Ophalen van oude apparaat
Slecht !!
Wat coolblue goed in is: Na bestellen, direct geleverd.
Maar wat als je je oude inbouwvaatwas apparaat niet eruit kan halen van je keuken, zodat coolblue kan meenemen.
Bezorger gaf mij een tip om te gaan bellen naar Coolblue, na je ontvangen bestelling, zodat één van de bezorgers in de buurt zijn om op te halen. Nou ... gebeld naar Coolblue en werd door een medewerker in het systeem gezet voor het ophalen.
Ik wachtte, wachtte , na 2 weken voorbij bel ik weer naar Coolblue.
En wat hoor ik !! Coolblue zegt, Er zijn kosten aan verbonden als wij de oude apparaat moeten ophalen, na je ontvangen bestelling. Ook al zijn we in de buurt, wij kunnen niet na je bestelling uw oude apparaat kosteloos ophalen.
Nu is mijn vraag/klacht : Waarom heeft de bezorger mijn hierover niet duidelijk verteld, over de tarief en ook niet telefonisch. Dit heeft mij weken lang geduurd iv geen reactie van Coolblue, betreft ophalen van oude apparatuur. De bezorger zegt ook van , ze zullen niet moeilijk doen als één van de bezorgers in de buurt zijn.
Ik vindt dit niet netjes,
Kopen en brengen gaat wel goed , als het om geld gaat. Maar service achteraf uitvoeren, nee hoor. Weg zijn ze!!