Snel aflevering en goed cliënt service

Goed service avond bestelde de volgend de dag in de ochtend geleverd

Snel en gemakkelijk

Goedkoop en de volgende dag in huis

Snelle levering, goede productinfo

Al jaren koop ik met grote tevredenheid bij Coolblue. Fijn aan de online winkel vind ik het keuze aanbod en de volledigheid van informatie over de producten. Ook de vergelijk functie gebruik ik veel EN de productvideo's. De bizar snelle levering en het feit dat je direct na aflevering nog een e-mail krijgt met extra informatie over jouw product is top. Ook in de fysieke winkel kwam ik graag (toen deze nog dichtbij zat). Coolblue recruit mensen op kennis, maar heeft daarnaast echt een fantastisch klantenservice team zitten die met een klein gebaar (bijvoorbeeld een persoonlijk handgeschreven kaartje) een groot verschil maken. Kortom: shoppen bij Coolblue is meer dan alleen de aanschaf van een product maar met recht een beleving te noemen.

Belabberd

Een vriezer voor mijn vader besteld, zou de volgende dag geleverd worden. Helaas geen vriezer maar een wasmachine zat in de vrachtwagen. Dus product weer retour en de klantenservice gebeld. Een eerstvolgende mogelijkheid om te leveren zou 5 dagen later zijn of de volgende dag als er eigenlijk niemand thuis zou zijn. Met veel moeite iemand thuis geregeld maar er kwam geen vriezer. Per ongeluk geannuleerd door een medewerker. Weer bellen met klantenservice, weer pas 5 dagen later pas bezorgmogelijkheid terwijl er op de site staat, vandaag besteld morgen in huis. Dus maar besloten te annuleren en geld terug. Geld wel terug maar niet de bezorgkosten dus weer bellen. Dat kon tegoed worden in de app of volgende dag terugbellen. Kortom zeer slechte service van Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Te veel om op te noemen

Zee goede service

Zeer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je krijgt wat ze beloven

Uitgebreide productinformatie bij het zoeken en vinden van het product. Nuttige aanvullende informatie bij gekozen product. Traject van bestellen tot afleveren verloopt goed met updates en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top! Snel bezorgt en een hele aardige fiets bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Handige keuzehulp voor laptops, en snelle levering

Op de site van Coolblue staat een handige keuzehulp voor als je nog niet precies weet welke laptop je wilt. De laptop werd snel geleverd. Het concept van 'Tweede Kansjes' vind ik mooi.

Goeie producten

Goed geprijste artikelen en snel geleverd

Heel tevreden

Ik had een laptop gekocht en bij het aanmaken van mijn gegevens en de automatische updates liep hij vast . Geen punt gelijk een nieuwe laptop ontvangen . Dat noem ik nog eens serves

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele snelle levering en alles in goede staat ontvangen. Door de “help mij kiezen”-tool had ik binnen mum van tijd een goede mooie printer gevonden. Zonder deze tool zie ik door de bomen het bos niet meer en betaal ik veel te veel voor wat ik precies nodig heb. Ik ben blij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website en snelle levering

Positief snel iets aanschaffen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en een snelle levering. Het product kwam in goede staat bij aan. Ik heb het inmiddels al meerdere malen gebruikt en ben er zeer tevreden mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima product en snelle levering

Product was goed omschreven op internet. Levering was snel volgens afspraak. Daarna per e-mail nog tips voor het gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super winkel, goede service en klantvriendelijk!

4.5 ster, dik en dubbel verdiend! Dit jaar al een nieuwe: droger, vaatwasser en playstation 5 gekocht bij ze. Niet opdringerig of verkooppraatjes zoals bij overige concurrenten. Vandaar ook mijn cijfer 9, maak er een 10 van als de kortingsbon mijn kant op komt. ;p

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goede klanten, tevreden houden doormiddel van extra kortingen op volgende producten/bestellingen.

Snelle levering en netjes op tijd

Fijn dat ik meerdere bezorgopties heb zodat ik deze kan plannen als ik thuis ben

goede radio, snel geleverd

Ik heb een Kenwood internet/DAB+ radio gekocht. Een fijn apparaat en de volgende dag geleverd. Top!

Super service

Mijn oude robotstofzuiger was stukgegaan, door de verzekering geld teruggehad. En nu door een superaanbiedingen een veel betere robot stofzuiger ervoor terug. Ik ben super tevreden

Afspraak is afspraak

Product conform omschrijving geleverd en op de afgesproken tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? handhaaf de geboden service

Afspraak nakomen Kwartier vantevoren krijg je een berichtje wij komen eraan

Uitstekende service

Snel geleverd, zeer goede service en zeer betrouwbaar!

zeer goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd afgeleverd. Komen hun afspraken na. Ga vooral zo door.

zoals altijd uitstekend

DE VRIENDELIJKHEID VAN HET PERSONEEL, JE WORDT ZEER PERSOONLIJK BENADERD. OOK TELEFONISCH GOED BEREIKBAAR EN HULPVAARDIG!

Snel en goed

Ik heb een droger gekocht. Het is snel bezorgd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN