Snel en zelfs op zondag bezorging! Op tijd dus perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tv oke maar levering niet door coolbleu maar post nl

Coolbleu Komt afspraak voor levering niet na. Post nl leverd aan huisdeur van appartementen komplex en niet op de derde etage zoals in bestelling aangegeven wordt. Verpakking niet meegenomen. Dus nooit meer cool blue voor een vrouw van 82 jaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraak gemaakt in bestelling nakomen

Good experience

The stuff in shops are friendly and professional. They make your shopping easier With a lot of good information about the product you want to buy

• N/A

Zij doen wat ze zeggen

Ze zijn alle afspraken en toezeggingen nagekomen. -Volgende dag geleverd - Tijdvak aangegeven - Op de aangegeven tijdvak geleverd. Prima service

Snel en efficiënt

Ik heb een stofzuiger gekocht met 150€ korting en de volgende dag had ik hem al binnen, als iets niet goed is dan krijg ik mijn geld terug of ik kan kiezen voor een ruil product van gelijke waarde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Customer support is aweful.

I Bought two Dell monitors 18 days ago. While delivered, one of them was completely damaged. I returned them both immediately. But they do not refund the money. I have called them a couple of times and the customer support just says: "Wait 3-4 days and if the money is not refunded yet, call again". They is repeated a couple of times. Even when I ask why I should wait, they just say: "Just wait" and do not give me any reason for that. It has been one of my worst experiences of shopping online. I put a negative review in their website, but they did not publish it. I do not know whether this one gets published or not, but anyway I will write it. Next stop will be X (ex-twitter) and Mastodon.

• Would you recommend us? No
  • Responsive Customer Support

Fijne website en app. Goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zo goed is het

Werkt zoals verwacht.

Ons washok was zo vochtig dat de was er niet meer wilde drogen. Gaat nu prima met dit apparaat. Ongelofelijk hoeveel vocht er uit de lucht wordt gehaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede en heldere productbeschrijving met veel foto's

Het is makkelijk om iets te zoeken dat past bij je persoonlijke wensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Filter op beschikbaar

Fijn geholpen

Snel geholpen, vragen zijn goed beantwoord, vriendelijke service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Superservice met een grote glimlach!

Een nieuwe telefoon voor mijn zoon online gereserveerd en in de winkel in Groningen opgehaald. Heldere uitleg gekregen van een vriendelijke medewerker. Snel geholpen en tevreden de winkel uit. Niks meer aan doen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede prijs voor perfecte laptop

Snelle levering, goede kwaliteit en zeer aantrekkelijke prijs !!

Ik kies voor zekerheid.

Zoals al eerder ook deze keer weer alles soepel verlopen. Zekerheid,betrouwbaarheid = Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en snel geleverd via Bol op zondag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

snelle bezorging, eerlijke prijzen, goede info

Op basis van de informatie en reviews heb ik een goede keuze kunnen maken. Werd de volgende dag (zondag) al bezorgd. Dus helemaal top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was nu niet aan de orde maar zou mooi zijn als men het oude elektrische apparaat meeneemt voor recycling.

Komen belofte niet na.

1. Toestel zou de 22 ste komen. Heb ik een mail van. En was er niet. Voor niets gereden. 2. Inruilprijs afgesproken binnen 30 dagen inruilen zou ik 74 euro krijgen. Ik ga 3 dagen later terug met mijn oude toestel en kreeg ik er maar 10 euro voor terug. Dus voortaan meteen inruilen. Want je wordt genaaid. Was dus voor tweede keer voor niets gereden. DANK JE WEL COOLBLUE. Alleen verkoop telt. Mondelinge afspraak dus niet nagekomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraak nakomen.

Betrouwbaar met goede service

Ben al jaren klant bij coolblue en of het nou is met een vraag of retour of zelfs hulp bij een product ze helpen altijd,en zelfs online is veel zelf te regelen. Ze maken gebruik van groene bezorging waar mogelijk helemaal omdat een magazijn in de buurt zit. Tevens alles word netjes geleverd verpakt en de bezorgers zijn altijd vrolijk en groeten je vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet specifiek maar er zullen altijd dingen zijn die beter kunnen.

goede en snelle service

zaterdagavond besteld en op zondag afgeleverd, geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie snelle levering zonder problemen!

Heb een iphone 13 pro max gekocht. Zaterdagavond besteld en zondagmiddag in huis. Snel geleverd en werkt goed!

Hele goede service

Duidelijke goede service en snelle bezorging, ik ben erg tevreden en zou in de toekomst al mijn electronica bestellen via Coolblue.

prima beeldschermbeugel

beeldschermbeugel gekocht, prima ding. snel bezorgd.

klantgericht

heldere website met toelichting voor keuzes. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op de site duidelijke uitleg en productinformatie.

op tijd geleverd

dag er voor besteld en volgende dag geleverd. Floris is een vrolijke bezorger. die dat super netjes afleverde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd, netjes verpakt, alles compleet.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN