Snel opgehaald tegen een goede prijs!

Altijd mooie prijs-kwaliteit producten met een goede service bij Coolblue! Jammer dat voor de oven extra betaald moet worden voor 5 jaar garantie (3 jaar extra) terwijl bij een blauwe concurrent 5 jaar garantie in iets lagere prijs wordt geleverd. Omdat ik snel nodig had, heb ik deze in de middag besteld en volgende ochtend opgehaald. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? standaard 5 jaar garantie geven ipv 2 jaar

Afspraak is ook de praktijk

Levering volgens afspraak, alleen jammer dat PostNL dat niet waar maakt.

Heel erg goed!

Fijne en informatieve site waardoor het maken van een keuze goed gefundeerd is. Vervolgens verloopt het bestelproces geheel intuïtief. De levering was echt, conform belofte, supersnel. Wat bij elektronica erg belangrijk is, is een goede verpakking en die laat niets te wensen over; robuust en precies de goede afmetingen.

zeer goed ga zo door

goede communicatie en duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee blijf wie je bent

Prima en snelle levering

vandaag besteld morgen in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Glimlach echt bij Coolblue.

Komen afspraken na, helpen je tot je tevreden glimlacht. Niks cools bij. Warmblue zou een betere naam zijn.

netjes afgeleverd.

niets op te merken

Mooie aanbieding, snel geleverd

‘s Avonds besteld, de volgende middag geleverd. Top!

top

Keurig op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Klantenservice komt beloftes niet waar

Slogan van CB luidt "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis", niet dus als voor avondbezorging kiest voor extra€ 0,99. Blijkt fout in ICT systeem te zitten waardoor betaling van extra € 0,99 niet is door gekomen en dus volgende dag geen levering heeft plaatsgevonden. Volgende dag contact gehad met klantenservice, die beloofde dat de bestelling de volgende dag alsnog geleverd zou worden. Wat schets mijn verbazing even later krijg ik een e-mailtje dat mijn bestelling is geannuleerd en het geld terug gestort zou worden op mijn rekening binnen 5 werkdagen. Pas na 12 dagen is het geld terug gestort, echter niet op mijn rekening maar mijn CB account. Waardoor ik alsnog dezelfde bestelling moest plaatsen en ook nog eens € 8,45 duurder uitwas dan mijn initiële bestelling!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorg dat ICT systeem op orde is voordat je een extra bestelservice aanbiedt aan je klanten

Doet wat ie moet doen

Tostiapparaat ziet er goed uit en maakt goede tosti's. De levering was enigszins verwarrend. Eerst bericht 'morgen bezorgd', volgende dag 'helaas, lukt niet vandaag' en toch bezorgd op die dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat ik heb gevraagd. Goed, compleet en op tijd.

Snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede en vriendelijke bezorgservice + installatie

Het besteltraject verliep niet zoals gewenst, maar na deze hobbel was de bezorgservice heel goed. Op bezorgdag werd - zoals ook al tevoren per email aangekondigd - een kwartier voor aankomst van de bezorgers telefonisch contact opgenomen. Installatie was uitermate goed - teamwork van bezorgers alsof het een F1 pitstop was....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik heb via Coolblue Energie een wasdroger besteld, dwz. met korting. Alle in te vullen velden waren al automatisch gevuld. Maar bestelroutine eiste na 'doorgaan' ook opgave 'straatnaam', edoch er was geen veld waarop dat kon worden ingevuld, dwz. er kon uiteindelijk niet via scherm besteld worden. Contact opgenomen met Customer Service - waar probleem aanvankelijk niet begrepen werd en na veel gehannes uiteindelijk via 1:1 conversatie is opgelost. Wel vriendelijk, maar kostte veel ergernis en meer dan een half uur gesprekstijd. Dus 'VERBETERPUNT'...

Geweldig bedrijf

Snelle levering en goede vriendelijke mensen aan de telefoon zeer te vreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou dit vol het is prima

Dinsdag besteld, woensdagochtend in huis, top

Bij Amac en Mediamarkt niet op voorraad, besteld bij Coolblue, en echt volgende dag in huis met goede tijdsindicatie van bezorgen, toppers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zoals altijd een overzichtelijke website, en een snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb al heel veel bij Coolblue gekocht, alle witgoed, koelkast, vaatwasser en kleine elektrische apparaten, en alles altijd super snel in huis! Voor vragen kun je altijd goed bij de klantenservice terecht, kortom: ik ben zo blij met Coolblue!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een geweldig bedrijf met super service

Al mijn ervaringen van bestellingen zijn gewoon top, geen bezwaar op te vinden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, niks op aan te merken.

Erg goede en snelle bezorging.

Zeer tevreden. Snelste bezorging in tijden. Dank.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Besteld en volgende dag al binnen helemaal top

Goed en snel geleverd

Pannenset besteld voor inductie, omdat mijn huidige pannen niet bleken te voldoende. Kon door de snelle levering de volgende dag koken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Transparantie is uitstekend

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Bestel proces, betaling proces en aflevering proces uitstekend.

prettig

elke aankoop die ik gedaan heb bij coolblue is erg goed verlopen, nooit klachten gehad.

Prima keuze

Voldoet tot nu toe de verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Had aangegeven bezorgen woensdag, kwam dinsdag avond 22:00 uur. Maar toch prima zo.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN