20:00 gedaan. Volgende dag in de middag netjes bij mij afgeleverd in stevige verpakking.
Tot nu toe zijn alle bestellingen die ik ooit bij Coolblue heb gedaan perfect verlopen. Als er mankementen zijn, staan ze gelijk klaar om dit op te lossen. Ik merk dat ze bij Coolblue echt de keus hebben gemaakt om de klant voorop te zetten en dat is tegenwoordig niet vaak meer het geval. Super blij met de producten en vooral de service!!
Omdat alles uit kwam zoals beloofd
Exact geleverd wat er staat en bijna al verstuurd voordat de orderbevestiging binnen is; zo snel. Top!
Het apparaat was snel besteld met een goede prijs. Bestellen was makkelijk en de volgende dag was het apparaat geleverd.
Netjes gebeld voor bezorging wasmachine.
Ben tevreden
We hebben een wasmachine en droger van Miele gekocht. Bij de eerste levering hadden ze de verkeerde wasmachine bij zich. Die eerste levering was overigens NIET de volgende dag, zoals op de site staat, maar drie dagen later. De wasmachine zou de volgende dag alsnog geleverd worden. Niemand gehoord of gezien. Na telefonisch contact de levering ingepland voor 5 dagen later (eerste mogelijkheid). Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: wasmachine niet bij zich. Telefonisch nieuwe afspraak gemaakt: volgende dag. Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: wasmachine niet bij zich. Je leest het goed: nóg een keer. Telefonisch contact gehad, en besloten de hele order te annuleren. De droger zou twee dagen later worden opgehaald. Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: ik heb een wasmachine bij me, en ik kom een wasdroger ophalen…… Snap jij het nog? Uiteindelijk is dus alles gewoon retour gegaan naar CoolBlue, en de order geannuleerd.