Zoals je verwacht en zoals het moet

Prima Communicatie is zeer goed Niet enkel over bestelling maar ook bij levering direct een mail met how to videos. Zeer professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snel geleverd

Prima product Duidelijk en de mail er bij is prettig om als bijsluiter te gebruiken

Top bezorging

Super bezorging , de wasmachine in now time omhoog en geïnstalleerd . De oude 25 jaar, zware Miele, zonder probleem naar beneden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede prijs

Ps5 console besteld en binnen 1 dag geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

einde middag besteld, volgende ochtend al geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had iets voor afhalen besteld. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, duidelijke informatie in de webshop en als het toch niet is wat je verwacht kan het altijd retour. Verder vind ik het systeem met tweede kans producten super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet direct

Super ervaring!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld en snel bezorgd

Koffieapparaat besteld en binnen 24uur bezorgd

Vriendelijk en klantgericht

Coolblue doet wat ze zeggen. Vriendelijk en klantgericht. Altijd een oplossing

Betrouwbaar bestellen, snelle levering

Ik bestel graag bij Ccolblue. Makkelijke app, groot assortiment.

goed geregeld

Volgende dag in huis en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Je krijgt een mail met de verwachte levertijd en de bezorger belde netjes op toen hij er bijna was. Tot heden ook erg tevreden met mijn bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

pas na betaling ging het top

Mijn up to date geïnstalleerde computer beveiligingssoftware (denk ik) vroeg om betrouwbaarheid van CoolBlue ... ik gaf bevestiging ... Na okay verliep alles vlekkeloos ... Vertrouwen is veel waard !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel keus, goede website en snelle levering

Goede aanbevelingen

Aan de hand van een aantal vragen krijg je een aantal aanbevelingen waardoor je precies het product krijgt die je zoekt. Snel bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bezorging en service zoals het hoort

Voor de eerste keer een grote aankoop gedaan bij Coolblue en ik moet zeggen, naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, snelle afhandeling en de bezorging en vriendelijkheid van de bezorgers zijn super. Kan niet ander zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

Volgende dag in huis

Had een spel bij amazon ge-preordered, die vervolgens gewoon niet konden leveren omdat hij out of stock was. Ze hadden geen idee wanneer ik het kon verwachten, miscchien zelf maanden later dan besteld. Bij coolblue vóór 00uu bestelling gedaan en de volgende ochtend was hij binnen. Zo heurt het eigenlijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Brievenbuspakketje/envelop met noppenfolie ipv een game in een te dik doosje doen.

Uitgebreide site met veel keus. Achteraf nog een mail met tips en gebruikershandleiding ontvangen. Ook een stap voor stap insatallatie was in deze mail opgenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Wasmachine keurig geleverd en aangesloten

Wij wonen op 3 hoog zonder lift en voor €25,- extra brengen ze de nieuwe naar boven en tillen ze de oude ook vandaar naar beneden. Deze service is bijna nergens te krijgen want dan verwachten ze dat het oude apparaat bij de voordeur beneden staat. Ze hielden me goed op de hoogte wanneer er geleverd werd en zelfs toen ze iets te vroeg waren werd ik keurig gebeld. Bestel vaker bij Coolblue vanwege de goede service.

Klopt. Als een bus.

Alles klopt; service, prijs, levering. Alles zoals het hoort en zoals verwacht en aangegeven.

professionele diensten

website-info deugt- snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen

Via telefoon besteld door vriendelijke telefoniste en afgehaald in de winkel waar we ook vriendelijk zijn geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

super tevreden

tv gekocht bezorger was zeer vriendelijk ruim op tijd . en had ook een advies over de tv super tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Alles op rolletjes

Er zit een mailvervalser op jullie account.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect, snel en goed product

S’avonds een nieuw toetsenbord besteld, volgende dag rond 1 uur al bij postkantoor geleverd. Voor 12 besteld is dus ook echt volgende dag in huis!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN