Super snelle bezorging!!

's avonds laat besteld en de volgende ochtend al in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na mijn bestelling prima afgehandeld.

....

Ongelofelijk slecht geholpen door Coolblue

Ik sta er van versteld hoeveel steken er zijn gevallen bij Coolblue. Door mij verkeerde leverdata aan te leveren, en uiteindelijk na lang wachten ook een hele verkeerde kleur gekregen terwijl ik meerdere keren telefonisch heb aangegeven dat dat niet is wat ik heb besteld, pas het aan voordat je levert. Vervolgens het toestel gereserveerd en wordt er een hele andere toestel gereserveerd door Coolblue en waar het nu op neer komt is dat ik het maar mag uit zoeken wanneer ik de juiste krijg. Dat er fouten gemaakt kan, jammer genoeg is zijn er elke keer fouten gemaakt en is niks goed gegaan. Ongelofelijk slechte service! Ik kan niet geloven dat Coolblue zo met klanten om gaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaand, te veel om op te noemen hier.

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en goed en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webshop, groot assortiment en snelle levering.

Goede service ✅ Groot assortiment ✅ Makkelijke website ✅ Prijs ✅ Snelle levering ✅

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De geweldige bejegening, kennis en service

Net als altijd heel aardig personeel , vinden het al te lang als je 5 minuutjes moet wachten, zijn attent en weten waar ze het over hebben. Gewoon top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Prima tablet tegen aantrekkelijke prijs

Onze vorige tablet was gevallen en niet verzekerd, hier heel snel een nieuwe kunnen kopen en deze werkt ook nog eens veel beter en sneller dan de vorige dus erg blij mee

Punctueel en vriendelijk

Bezorgers hielden contact tot aan de deur en deden hun installatiewerk uitstekend. Bovendien allervriendelijkst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Slechte service

Half jaar terug tablet gekocht, na paar maand geluid defect, opgestuurd ter reparatie incl filmpje van het defect. Tablet is retour gestuurd aan ons zonder reparatie met de mededeling dat de tablet werkt naar behoren. Zo is de tablet in totaal 4x opgestuurd te reparatie en op de zelfde manier ook 4x retour gekomen met dezelfde mededeling. De 5e keer is er uiteindelijk na een hoop gedoe een nieuwe tablet geleverd ter garantie. Al met al heeft dit een 2 maand geduurd, dus onterecht 2 maand zonder tablet gezeten. Ze hadden gewoon meteen een vervangende tablet ter garantie moeten geven ipv zonder reparatie retour sturen naar de klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reparaties niet ongerepareerd retour sturen. Heb je niks aan

Snel, goed & tweedekans

Tweedekans lader werd goed en snel geleverd en doet precies wat ze moet doen voor een iets voordeligere prijs

snel en kwalitatieve service

snel besteld, volgende dag kon ik het bij opening van de winkel al gelijk ophalen, kreeg nog uitleg over het product en garantie en mocht het direct meenemen, superfijne ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel geleverd, goed verpakt

Ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over de service van coolblue!

Netjes en snel

Robotstofzuiger is snel en goed ingepakt geleverd. Wel had ik verwacht dat ik mijn oude robotstofzuiger retour kon geven. Aangezien het pakket geleverd werd door PostNL kon dit niet en dat was jammer. Verder is het een fijn apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oude apparaten retour, zie omschrijving

Snelle levering!

Uitgebreide keuze. Goede prijs en snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, goede producten en fijne bezorgers

Al vaker besteld bij Coolblue en altijd tevreden, daarom nu weer besteld. Snelle service, goede service en vriendelijk bezorgd en gemonteerd. Keurig! Fijne ervaring!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging zit in weekend vol, door werk moet je dan meer betaling voor bijv avondlevering. Begrijpelijk dat het duurder is, maar wel vervelend als je door de week hard werkt en er verder weinig opties zijn.

Prima afhandeling

Mooie koelkast veel ruimte.inductieplaat nog niet geinstaleerd .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Great service

Great service and products, always reliable and still competitive with prices! What’s not to like?!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

Goed geïnformeerd over levering

Levering na 1 week door zieke bezorger

Op dinsdag een product besteld. Zou woensdag geleverd worden. Ik krijg aan het eind van de dag een mail dat er een probleem is onderweg. Nieuw tijdstip van levering kon pas op vrijdag. Ook hier weer 3 uur na eerste geschatte aflevertijd een mail met probleem onderweg. Klantenservice zegt dat er een zieke bezorger is. De kans dat het bestelde product de volgende dag binnen is, wordt dus wel beloofd maar niet gegarandeerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering uitbesteden bij ziekte

Super goed

Snel ophalen, vriendelijke service

Online bestelling geplaatst om 00:30 's nachts. De volgende ochtend om 7:00 al een mail gekregen dat mijn bestelling klaar lag. Ophalen in de winkel ging snel en soepel. Medewerkers waren enthousiast en vriendelijk.

Gewoon goed

Wat ze beloven. Maken ze ook waar . Ik ben meer als tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem

Uitstekende service!

Een verrekijker besteld. De volgende dag al geleverd. Heb al eerder verschillende dingen bij Coolblue besteld, en altijd snelle levering en goede service! Ik ga zeker vaker bestellen! Al zou 't hier wat duurder zijn, dan ga ik voor de uitstekende service en afhandeling van alles!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik kwam gestresst binnen en liep naar buiten met een glimlach

Ik was iets kwijtgeraakt en ik had een nieuw product nodig, met spoed. Coolblue had dit meteen geregeld en bij het ophalen werd ik goed ontvangen. De service was zo goed dat ik met een glimlach de winkel verliet, zo had ik een topdag!

snelle en tijdige levering

hulp bij installatie niet volgens het boekje

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

64 Weena