Gewoon goed, zoals altijd

Goede site. Besteld, snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De online ervaring is perfect geregeld en werkt snel.

Haier droger

Tot aan de deur geleverd, prima en vriendelijke. Alleen veel te laat. En moest zelf bellen waar zij bleven met de bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd komen binnen de door jullie gekozen tijd en als je te laat ben bellen

Zeer snelle levering

S'avonds laat besteld, volgende dag kon ik het ophalen bij post.nl punt, netjes verpakt met precies genoeg verpakkingsmateriaal, niet van die overdreven grote dozen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Hele goeie pannen en makkelijk schoon te maken

Blij met deze pannen set, bakt gelijkmatig en makkelijk schoon te maken.

Altijd fijne service

Ik maak vaak gebruik van de producten vergelijk functie, super handig. Bestelproces is goed overzichtelijk en ruime keuze uit bezorgopties.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te laat verstuurd, dus te laat bezorgt. Verder prima.

Te laat verstuurd, dus te laat bezorgt. Dan hadden we het net zo goed elders voor Eur 10 minder kunnen kopen. Verder prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd versturen

Van bestelproces tot aflevering verloopt alles soepel, snel en zeer vriendelijk. De fietsbezorger bij aflevering was ontzettend vriendelijk en attent.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en goed het geraagde geleverd

Snel en goed het gevraagde geleverd

super snel geleverd

super snelle levering.

Heel goed.

Super snelle levering door een zeer attente, vrolijke bezorger. We werden netjes een kwartier van te voren gebeld dat hij er bijna was om onze bestelling af te leveren. Niet het idee van hier heb je het bestelde en red je ermee. Duidelijke uitleg wat te doen als we niet tevreden waren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles was prima.

Terwijl "morgen geleverd" steeds minder lukt, levert Coolblue zonder mankeren binnen 24 uur!

Complimenten, Vrijdagavond besteld, zaterdag middag in huis. Tegenwoordig is dat een grote zeldzaamheid, maar ik was hier erg blij mee! Top gedaan, ik blijf terugkomen bij jullie, want jullie leveren sneller dan welke concurrent dan ook. Die hebben de "morgen geleverd" optie niet hoog meer staan. Jullie wel, dus ik jullie ook!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastisch, alles geleverd zoals beloofd.

Vijf minuten voor middernacht product besteld en betaald en de volgende dag zaterdag om 12 uur lag het bij mij op de mat. Een beter resultaat kun je je niet wensen en de bel functioneerde zoals een bel moet klinken. Prima zo, zegt het voort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, je kan kiezen voor een ophaalpunt. Dat heb nog niet eerder meegemaakt.

Heerlijk cool Online winkelen

Ben zeer blij met mijn nieuwe aankoop, heerlijk cool muziek luisteren via mijn Denon 150.

Prima voor elkaar

Snelle levering.

Super service

Snelle levering en snelle oplossingen voor klant!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben goed geholpen door mevrouw!

Probleem word fijn geholpen, goed telefoon gesprek

Bezorging een ramp

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd……nee, maandag, nee dinsdag …… Hoop dat het morgen (dinsdag) komt. Volgende keer geen coolblue meer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf bezorgen, geen post nl

De bescherming compleet

Met het hoesje is mijn iPone beter beschermd

Snel, duidelijk en kwalitatief

Heb diverse producten besteld bij Coolblue. Er is altijd een kwalitatief product geleverd. Oerfecte informatie over de bezorging en een perfecte levertijden altijd!!! Als je wilt bestellen dan moet je Coolblue hebben!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie kwaliteit en snelle verzending

Prima telefoon gekocht tegen een goeie prijs en binnen 24 thuis bezorgd, heel fijn!

Gaat altijd goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed, totdat PostNL ons huis niet kon vinden (alweer!)

Zoals altijd vaar ik blind op de service van CoolBlue. Helemaal als je iets snel nodig hebt, zoals in dit geval een nieuwe werk laptop. Besteld met de belofte morgen in huis. Helaas verzaakte wederom PostNL. Hele dag thuis geweest en dan toch melding we troffen u niet thuis en het pakket ligt vanaf 15 u voor u klaar bij een PostNL pakketpunt. Meteen (weer) klacht ingediend bij PostNL en jullie zelf. Vriendelijke dame vertelde het direct door te zetten. Daarna niets meer gehoord. En ja laptop lag idd dag erna bij pakketpunt...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zoek een andere vervoerder!

snel

Goede keuzemogelijkheden, snelle levering.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN