Snelle levering en duidelijke online winkel

De overzichtelijke winkel helpt mij om de juiste artikelen te vinden.

Accuraatensnel

Prima. Snel, duidelijke site, prijs ok.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aangekocht een baardtrimmer. Niet compleet, op verpakking staat een kam die er niet in zit.

TOP

COOLBLUE HEEFT EEN SNELLE EN ZEER VRIENDELIJKE SERVICE

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ..

Uitstekend!

Goede en snelle levering Vriendelijk personeel Product omschreven zoals aangeboden

Klant is geen Koning

De voorkant van Coolblue is geweldig. Echt een heel goede site, geweldig aanbod. Ze zijn wat duurder, maar daar beloven ze dan ook een excellente service voor. En daar ging het bij mij goed mis. Alles wat aan de voorkant goed gaat, gaat aan de achterkant goed fout. En als je daar een antwoord op wil, kreeg ik in dit geval te maken met een klantenservice die nagenoeg niet bereikbaar is (wachttijd gemiddeld een uur), en medewerkers die je als klant wantrouwen als je ze herinnert aan de gemaakte afspraken en beloftes. Een fout is niet erg, maar als je als klant niet snel in contact kan komen om dat te fiksen, en als dat wel lukt gemaakte afspraken weer anders blijken, voel ik me als klant niet erg serieus genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gemaakte afspraken ook echt nakomen. Input van de bestelling komt blijkbaar niet terecht bij de bezorging, dat moet echt beter voordat ik weer gebruik zou maken van Coolblue.

Groot assortiment, uitstekende informatievoorziening en klantenservice.

Top winkel, niets aan toe te voegen! De app werkt ook goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling prima, levering door PostNL sucks

PostNL is het helemaal kwijt. Ze maken geen enkele bezorgtijd meer waar!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoek een andere pakketdienst

Hele fijne ervaring

Goede prijs,supersnelle levering

Snel en accuraat

Zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, Coolblue probeert echt zijn reputatie (van vriendelijk en weten wat de klant wil) waar te maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie tablet, werkt zoals verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en prima duidelijke site

Goede productvergelijking mogelijk op de site. Heldere omschrijvingen, duidelijke productreviews van klanten. Snelle levering. Helemaal top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Prima en snel geleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding, duidelijke website en makkelijk te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles prima

Ruim aanbod en zeer goede service

In de eerste plaats een ruim aanbod. Daarnaast heb ik een paar keer van de service van Coolblue gebruik moeten maken. Naar volle tevredenheid! Met name deze zeer klantgerichte aanpak maakt dat ik voor nieuwe aankopen regelmatig terugkom.

Vlotte afhandeling retourzending

Elektrische kacheltje bleek iets te zwak voor de ruimte waarvoor ik het gekocht had. Kon m retourneren en ruilen voor een zwaardere. direct na aankomst een bericht met link om restant te betalen (zaterdag) en op zondag het andere kacheltje geleverd! Super!

Snel en zorgvuldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Lees mijn opmerking

Op mijn zoekopdracht heb ik andere sugesties gehad, en hierdoor verkeerd besteld. De bezorger heeft toen ik niet thuis was, gevraagd of hij het bij de buren kon afgeven. Die waren ook niet thuis, en toen bij hun voor de voordeur neergezet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lees mijn verhaal.

Top levering!

Een AEG wasmachine + warmtepompdroger geleverd voor een scherpe prijs. Afspraak was helemaal in orde netjes geleverd. Wel zelf nog wat montage werk moet doen maar heb ik ook niet voor betaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Top aankoop, online besteld en lag klaar in vestiging 's-Hertogenbosch

Zaterdagavond besteld, zondagmorgen opgehaald, geen wachttijd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tweede kans lijkt een top oplossing maar het apparaat mankeert van alles. 1 grote teleurstelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tweede kans producten verkopen is een goed initiatief maar check de producten goed voordat je het verstuurd

Helemaal top geleverd

20 oktober 2023 zou super Mario Bros wonder uitkomen en jahoor precies die dag geleverd !! Helemaal top

Goede en snelle service

Altijd op de tijd geleverd die is afgesproken. Artikel niet goed, geen gezeur, doorgeven, retourneren. Direct geld terug of ander artikel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Redelijke prijs, goede kwaliteit snelle en correcte levering

Zoals het hoort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heen

Snelle bezorging

Makkelijk besteld, en snel milieu vriendelijk bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed

Ik heb bij Coolblue een mini sd kaart voor mijn nieuwe camera. Deze kon ik kon deze de volgende dag al ophalen en gelijk gebruiken. Echt top en hij werkt ook precies hoe het hoort.

Uitstekende Service en snelle bezorging

Was een makelijke bestelling, goede info op site, makelijk betalen en dag later in huis Uitstekend

64 Weena

Rotterdam 3012 CN