Lekker snel

Lekker snel en duidelijk

Slecht

Slecht service.

tekst maakt alles duidelijk

Telefonisch contact op 16-10-23 We hebben de aanmelding van je reparatie (8509413) goed ontvangen. Binnen 2 werkdagen wordt er via mail (controleer ook je spambox) of telefoon contact met je opgenomen door de reparateur. Houd het serienummer van je toestel en eventueel de foutcode bij de hand. NA 2 WERKDAGEN: Heel fijn! Twee werkdagen verder en nog altijd geen enkele reactie, terwijl dit wel specifiek in jullie mail genoemd wordt. Nog altijd heb ik geen oplossing voor mijn nieuwe kookplaat, die maandag uit de verpakking is gehaald. Morgen 19 oktober verwacht ik een oplossing! 1 DAG LATER: Wat vervelend om te horen dat er nog geen contact met je is opgenomen. Inmiddels had Inventum dit inderdaad al moeten doen. Ik help je graag verder! Reminder We zetten er spoed achter voor je, zodat de monteur zo snel mogelijk bij je voor de deur staat. Ik heb de fabrikant er direct van op de hoogte gesteld dat je nog geen contact met de monteur hebt gehad. Afwachten Heb je na 2 werkdagen nog steeds niets gehoord? Dan willen we je vragen nogmaals contact op te nemen. Ik begrijp dat dit wachten niet prettig is, maar voor nu moeten we echt nog even hun reactie afwachten. MIJN REACTIE: Allereerst: het is geen reparatie. Heb aangegeven dat na het uit de verpakking halen er iets rammelt binnenin de kookplaat; het lijkt of er een schroef oid los binnenin ligt. Nogmaals, direct uit de verpakking en nog niks aangesloten. Ten tweede: nogmaals 2 dagen afwachten? Had toch echt van coolblue verwacht dat er voor een compleet nieuw apparaat een betere en voor de klant (mij dus in dit geval) accurate oplossing was geboden. Dit zal ook als review op jullie site worden gezet. Ik heb nl. een elektricien onverrichterzake weer naar huis moeten sturen hierdoor, met uiteraard ook de nodige kosten. En uiteraard moet ik deze ook opnieuw laten komen met wederom de nodige kosten. EN NOG ALTIJD HEB IK GEEN OPLOSSING

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik begrijp de policy, maar kijk ook eens naar de persoon zelf

Verschrikkelijk!

Wat een stelletje leugenaars!! Hier het verhaal!! Maar geloof zeker de zin voor 12 uur besteld is dag erna geleverd niet. Ik heb maandag middag een wasmachine besteld met een kortingsbon. Door de DRUKTE kon het product pas woensdag geleverd worden. Ik krijg een bevestiging dat de betaling is gedaan en ik om 10 uur in de avond een mail krijg met een tijdsbestek! DEZE KREEG IK NIET Medewerker gesproken hierover. Deze geeft aan dat het SYSTEEM een foutje heeft gemaakt. Hierdoor moest er opnieuw een bestelling geplaatst worden. Deze is er weer ingezet voor de dag erna.KEURIG weer een BEVESTIGING GEHAD. Helaaas kreeg ik weeeer geen tijdsbestek en heb ik opnieuw gebeld. Collega 1: mijn SYSTEEM LIGT ERUIT. bel over een uur terug Opnieuw gebeld: Collega 2: ow u krijgt uw product VRIJDAG! SORRY. dat betekend 2 vrije dagen opgeofferd voor iets wat 2x in hun SYSTEEM mislukt. En de compensatie : lachwekkend: 30 euro voor een machine van 800 euro!!! En ik hoor alleen ik kan niks voor u doen. Kan iemand mij helpen met wat de rechten van een consument zijn? Mag een bedrijf aangeven binnen 24 uur te leveren dit te bevestigen en dan alleen ter compensatir 30 euro geven? Waar ik her niet mee eens ben?

Goede service en communicatie

Alles makkelijk geregeld. Snelle service en communicatie. Vriendelijke bezorgers. En fijn dat via de mail de tijd binnen een tijdvak van 1 uur word bevestigd ruim van tevoren

Geweldig snelle levering

S middags mijn nieuwe smartphone besteld volgende dag al in huis!! Alles tot in de puntjes geregeld zoals altijd bij coolblue!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service en vriendelijk personeel

Binnen enkele minuten werd onze oude wasmachine van zolder gehaald en de nieuwe wasmachine boven neergezet, aangesloten en het kalibratie programma gestart door de heren van Coolblue. Keurig netjes met korte uitleg, tips en als u nog vragen heeft kunt u ons altijd even bellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede service goeie kwaliteit van de producten en het word altijd optijd afgeleverd

Top service van Conner in Haarlem

Mijn IPhone 7 laadde niet goed meer op. Conner van de vestiging Haarlem checkte op mijn verzoek de stekker en laatkabel. De laatste bleek defect. Verder gaf hij aan dat vuil ook een rol zou kunnen spelen in het feit dat mijn telefoon niet meer oplaadde. Met chirurgische precisie heeft Conner mijn contactpunt van mijn telefoon schoongemaakt. Vervolgens aan de lader gezet en alles deed het gewoon weer. 5 Sterren service van Coolblue en Conner!

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk zoeken op de website, snel besteld en goed verzorgd en snel bezorgd. Wat wil een online shoppend mens nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie op de website en snelle levering

Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger en dankzij de website van Coolblue kon ik heel gemakkelijk filteren en vergelijken, zodat de mogelijkheden een stuk duidelijker werden. De prijs was ook prima en dankzij de vermelding dat ik een cashback kon krijgen, kreeg ik later nog eens 100 euro terug van de fabrikant. De levering ging ook super snel en netjes.

Bestelling niet ontvangen

Zeer vervelend en dit doet coolblue onbetrouwbaar lijken. Verjaardags kado helaas. Geen kado. Onderzoek naar zending duurt lang. Jammer jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere service

Best denkbare service

Een smartphone gekocht, echter achteraf niet mijn ding. Kon zonder gezeur deze omruilen voor een andere smartphone. Dit maakt mij een trouwe klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Ook een mail daarna hoe je met het product omgaat. Zeer correct.

Snel, makkelijk, voordelig

Goed advies, snelle levering en voordelig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niet altijd de goedkoopste, wel altijd correct en goede garantie

Altijd snel geleverd en geen verkoop via irritante partners. Dat is de reden dat ik bij Cool Blue blijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Duidelijke en snelle service

Smiddags besteld, de volgende dag ophalen bij PostNL punt. Hiervan werden we op de hoogte gehouden.

Snel

Netjes verzorgd en op tijd bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet

Mijn moeder van 90 jaar was heel blij met de vriendelijke mensen van de bezorging.

Goed geholpen

Ik had een kapot scherm binnen gekregen en daar ben ik vervolgens goed mee geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mogelijkheid om online retour keuze aan te passen

Fijne wasmachine

De wasmachine werkt prettig, het enige minpuntje is dat in de mail staat dat je 15 minuten van tevoren gebeld wordt en dat is niet gebeurd. Verder tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wanneer wordt gemail “15minuten van tevoren wordt je gebeld” dat de afspraak ook wordt nageleefd

Goed, zoals elke keer

Voldoende keuze voor het product dat ik zocht, met hulp bij het kiezen. Snelle levering, vriendelijke chauffeur, alles zoals verwacht op basis van eerdere bestellingen bij CoolBlue, gewoon altijd goed. Ik hou ervan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mijn levering was door iemand anders besteld daardoor ontving ik geen mail met de verwachte bezorgtijd. Geen probleem, ik was toch wel thuis maar het zou mooi zijn om bij een alternatief leveradres ook een extra mail adres voor de track & trace van de bezorging, aan te kunnen geven.

Waanzinnige service

Afgelopen weekend gebeld en waanzinnig goede service gehad bij de advies voor een usb stick voor Android. De medewerker deed zelfs extra moeite om extra advies te geven. Top service dus!

Goed geholpen

In person bij een van de locaties geweest, goeie service, fijn geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat is het rumoerig in die winkels. Iets minder beton en minimalisme, iets meer geluidsdemping.

Ziet er goed uit .

Heel gemakkelijk te installeren , zeker ook omdat er een Nederlandse translation aanwezig is . Dit is ook zeker een uitkomst ,omdat men compleet word begeleid in gewoon begrijpelijke woorden zonder al te veel Engels .

64 Weena

Rotterdam 3012 CN