Altijd snelle en correcte levering

We bestellen regelmatig bij Cool Blue en altijd netjes en op tijd spullen in huis.

altijd goed

al aantal keren bestelling gedaan bij Coolblue, altijd correct en ook de mensen die iets moeten installeren perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue maakt de wereld een leukere plek!

Coolblue medewerkers zijn altijd blij, beleefd en aardig. Dat komt doordat ze goed zijn voor het milieu en veel vitamine D binnenkrijgen op de fiets. Ik wilde dat ik blij was...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik wil wel een keer een zomer bij jullie komen fietsen!

Alles is netjes gegaan

Was oprijd en is netjes en correct afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en een snelle levering

Helemaal top

Voor al mijn elektronische spullen ga ik naar Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, vriendelijke bezorger.

Vandaag besteld, morgen in huis. Vriendelijke (fiets) bezorger die het pakket kwam leveren.

Afhalen bestelling kan sneller

Kon na bepaalde tijd bestelling afhalen. Helaas was de afhaalbalie er ook een voor verkoop/vragen. Daardoor een toch wel lange wachttijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aparte balies

Helder behulpzaam website

Op de website van CoolBlue krijg je goed advies, heldere informatie & veel klant reviews.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd een glim lach op m'n gezicht!!!

Als ik het bij Coolblue kan kopen, dan koop ik het daar!! Goede communicatie via telefoon, mail of sms. Ook bij de winkels van Coolblue is het personeel erg vriendelijk! De bezorgers zijn echt super vriendelijk! Dat is gewoon heel erg fijn! Coolblue ga vooral door!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te laat bezorgd. PostNL kun je beter mee stoppen

Zie hier boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere beschrijving van het product , wat ik er mee wil kan volgens mij niet

Duidelijke website

Bij Coolblue word je gewaardeerd als klant

Geniaal!

Keuze; super Bestellen; easy Terugkoppeling; duidelijk Tijdstip levering; goede communicatie Levering; op de minuut

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geweldige ervaring

Duidelijke website, veel informatie, geleverd conform afspraak en goed te volgen via Track n Tracé systeem. Ook voldoet gekochte product aan alle verwachtingen en zelf meer dan dat.

Perfect zoals altijd

Goede kwaliteit, snel bezorgd. Zoals altijd gewoon goed

Kort en krachtig

Vrijdag besteld zaterdag binnen!

Verkeerd bezorgadres

Ik had ee bpaald bezorgadres opgegeven, omdat ik in het buitenland ben. Dat stond ook in de bevestiging van Coolblue. Toch werd de bestelling naar mijn huisadres gestuurd waar natuurlijk niemand aanwezig was. Nu ligt de bestelling bij een (ander) afhaalpunt van PostNL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? (Dubbel)check bestellingen voor ze de deur uitgaan!

Snel en met een smile.

Een bestelling geplaatst einde van de ochtend en de volgende dag netjes geleverd door de fietsbezorger, en ook binnen de afgesproken tijd, en met een glimlach erbij. Keep up the good work!

belofte helemaal waargemaakt

om 23:43 besteld en idd bezorgd om 12:30 de volgende dag. Helemaal top

Heel slecht georganiseerd

Op Woensdag in de namiddag een wasmachine gekocht.Wilde deze donderdag laten bezorgen maar dit was vol in de planning voor vrijdag. Op vrijdag wachten op bezorgen krijg ik mail we hebben u gemist?????. Ik denk snel de klantenservice bellen,55 minuten in de wacht en medewerker kon niets anders doen dan zaterdag opnieuw laten bezorgen.Zaterdag wordt ik 1,5 uur voor het afgesproken tijdvak gebeld door de bezorger dat hij er aan kwam om de wasmachine die bij mij zou staan aan te komen sluiten?????.Weer klantenservice (Wachttijd 1 uur en 12 minuten)Deze medewerker kon weer niets voor mij doen dan de levering voor dinsdag in te plannen omdat de zondag en de maandag vol waren na mijn ontevredenheid te hebben geuit kreeg ik als enige andere optie om te annuleren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? calamiteiten rit

Fantastisch!

Al jaren trouwe klant bij coolblue. Geweldige service. Ze staan altijd voor je klaar en komen altijd met gepaste oplossingen. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen en snelle levering. wellicht iets minder e-mails sturen met notificaties over het proces.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? iets minder e-mails met notificaties sturen.

Goede ervaring met prijs en versturen

Vooral het verzenden gaat soepel bij Coolblue. Krijg duidelijk een mail en een sms'je van het tijdvak waarin het bezorgt wordt. En dat tijdvak is klein dus erg handig om te weten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, binnen 24 uur in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op rekening kunnen bestellen voor scholen

Prima info op de website van het beeldscherm

Het beeldscherm is inderdaad groot, maar past goed op mijn bureau. De scherpte vind ik niet zo goed als ik gehoopt had, maar duidelijk genoeg. Energieverbruik is hoog, maar dat blijkt bij alle schermen zo te zijn. Snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena