Zondag besteld maandag al in huis. Heel fijn

Supersnelle levering zonder poespas

Bestellen eenvoudig, volgende dag in huis.

snelle en accurate levering

Eenvoud in bestellen en bezorgen bij CB is en blijft een verademing

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, doorgaan zo!

Lang verhaal kort: rond 22h kwam ik erachter dat ik mijn telefoonoplader niet mee had terug genomen naar huis. Snel bij coolblue een nieuwe besteld en die kwam de volgende dag netjes aan! Heel fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, op tijd en gemakkelijk

Er zijn weinig bedrijven die zo gemakkelijk mijn bestellingen aannemen en bezorgen

Zie onderstaande reactie.

Goeie producten en een goeie service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

dat zijn geen afspraken

voor 24uur besteld de volgende dag bezorgd,maar het komt pas 2dagen later. dat is geen service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? afspraak is afspraak.

Goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet nodig

Ben prima tevreden

Mijn aankoop de volgende dag bezorgd. Voor € 0.99 in de avond bezorgd. Dus thuis blijven overdag en wachten was niet nodig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling geplaatst en volgende dag al in huis prima in orde

Altijd goed en snel

Laatst snel een nieuwe koelkast nodig, daarna met spoed een nieuwe printer. Dan is het heerlijk als het de volgende dag geleverd kan worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke bestelpagina en proces van afhalen

Tablet om 23.00 's avonds besteld en gekozen voor afhalen op een locatie waar het artikel niet voorradig was. Hier werd aangegeven dat het artikel de volgende dag klaar lag vanaf 10.00 uur. Dit betrof een zondag, Coolblue heeft hier keurig woord gehouden, bestelde artikel op de locatie afgehaald. Proces in de winkel duidelijk zodra je door hebt dat je bij de ingang op de tablet moet aangeven waar je voor komt, dit kan duidelijker of eventueel met medewerker erbij.

Snelle milieuvriendelijke levering

Top levering, erg snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede service.

We hebben een heel goede ervaring met Coolblue. Het product is snel en keurig op tijd geleverd met een vriendelijke service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, geen tips.

Was klant bij BCC en nu overgestapt naar Coolblue. Hoop op dezelfde service bij dit bedrijf.

Tot nu toe een hele goede vervanger voor BCC.

Een grote freakshow

Vrijdag een wasmachine besteld. Duidelijk aangegeven dat de wasmachine op een onderverdieping (TRAPPEN AF DUS) gemonteerd en geplaatst moet worden. Twee bezorgers zijn nodig. Zondag: EEN bezorger aan de deur die de machine (logisch) niet alleen kan en mag plaatsen. Bezorger neemt de wasmachine weer mee naar depot. Na flink lang gebeld te hebben, kregen we te horen dat dinsdag opnieuw geleverd wordt. Maar dan met twee bezorgers. Dinsdag: twee bezorgers aan de deur. “Zo mevrouw wat mogen we doen?” De nieuwe wasmachine hier plaatsen en deze oude mee nemen! “Sorry maar we hebben geen wasmachine bij ons en we weten ook niks van een oude mee nemen.” PARDON? Weer 2 telefoon gesprekken gehad van beide 45 min. Twee medewerkers gesproken, Marlies en Tjeda. Beiden garanderen ze mij dat vandaag, woensdag 1 november, twee bezorgers komen met mijn nieuwe wasmachine. Deze sluiten zij aan en nemen mijn oude wasmachine mee. Woensdag: we worden gebeld, “hallo, ik wilde even voor de zekerheid vragen wat ik voor u mag komen doen.” Wederom, nieuwe machine plaatsen en aansluiten, oude meenemen. “Sorry, ik heb geen nieuwe wasmachine bij me, en ik ben maar alleen.” We zijn 5 dagen, en 6 telefoongesprekken verder, €500 lichter, en ik heb nog GEEN wasmachine die ik dringend nodig heb. Service? Dat woord kennen jullie ECHT NIET… WAARDELOOS!!! Een groot freakcircus zijn jullie!!! Na weer een uur bellen krijg ik te horen dat levering vandaag en morgen niet kan. Want alles zit vol.. WAARDELOOS!!!!!!! Bestelling per direct geannuleerd en geld terug. Bestelling is geplaatst bij Mediamarkt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Leer de betekenis van service.

Zeer goede service en snelle levering.

Ik heb een OnePlus Nord CE3 gekocht naar aanleiding van aanbevelingen en duidelijke omschrijving in de Coolblue app. Super telefoon, zeker voor die prijs. Levering was snel, ondanks de onduidelijkheid bij PostNL. Eerst de volgende dag levering, daarna een dag later en uiteindelijk toch de volgende dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Liever levering door Coolblue dan door Postnl

Scherpe prijs, goede markt.

Ben nu steeds meer bij Coolblue aan het shoppen omdat in tegenstelling tot winkels zoals de Mediamarkt, krijg je ook meer opties in de merken die niet zo mainstream zijn zoals Corsair, handig voor mensen op een budget. De fijne layout en info over producten zoals bijvoorbeeld specificaties op computer onderdelen zijn ook zeer handig.

Helemaal Top

Binnen 1 dag geleverd op zondag en vriendelijke bezorgers. Met een oprechte glimlach

Gemak

Duidelijke omschrijving van de producten en heldere informatie over producten

Rampzalig

Soms doen ze iets goeds, maar meestal is het heel lang wachten op niks. Ik hoop dat je van uren aan de telefoon wachten houd. 45 minuten voordat iemand opneemt.

Goedkope waterfilters duurzaam bezorgd

Voor de Saeco bonenmachine waterfilter nodig. Best prijzig, maar bij Coolblue 2 stuks voor €34. Gelijk 1 in voorraad. Elders €22 ps. Op de fiets bezorgd, handig SMSje van tevoren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorgers waren geweldig klantvriendelijk.

Prima aflevering.

Prima en nette aflevering. Goed aangesloten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ervaring met het verloop van de order en leveringsprocedure was prima, maar ...

De oude apparatuur werd niet ingenomen. Voor zover wij weten is dit een wettelijke verplichting, maar we zijn er ook niet met moverende reden uwerzijds van op de hoogte gesteld dat het innemen van oude apparatuur niet zou gebeuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voer wettelijke verplichtingen uit zoals het hoort 'of laat nadrukkelijke weten als daarvan wordft afgeweken

64 Weena

Rotterdam 3012 CN