Doet wat het belooft

Fijne selectie producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

SNEL GELEVERD

altijd correct en snel geleverd. Mooi assortiment.

snel en correct geleverd

Makkelijk een keus kunnen maken door duidelijke beschrijving . De bestelde artikel werd snel en correct geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top! Niet meer en niet minder

Goede kwaliteit, snelle levering

Artikel gekocht en volgende dag geleverd.

Professionele

Mijn bestelling heb ik in de winkel opgehaald. Het online proces liep gemakkelijk. Ik kreeg netjes een mail na bestelling als bevestiging en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De volgende werkdag kon ik mijn bestelling al ophalen in de winkel! In de winkel verliep het ophaalproces via volgorde door je naam op te geven. Op het bord werd bijgehouden wanneer je aan de beurt was. De jongen die mij geholpen heeft kon het pakket snel vinden. En daardoor verliep alles heel snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer zit ruimte

Snel bestellen en Snel leveren

Goede productinformatie op de site daardoor geholpen om een keuze te maken voor een product. Daarna bestellen en de volgende dag in huis. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering en droger!

Super makkelijk om via de website een droger naar onze wensen te bestellen. Daarna vriendelijke bezorgers die ons vooraf belden om te melden dat ze onderweg waren. Prima geïnstalleerd en fijne afhandeling. Kortom; erg blij met Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld volgende dag in huis. Goede tijd inschatting zodat je je bestelling niet mis loopt. Daarna van Coolblue ook nog een mail hoe te installeren!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet normaal, zo snel geleverd!

'S avonds om 23.15 uur besteld en volgende ochtend al gebracht. Dat verzin je toch niet, zo snel, fantastisch!

top service

snel geleverd en netjes verpakt. je wordt goed op de hoogte gehouden als een product even niet op voorraad is

Geen problemen

Altijd goede service

Tv besteld, maar we vonden de grootte en kwaliteit scherm toch niet goed genoeg. Retourneren was geen probleem en we konden bij aflevering van de nieuwe tv meteen de eerste weer mee terug geven. Altijd betrouwbaar in service, heel fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending..product netjes geleverd..goed op de hoogte gehouden met mails over je bestelling

***rop***

Bezorgen via post nl

Er staat bij jullie op de site zondag leveren maar dat werd maandag om 4 uur !!! Het apparaat werk wel goed.

prima levering

De Senseo geeft prima koffie.

Betrouwbare club

Snelle levering, en goede nazorg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets veranderen

Snelle en goede afhandeling

Bestelling en bezorgen ging perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Productbeschrijving is helder. Snelle levering. Product komt ook werkelijk overeen met de beschrijving.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kon in eerste instantie niet de dag kiezen die ik wilde voor bezorging, na een telefoontje met CoolBlue stond ineens op de site de dag die ik wilde open. Mega blij natuurlijk! Super snelle levering, product was goed ingepakt en ben erg blij mee. Bestel altijd bij CoolBlue en ben eigenlijk altijd tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede aanbieding en uitstekende service

Mijn smartwatch was binnen de garantie periode voor de tweede keer defect gegaan. Coolblue vergoede 100% in de vorm van shoptegoed. Heel erg blij met mijn nieuwe Samsung Galaxy Watch5 Pro. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

supersnel bezorgd door vrendelijke bezorger op bakfiets

prodult werkt!

Kijken, Bepalen, Betalen - EasyPeasy

Goede overzichtelijke site voorzien van de juiste info. Bestellen ging eenvoudig en levering was conform belofte. Alleen met PostNL niet zo blij (indien niet thuis dan afhalen bij Servicepunt …..). Tevreden over het product !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verander van bezorgservice

Geweldig snel bezorgd!

Onwijs veel keuze en supersnel bezorgd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN