Ze hebben er een puinhoop van gemaakt

We hebben een wasmachine en droger van Miele gekocht. Bij de eerste levering hadden ze de verkeerde wasmachine bij zich. Die eerste levering was overigens NIET de volgende dag, zoals op de site staat, maar drie dagen later. De wasmachine zou de volgende dag alsnog geleverd worden. Niemand gehoord of gezien. Na telefonisch contact de levering ingepland voor 5 dagen later (eerste mogelijkheid). Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: wasmachine niet bij zich. Telefonisch nieuwe afspraak gemaakt: volgende dag. Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: wasmachine niet bij zich. Je leest het goed: nóg een keer. Telefonisch contact gehad, en besloten de hele order te annuleren. De droger zou twee dagen later worden opgehaald. Een kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorger: ik heb een wasmachine bij me, en ik kom een wasdroger ophalen…… Snap jij het nog? Uiteindelijk is dus alles gewoon retour gegaan naar CoolBlue, en de order geannuleerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Veel…

Prima service en snelle levering

Zeer tevreden met het gekochte product. De snelle levering en prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd top product!

Makkelijk besteld. Snel geleverd en een mooie prijs voor het product.

Uitstekend kan niet beter

Iedereen van Coolblue was heel erg aardig en nam mijn vraag heel erg serieus. Dankjewel allemaal :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bezorging niet zoals afgesproken

Ondanks bestelling uit voorraad en 2 dagen vooraf aan de leverdatum kunnen ze toch niet op tijd leveren. Ook via Coolblue kan de postnl bezorging niet aangepast worden.... dit is dan nodig als de afgesproken dag niet wordt nagekomen en je niet alle dagen beschikbaar bent, al met al dus niet blij met de service van leveriung en dat is waarom ik koos voor..... rijs technisch was het elders zelfs goedkoper maar koos voor de bezorg garanties..... NOT JAMMER

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed, en een goede service

Als je hier watbesteld, wordt je op een juiste en uitgebreide manier op de hoogte gehouden van alle stappen die je bestelling moet doorlopen. Ook de bezorging wordt altijd gedaan door nette en goedlachse mensen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerste bestelling zeer snel en doeltreffend uitgevoerd

Ik heb een eerste bestelling gedaan en deze is perfect uitgevoerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel en duidelijk

Ik bestel jaren bij Coolblue, zelfs als de producten duurder zijn, de service is altijd top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Website is duidelijk en de afhandeling helemaal top

Alles is duidelijk op de website en ik word echt geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bestelling en nette levering

Gewoon goed

Goede snelle levering betrouwbaar bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer van de plotselinge prijsverhoging na het artikel van Tweakers

De laptop was ongeveer € 150 in prijs verlaagd, maar weer haastig € 150,-in prijs verhoogd na een prima recensie in Tweakers. Het is echter een moiie snelle machine.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verlaag de prijs weer

Snel en goed geleverd

Makkelijk, snel, duidelijk

Ik heb een game besteld die ik dezelfde dag kon ophalen, en is afgegeven door een vriendelijke medewerker die een klein praatje met me hield over de game.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi op tijd en van te voren gebeld.

Mooi op tijd en van te voren gebeld. Klantvriendelijkheid. Super geregeld voor mijn vader.

TOP!

De enige online winkel die zo snel kon leveren en met fietskoerier waardoor het ook duurzamer is. Geen onnodig plastic bij verpakking. Aanrader!

correct en netjes

gewoon snel, onbeschadigd en compleet geleverd

Snel en efficiënt

Er waren geen problemen, raad ik aan, grote professionaliteit

Fijne website en bezorging

Pakje is gewoon op de afgesproken tijd en op het juiste punt bezorgd, niks op aan te merken. Verder is de website van coolblue erg om producten te vergelijken of om info te zoeken over naar welke criteria je het beste kan kijken.

Oplossingsgericht

Er miste een poot van onze koelkast, dit hebben ze direct opgelost en verholpen. Hierbij instructies gegeven over de koelkast voor het eerste gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zuinig zijn met de muren waar de spullen langs gaan.

Geweldig!!!!

Hallo Coolblue, Ik heb pasgeleden bij jullie een wasmachine en droger gekocht, tegen een hele goeie prijs! Op de afgesproken dag en tijdstip kwamen er 2 van uw medewerkers de apparaten brengen. Van de voren werd ik even gebeld dat ze er aan kwamen. Top! Ze sloten de nieuwe apparaten aan en namen de oude apparaten mee. Ook werd mij duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Wat mij ook opviel was, dat uw medewerkers zo vakkundig en op een prettige manier samenwerkten en dat ze bovendien ook ontzettend aardig waren! Ik heb dus een prima ervaring met Coolblue en met zijn medewerkers en zal Coolblue zeer zeker bij familieleden, vrienden en bekenden aanbevelen!! Een dikke 10 Coolblue, ook voor deze medewerkers. Bedankt. Groeten van Janneke.

Netjes snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede en snelle service en een goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snelle levering en alles netjes verpakt!

Hele fijne winkel!

Hele fijne winkel. Gemakkelijk via de website bestellen. De website is duidelijk, overzichtelijk. Meer dan genoeg keuze. Snelle levering. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena