Niets op aan te merken snelle en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Overzichtelijk, goede service en gebruiksvriendelijk

Ik bestel regelmatig producten bij Coolblue en ben eigenlijk nooit teleurgesteld geweest. De levering is snel, de klantenservice is top en de producten worden op de juiste manier omschreven. De website is erg overzichtelijk en helder, in tegenstelling tot die van concurrenten. Je vergelijkt makkelijk producten en krijgt een juist aanbod te zien. Niet te weinig en niet te veel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Online shoppen met een glimlach

Coolblue, je bezorgt niet alleen geweldige producten, maar ook een glimlach die langer blijft hangen dan mijn sokken in de wasmachine! De customer experience is topnotch van bestellen tot de aftersales. De bezorgers van Coolblue zijn als ninja’s met hun blauwe jas. Ze verschijnen uit het niets op de bakfiets. Mijn laatste bestelling kwam zo snel dat ik dacht dat ik in een tijdmachine was gestapt. Kortom, Coolblue maakt online winkelen hilarisch eenvoudig en bezorgt een ervaring die je een glimlach oplevert terwijl je op je bestelling wacht. Chapeau Coolblue, jullie zijn geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima aanbod, product te laat geleverd zonder bericht te ontvangen

Genoeg producten als aanbod en je kan deze producten goed vergelijken, ik heb het product alleen nog steeds niet ontvangen (2 dagen te laat) en hier nog geen bericht over ontvangen vanuit Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer communicatie bij latere levertijd

Goed product, snelle levering. TOP

Top service!

Snel geleverd en uitstekende prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van goed product

Soepel

Snel en accuraat

Idem

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bezorger heeft pakket bezorgt maar zonder onze handtekening

het pakket is bij onze bezorgt. maar op de aflevering staat dat wij hebben getekend voor ontvangst, en dat is niet gedaan. de bezorger heeft zelf afgetekend bij aflevering. dit wordt niet door ons gewaardeerd. mvg Frans Waardenburg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

Zeer snelle levering en goede service.

Duidelijke website

Ook fijn dat er video uitleg bij producten zit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed productadvies en snelle service

Op de website van Coolblue is duidelijk en overzichtelijk productadvies te vinden van een breed aanbod aan producten. Het maakt het makkelijk om een goede keuze te maken. Daarnaast is de service en bezorging ook heel goed en snel. Voor een volgende aankoop maak ik zeker weer gebruik van de website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijzen, snelle bezorging & goede service

Coolblue is altijd aan te raden. De prijzen zijn altijd marktconform (of goedkoper) en de klantenservice is over het algemeen beter dan andere webwinkels.

Snel en op tijd.

Ga zo door.

Alles verliep prima

Geheel tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

zoooo blij met mijn aankoop!!!

mijn wens om een set filmlampen aan te schaffen, is door Coolblue uitgekomen! De gewenste combiset was bij Coolblue te bestellen en tegen een super mooi prijsje! en ook nog eens heel snel thuis afgeleverd! Ben er erg blij mee!

Goede service, snelle levering

Veel keuze, fijne website en goeie hulp met keuzes maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super, transparant en betrouwbaar.

Hele fijne beleving en dat online! Betrouwbaar en snel.

Fantastisch!

Kwamen op het afgesproken tijdstip de wasmachine brengen. Zeer aardige en kundige installateurs die de tijd voor je namen. Zeer tevreden over het product/

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geleverd tot in de woonkamer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld, snel bezorgd… super

Makkelijke site en daardoor goede keuze kunnen maken

Perfect gegaan!

Even bestellen en de volgende dag in huis, goed verpakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Makkelijk bestellen, betalen en goede kwaliteit

Mijn bestelling was snel verwerkt. Gaat vlot via de website. Duidelijke info over de voorraad. Prima prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vermeld bij de bestelling dat PostNL niet altijd op tijd kan bezorgen ivm drukte bij PostNL

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Bij Coolblue weet je wat je kunt verwachten en de service is consequent goed.

Het is top service!

Ik ging laatst met mijn moedertje mee naar coolblue, en toen zag ik 'm! De mooiste vr bril ooit! Ik ging even online kijken en ik heb de vr bril gelijk besteld en het kwam de volgende dag gelijk binnen! Dit is het beste wat ik ooit heb gehad!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN