Ziet er goed uit .

Heel gemakkelijk te installeren , zeker ook omdat er een Nederlandse translation aanwezig is . Dit is ook zeker een uitkomst ,omdat men compleet word begeleid in gewoon begrijpelijke woorden zonder al te veel Engels .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en makkelijk om te bestellen en terugsturen

Ik had een monitor gekocht die was de volgende dag al binnen ik was er niet helemaal blij mee dus wou ik hem terug sturen en dat lukte in minder dan vijf minuten

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Prima, goede service

Beide apparaten keurig neergezet en geïnstalleerd door vriendelijke en behulpzame heren.

wederom een top ervaring

Altijd snel, altijd op tijd en met leuke bezorgers die op de fiets aan komen trappen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In de avond besteld en de andere dag al binnen,TOP!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede , stipte bezorging door vrolijke en vriendelijke mannen

Mijn ervaring met het bezorgen van een wasmachine is is heel positief. Goed van te voren aangegeven wat het tijdstip van de bezorging zou zijn, en stipt afgeleverd. De mannen hebben de wasmachine snel geïnstalleerd en lieten direkt een proef programma draaien. Nadat één van hen even een prachtig riedeltje op mijn oude piano had gespeeld namen ze zonder morren mijn oude en hele zware wasmachine weer mee. Bedankt! Ps ik heb nog een korte video-opname gemaakt van de pianospelende CoolBlue medewerker. Desgewenst stuur ik u dat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Vriendelijk en goede service

Snelle bezorging, zelfs op zondag. Duidelijke website. En vakkundige uitleg bij de bezorging over onze bestelling.

Geweldig!

Coolblue komt haar beloftes volledig na. De website is heel toegankelijk en de informatie bij een product sluit aan bij mijn behoefte, zonder opdringerig te zijn. Hierdoor maak ik snel en toch doordacht een keuze.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne website met nuttige reviews en aardig personeel

Prettige website met een goed assortiment. Handig dat er reviews bij zitten en ook wat Coolblue personeel zelf uittest en zelf een top 3 maken. Snelle levering thuis en als je je bestelling zelf ophaalt is het personeel aardig. Ze zien ze je meteen staan als je de winkel binnenloopt en als je geen aandacht wil dan laten ze je ook met rust, maar verliezen ze je niet uit het oog als je dat wel wil.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen extra tips wat nu in me opkomt.

Cool, out of the blue!!

Snelle bestelproces en vooral tijdig aangeven van een klein bestelvenster. Je hoeft er dus niet de hele voor thuis te blijven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geweldig !

Snelle,levering zelfs op zondag !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Iedere keer weer een glimlach!

Coolblue is een geval apart. Lang klant en inmiddels veel gekocht en iedere keer is het weer een top ervaring. Bestellen via de website gemakkelijk en wil ik advies dan is het via chat of telefoon zo geregeld. Bezorging uiterst vriendelijk en servicegericht. Ook een bezoek aan de winkel op het Oostplein is een reuze fijne ervaring. En voor die (zeldzame) keer dat een product niet voldoet altijd weer een oplossing. Bij Coolblue voel je je klant en ben je blij klant te mogen zijn. BEDANKT!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

super service zeer vriendelijk behulpzaam personeel en komen beloftens na .bellen en houden je op d

super service heel vriendelijk en behulpzaam personeel en inderdaad met een glimlach bezorgd,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Jammer

Ruim voor 23.00 uur besteld op zaterdag maar ondanks belofte volgende dag bezorgd werd dat pas de dinsdag erop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja geen beloftes doen die je niet waar kunt maken

Gezellige medewerker die goed en snel had geholpen

Ik werd snel en goed geholpen en kon met een glimlach de winkel uit lopen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben in Almere geholpen echt een super winkel Snel en goede service als er wat is met het oroduct wordt je ook goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestellen, ophalen, adviseren en installeren

Bestellen, ophalen, adviseren en installeren. Super makkelijk, tijdbesparend en kundig personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ene dag besteld, volgende dag in huis

Heb wel even moeten zoeken naar welk papier gewicht printers aankonden, aangezien ik een printer nodig had die 200g/m2 aan kon.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? mogelojk papierggewicht vermelden

Zeer fijne webshop!

Voor 23:59 besteld en volgende ochtend in huis. Wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Na ontvangst een mail ontvangen met uitleg over het product en hoe je het beste kan aansluiten. Het belangrijkste de prijs, bij Coolblue was het product goedkoper als bij de grote bol.com. Kortom een zeer fijne webshop om je producten te kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee eerlijk gezegd niet, ga zo door!

Airfryer besteld en volgende dag geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn om mijn bestelling gelijk af te kunnen halen, en heeeel cool(bluee) winkel!

Wachten in jullie winkel is helemaal niet erg met alle leuke gadgets, teksten en gezellige sfeer!

Prima ervaring

De zending is de avond na bestelling bezorgd. Alle drie de delen van de bestelling aanwezig, dus zending compleet. Een onderdeel van de zending bleek overbodig, ik wilde die retourneren, het geld stond de dag na aanmelding al op mijn rekening, Supersnel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen.

Producten snel geleverd

Verschillende producten op zaterdag besteld via Coolblue, producten op de juiste tijd geleverd op zondag. Top service!

Snelle en goede service

Snelle en betrouwbare service, komen precies op tijd en leveren volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena