Snel geleverd en geen extra verpakkingsmateriaal.
Meermaals besteld bij Coolblue. Altijd een snelle levering. Is er iets met de. Product aan de hand dan is de klantenservice erg vriendelijk. Zowel met advies als met een reparatie (heb het over artikelen die ik al langer heb maar nog wel binnen de garantie vallen).
Snel, op tijd en goed verpakt. Daarom bestel ik bij Coolblue!
It was a pleasant experience. fast and efficient without worries. Call with confidence
Alle beloftes zijn waar gemaakt
Cool blue ben ik blij mee altijd op tijd goede prijs kwaliteit verhouding, Ja ik ben vaste klant.
My ervaring is Met Coolblue Elke keer als ik wat besteld Krijg ik goeie informatie Snelle levering en de klantenservice van Coolblue helpen mij uitstekend uit de problemen
Had nog wat aanvullende vragen die goed zijn beantwoord, geen verdere op of aanmerkingen te bedenken!
Aanbieding binnen gekregen via email die erg aantrekkelijk was. Artikel besteld en de volgende dag voor de middag al binnen.
Zeer te vreden klant, maar nu komt het.. Ben blij dat ik de tweede nog niet meteen bij besteld had zodat ik meteen gebruik kan maken van me 5 euro korting!
Ik heb twee keer iets besteld bij coolblue. Twee keer slechte ervaring gehad met de leverservice. Beide keren claimde de website dat het product de dag erop te leveren is. Eerste keer is het verkeerde product geleverd (een goedkoop telefoonhoesje in plaats van de bestelde en betaalde SSD drive). Retourneren was na contact met de klantenservice geen probleem, maar vervelende rompslomp aangezien het nu mijn verantwoordelijkheid is om dit naar een PostNL punt te brengen. Een week later is SSD dan toch nog aangekomen (coolblue wacht met opnieuw verzenden totdat ze het hoesje ontvangen hebben). Ach ja, foutje met sorteren kan gebeuren natuurlijk. Een paar maanden later coolblue een tweede kans gegeven toen ik een externe SSD wilde bestellen. Website gaf aan dat deze de volgende dag geleverd zou kunnen worden. Ik kreeg vervolgens laat in de middag een smsje dat de koerier onderweg is met het product (15 minuten). Vervolgens krijg ik aan het eind van dat tijdvak een mail dat het vanwege een sorteerfout (?) toch niet gelukt is om het product te leveren. Tot dusver nog steeds niets ontvangen (3 dagen later). Ook geen nieuwe informatie m.b.t. een nieuw bezorgmoment (website geeft geen informatie). Wel zie ik nu op de website dat het "vandaag besteld, morgen in huis" verandert is in "Online uitverkocht Nog wel op te halen". Ben benieuwd of ik m'n SSD nog krijg. Klantenservice is alleen per telefoon bereikbaar (met wachtrij). Niet iedereen is de hele dag beschikbaar voor een terugbel service. Zou fijn zijn als ze ook per mail te bereiken zijn. Veel onnodig tijdverlies en frustrerende ervaring. Mij zijn ze als klant kwijt.
Nieuw strijkijzer besteld krijg je 2ekans strijkijzer, maar wel de volle prijs.
Maar een simpel usb kabeltje nodig voor mijn snellader, maar dat bleek nog moeilijker dan gedacht. Zó blij met de duidelijke uitleg op de site van coolblue die de keuze opeens verrassend makkelijk maakte. De ene dag besteld, de andere in huis! Geweldig!
Superwebshop met superservice
Opnieuw weer waargemaakt dat spullen snel geleverd worden! Prima geregeld!
Supersnelle levering, leuke bezorgers, keurig afgeleverd!
Goed advies gekregen voordat ik mijn aankoop plaatste, waarna deze netjes de volgende dag geleverd werd.
Volgende dag werd het meteen bezorgd
De juiste filter, goeie info, alle accessoires, advies, juiste prijs en als je dan al iets ophaalt in de winkel... krijg je weer die glimlach voorgeschoteld. Keep it up!
Na 1.5 jaar ging mijn astra a50 headset stuk garantie aanvraag gedaan naar de winkel geweest werd gelijk een nieuwe besteld erg fijn volgende dag in huis top Week later weer mijn headset stuk weer naar de winkel werd weer een nieuwe besteld krijg ik later de retour mail klopt het bedrag niet zij dit aangepast de volgende dag wordt ook mij bezorging een dag opgeschoven het is al niet van dat dingen stuk gaan maar wel fijn dat het allemaal opgelost word wel jammer dat je elke keer moet wachten tot het op voorraad is om te bezorgen maar voor de rest super service
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij de klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. deze naar tevredenheid op te lossen.Mocht u een goede ervaring met ze hebben dan stellen ze het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen ze ook graag waarbij ze er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.
dag na bestelling al geleverd. keurig op tijd je krijgt een paar keer bericht hoe lang het nog duurt. en hele vriendelijke en behulpzame bezorger
Altijd de juiste prijs en levering keurig volgens afspraak
Had via een pre-order de iPhone 15 pro Max besteld. Na betaling kreeg ik netjes via e-mail een bevestiging. Mooi dacht ik. Nu een weekje wachten en dan wordt hij geleverd. Nu komt de verrassing. Krijg ik een dag voor de levering in de avond een mail dat er iets mis gegaan is met de bestelling en dat er dus geen iPhone wordt geleverd. Zeer teleurstellend natuurlijk. Mijn probleem zit hem in het feit dat Coolblue een week de tijd heeft gehad om mij te informeren maar dat heeft nagelaten. Ik kreeg een sorry te horen en verder niets. Nu wordt het wachten op de volgende levering. Wachttijd 6 tot 8 weken. Nare bijkomstigheid is dat ik mijn huidige iPhone 12 Pro reeds verkocht had via marktplaats. Diegene die hem gekocht had heb ik dus ook moeten teleurstellen. Al met al vind ik dat door onzorgvuldig handelen van Coolblue ik als consument totaal geen empathie kreeg buiten de makkelijke sorry. Alhoewel ik een goede klant ben van Coolblue vind ik dat ik niet op de juiste manier behandeld ben. Ze laten je vallen als een baksteen en zijn niet geïnteresseerd in de gevoelens van de klant. De klant staat bij Coolblue niet op één maar Coolblue zelf.