Site top, maar bezorging post.nl doet af aan coolblue
Coolblue heeft een overzichtelijke website met een gericht en goed product aanbod. Zeker grotere aankopen doe ik graag bij Coolblue omdat ik weet dat als er iets mis gaat het snel en goed wordt opgelost. Klantvriendelijk personeel en goede communicatie. De reden voor mij om er niet meer te bestellen is de bezorging. Ik begrijp dat dit niet het bedrijf coolblue is maar een leverancier. Echter maakt dit voor mij dat ik er waarschijnlijk minder ga bestellen. Bezorgerdiensten houden op geen enkele manier rekening met bezorgvoorkeuren. Ik moet mijn paketten overal en nergens vandaan halen op plekken die echt heel erg onhandig zijn. Paketten gaan eigenlijk nooit naar een pakketautomaat waar ik altijd voor kies. Wanneer ik een dag thuiswerk kies ik voor thuisbezorging. Ookal ben ik een hele dag thuis ik keijg altijd een bericht, digitaal, dat ik niet thuis was en dat daarom mijn pakket naar een afhaalpunt is. Met een beetje pech een punt wat totaal niet in de buurt of wat nagenoeg nooit open is.