Het is top service!

Ik ging laatst met mijn moedertje mee naar coolblue, en toen zag ik 'm! De mooiste vr bril ooit! Ik ging even online kijken en ik heb de vr bril gelijk besteld en het kwam de volgende dag gelijk binnen! Dit is het beste wat ik ooit heb gehad!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product, mooie prijs, snel geleverd

Nadat ik een reparateur van coolblue had ingeschakeld, bleek dat de reparatie bijna net zoveel zou kosten als een nieuwe wasmachine. De keuze was snel gemaakt om een nieuwe aan te schaffen. We kregen ook nog eens 40 euro korting op de nieuwe machine vanwege het gebruik maken van de reparatiedienst. De levering ging heel vlot en de bezorger was zeer vriendelijk. En dat in de vroege ochtend ;-) Een mooie en goede machine die we zelf dezelfde dag nog aansloten. Zeer simpel overigens om het zelf te doen. Heel erg tevreden met mijn aankoop bij Coolbleu

PostNL

De koerier van PostNL heeft niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was. Kennelijk worden kleine pakketjes met deze dienst bezorgd. Stel dat ik mijn oude tv (52inch) keurig had verpakt, had postnl deze dan meegenomen? Staat wel in de voorwaarden van mijn koop bij Coolbleu?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bozorgdienst nemen

Snel gearriveerd, mijn vader zijn scheerapparaat was kapot zit met zij. 92 in een caregiver dus had hem graag snel . En dit gebeurde

Hele prettige service

Bij andere websites voelt het soms als trekken aan een dood paard, Coolblue geeft het gevoel dat ze met je meedenken en zelfs al voordat je de vraag op is gekomen antwoord geven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

PERFECT

Erg goede hulp bij kiezen van de juiste wasdroger, besteld en de volgende dag geleverd, geïnstalleerd en alles tot volle tevredenheid. De avond van bestellen keurig een mail gekregen wanneer we de levering konden verwachten en 5min ervoor kregen we een belletje. Alle verpakking hebben ze meegenomen. In een woord.. PERFECT

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld. Snelle bezorging.

Goed geregeld. Snelle bezorging.

Geweldige service en kwaliteit

De service was geweldig en de kwaliteit van het product was ook super.

Helemaal***

450 euro vooraf betaald aan koffiemachine voor mijn dochter haar housewarming , zou volgende dag binnen zijn , zijn nu 6 dagen verder niks . Housewarming al geweest, krijg je een getuigschrift van coolblue, te lachwekkend voor woorden zoiets

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oplossingsgericht werken en niet afschuiven

CoolBlue: mijn go-to website

Ik bestel eigenlijk alles via CoolBlue als het even kan. De website staat boordevol informatie die helpt bij het kiezen van een product. De levering is altijd snel en alles wordt netjes geleverd. En als er een keertje iets mis is met het product (wat zeer zeldzaam is) dan lost CoolBlue het altijd netjes op :-)

Cool blue’s keuze,goeie keuze

Snel bezorgd en precies wat ik zocht voor een nette prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle bezorging, product is correct geleverd. Niks te klagen, erg blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bevestiging en levering.

Duidelijke website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het niet weten.

Altijd goed met cool blue

Snelle accurate levering Zoals verwacht Top

Snel en soepel

ONLINE BESTELLEN EN BINNEN EEN UUR OPHALEN IN DE WINKEL. TOP!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Sneller levering van goede producten

Fijne betrouwbare website!

Fijne en vooral betrouwbare website. Goed overzichtelijk, makkelijke bestelling en uitstekende bezorging van heel vriendelijk personeel!

Strijkijzer en handmixer

Goede winkel en zeer stipte levertijden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke omschrijving, goede klantenservice, uitstekende bezorging! Alom fantastisch

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super goede service!!

Het werd echt zo snel geleverd als Coolblue zei en top kwaliteit. Ik ga zeker nog meer dingen hier kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt.

Snelle levering en goede service.

Uw aankoop is zeer snel in huis en bij vragen of andere problemen staan ze je snel en goed te woord online of in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering en vriendelijke bezorger

Goede prijzen en snelle levering

Snel, duidelijk professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Super product

Goed geholpen in de winkel , AirPods Pro zijn een verademing !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee eigenlijk. Jet

Top-ervaring

Zeer snelle en goede service. Voor weinig bijbetalen tot aan de plaats waar het moet staan bezorgt. Goede uitleg over, in dit geval een wasmachine en droger en door sterke mannen naar boven gedragen!! Van tevoren goed en duidelijk geïnformeerd over bezorgtijden. Kortom: ik zou de volgende keer weer voor Coolblue kiezen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN