Super winkel

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, heeele goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website met uitgebreide productinformatie, tijdige levering

Op de site kun je zelfs de handleiding van je bestelde product meteen inzien. Je krijgt ook nog een mail toegestuurd met meer informatie nadat je het product ontvangen hebt. Mijn bestelling van zaterdagmiddag werd keurig op zondag afgeleverd, door PostNL, binnen het aangegeven tijdvak.

Amazing fast service

Thank you for the fast delivery

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Fast delivery even on sunday

Dit is nou hoe je om moet gaan met klanten en hoe je als bedrijf uitblinkt!

Coolblue zorgt ervoor dat je bij hen wil bestellen! Bezorgen snel, retour handig, prijzen goed, complete informatie bij de producten en alles in het algmeen erg makkelijk voor hun klanten! Dit is wat je wil op het moment dat je online opzoek bent naar iets wat bij je past. Super fijn en een bedrijf dat echt klaar staat voor hun klanten, dank!

Alles voor mijn glimlach

Coolblue doet wat ze zeggen. Super service en zelfs bij mijn zondag levering een lachende Coolblue bezorger. Gewoonweg top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed zaken doen bij coolblue

Netjes en snel bezorgd

Altijd goed

Bij Coolblue weet je tenminste dat als er iets niet helemaal goed gaat, je fatsoenlijk en adequaat geholpen wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte levering als steeds, retourzending moeizaam,

Als fan van Coolblue - kwaliteit advisering, producten, site en levering - valt mijn waardering nu 1 ster lager uit. Reden: website geeft geen info over hoe product retour te zenden. Blijft hangen op oplossingen om niet retour te zenden. Google levert vervolgens verwarring op, namelijk gewoon terugbrengen bij post.nl zonder aanmelding vooraf tot wel aanmelding met formulier dat vervolgens nergens terug te vinden is. Telefoonnummer vinden was ook nog wel een dingetje. Na telefonisch contact uiteindelijk snel opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, zoals ook telefonisch aangegeven, verbeter website op dit punt. Simpel toch?

Mega

Besteld en de volgende ochtend op gehaald. Duidelijk en snel, heel erg fijn.

Makkelijk en snel

De bestelling was simpel geregeld en heel snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wauw wat een service, vooraf leuke wachttips, bij de bezorging goede toelichten van gebruik van het product, netjes op tijd. Echt zeer tevreden over de service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede deals en kwaliteit!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd weer een fantastische service!

Ben laatst weer eens een winkel binnengestapt met het idee het product wat ik zocht te bekijken en met name aan te schaffen. Uitverkocht! Een zeer gangbaar product bij een grote elektronica keten... uitverkocht. Ik wist dat Coolblue het de volgende dag kon leveren. Niet meer twijfelen, gewoon de app in en bestellen. En is het een keer uitverkocht, dan word ik gewoon op de hoogte gebracht als het weer leverbaar is. Super Cool!

Bestelling top, afhandeling PostNL niet

Levering de volgende dag; helaas besloot PostNL dat het brievenbuspakje ook wel op dinsdag kon... Jammer, sta ik met lege handen op een verjaardag...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super service en altijd snel en accuraat geleverd

Tevreden gebruiker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg snel en correct afgehandeld, zoals altijd

Vrijdagavond 2355h besteld, zaterdagmiddag opgehaald bij PostNL. Prima verpakt. Eigenlijk nog nooit wat raas meegemaakt bij Cooblue. Prijs OK, service OK.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd blij met de aankopen en de snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niet zo blij met Cool Blue

Ik haalde mijn nieuwe mobieltje op, maar stond weer op straat ZONDER aanwijzingen over opladen, ZONDER een essentieel kabeltje om daarmee de data van mijn oude mobieltje op te laten halen door het nieuwe mobieltje. Het advies (van Col Bleu) over een speciale ap voor het overzetten was was in algemene zin misschien wel goed, maar voor dit specifieke nieuwe mobieltje niet. Het nieuwe mobieltje (op advies van de consumentenbond!) is overigens fantastisch. Bijvoorbeeld vanwege dat moeiteloze overzetten van de data.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorg de kenmerken te kennen van de mobieltjes in jullie winkel.

Prima service en snelle levering

Mooie laptop, snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Snelle levering en mooie foodprocessor

Snelle levering en mooie foodprocessor van Kenwood, alles ziet er top uit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nope

Uitstekend!

Heel tevreden ermee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede levering en alles volgens afspraak

Product had een goede en scherpe prijs. Binnen 24 uur thuis afgeleverd volgens afspraak.

Belachelijk slecht!

Bestel bij Coolblue omdat er bij staat dat mijn pakket de volgende dag geleverd wordt. Betaal hiervoor 3x €20 meer dan bij iedere andere leverancier. 3 dagen later zit ik nog steeds op mijn pakket te wachten. Laatste keer ooit bij Coolblue besteld! Wat een prutsers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk over je levertijden!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN