Lekker snel

Netjes en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en snel in huis. Volledig aan de beloftes tegemoet gekomen. Uitstekend dus!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product later geleverd dan aangegeven

‘Door omstandigheden’ kwam de fietskoerier niet op de afgesproken dag. Daardoor kwam ik met lege handen op een verjaardag. Ik krijg dit verzoek voor feedback ook al voordat ik het product daadwerkelijk heb ontvangen….

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stuur een verzoek om feedback als een klant daadwerkelijk het bestelde product heeft ontvangen

Sneller levering

Zeer snelle levering, prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zo

Levering prima! Iets langer dan verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Koppeling slang goed aandraaien, druppelde iets!

PRIMA.

netjes bezorgt en op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en heldere communicatie

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling, de enige vertraging zat bij de postbezorger maar dat ging buiten de leverancier om.

Topservice!

Erg fijn bedrijf, snelle levering, milieubewust, duidelijke levertijd. Tevens werd iksnel teruggebeld bij een vraag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ook goed advies in de winkel haarlem gehad!

goed advies, snelle service

Vooral de communicatie over de aflevertijd is heel prettig

Wederom top

Snelle levering, goed verpakt. Item conform afbeelding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

verrassende snelle bezorging van de pecies de zaken die ik had besteld

keurig netjes verpakt (bijna 100% no-plastic) met duidelijke handleiding

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doorgaan zo!

Supersnelle en goede service!

Vrijdagavond een Chromecast besteld en zaterdagmiddag hing hij al werkend aan de tv. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geholpen en vriendelijke service!

Goede winkel met vriendelijk personeel. Top als je ergens terecht moet voor vragen.

Goed en snel

Goede omschrijving, snelle levering, goed op de hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets beter verpakken

Bestelling ging zeer makkelijk en ben goed geïnformeerd. Volgende dag pakket ontvangen via PostNL. Koffie smaakt heerlijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede service en snelle levering

Cool Blue geeft veel info en levert snel

Verfrissend

Netjes op tijd geleverd, ik was niet thuis, afgeleverd bij de buren. De bezorger Danny heeft mij hier telefonisch over benaderd, ik was aangenaam verrast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb graag met jullie te doen. Super bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Normaal gesproken helemaal goed

Deze keer kreeg ik bericht dat het toch een dag later zou komen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Advies en Service staan hoog in het vaandel

Service en advies staan hoog in het vaandel bij Coolbue. Juist en passend advies gekregen voor mij Poe switch en accispoint

Customer service is awful

I once was a happy customer of coolblue, but lately, their deliveries have gone badly. I get no real feedback of their deliveries, and getting in touch with them for customer support is awful, you have to call and be in queue for half an hour and then the communication gets cut. Please reconsider using PostNL or other services for delivering that offer better feedback for customers on what is the actual status

• Would you recommend us? No
  • Delivery feedback and customer service

Snelle afhandeling en eerlijke service

Ik zocht een laserprinter. Zag dat hij elders wat goedkoper was en ‘bedelde’ bij coolbleu. Maar ze konden niets doen en beargumenteerde dat met hun service en dichtbij zijn. Ik ging overstag en bestelde. De levering kwam snel en daarbij een aan videofilmpjes over installeren en probleemoplossen. Dat is voor een ‘digibeet’ de paar tientjes meer dan waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechte aankoop en slechte service

Nieuwe Bosch droger gekocht bij Coolblue maar helaas lekt de machine na 4 weken water aan de onderkant. Gebeld met klantenservice van Coolblue, omruilen kan alleen binnen 4 weken dus er moet eerst gecontroleerd worden of alles goed aangesloten is. Er zijn 2 jongens langs geweest om de aansluiting te controleren, dat was in orde. Er is mij toegezegd dat de droger wordt omgeruild, ik dacht prima service. Daarna niks meer gehoord, nadat ik weer contact met Coolblue klantenservice heb gehad wordt er medegedeeld dat er een monteur moet langs komen. Droger wordt niet omgeruild maar gerepareerd. Nu 2 weken verder en nog steeds geen contact met een monteur. Ik heb 2 zorg intensieve kinderen die regelmatig in bed plassen dus de droger wordt hier intensief gebruikt. Inmiddels hangt de zolder vol met natte was…. Geen positieve ervaring dus met een flinke dosis stress!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lever goede producten en service daarover.

Mijn leuke game

Sins ik heb de super mario bros wonder preorder gedan en 4 weken lang gewacht. Ik de paket open gemaakt en de game speelt. ik was so blij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena