I bought several items for my kitchen, a phone, and other stuff. Never had issues with them. Delivery is fast, prices are usually the best on the market. I can recommend it :)
Je hebt graag iets, je bestelt en dan kun je de volgende dag al genieten
Snel, service, correct en vriendelijke chauffeur Wat wil je nog meer?
Oude wasmachine stuk, nieuwe bestellen incl plaatsing. Wasdroger besteld terwijl een wasdroog combinatie bedoeld was. Gebeurt vaker volgens de bezorgers. Mee terug genomen, gebeld, het juiste besteld. Helaas niet de volgende dag te leveren ivm in moeten boeken van retour. Over het weekend heen dus. Maandag bezorging te vroeg, waardoor gemist; bellen. Helaas al buiten de stad, niet meer mogelijk om zelfde dag te leveren. Zou twee dagen later worden. Afgesproken dat dit in de ochtend zou zijn. Mail met tijdslot zou avond tevoren gestuurd worden. Niet dus; bellen. Niet te zeggen hoe laat ze komen, planning bepaalt. S’ochtends blijkt dat dit tóch in de middag is. (‘Heeft u een ordernummer?… zoek maar op via dit tel. nummer!) Weer levering te vroeg op het adres. Gelukkig thuis; ik ken mijn papheimers inmiddels. ‘ Let op meneer drempellevering!’ Heb ik met factuur moeten bediscussiëren dat de machine op de plek gezet en aangesloten werd. 1 week niet kunnen wassen en veel telefoontjes en discussies. Niet met een lach…
Beste Remko, Wat vervelend om te lezen dat je tegen zoveel problemen aanloopt bij de levering van je nieuwe was/droog combinatie! Dit is zeker niet de bedoeling. Zou je ons een mail kunnen sturen op [email protected] met het ordernummer, een situatie toelichting en wat er eventueel nog voor je geregeld moet worden? Dan gaan we ervoor zorgen dat dit alles goed opgelost gaat worden, en kunnen we meteen meekijken naar een compensatie voor het ongemak wat je hebt ervaren. Mijn excuses voor de situatie! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Kreeg pa na mijn levertijd een sms dat ze niet meer kwamen. Ik verwacht dan minstens de volgende dag maar zag geen update. Kon niks met de link met leverdagen(alles vol) Pas twee dagen later en dan een sms op me werk dat jullie tussen 10.30 en 11.00 komen. Niet thuis. Bestel liever niet meer bij Coolblue
Beste Lleta, Wat vervelend dat de levering van je pakket zo vertraagd is geraakt en dat je hier geen verdere communicatie over hebt ontvangen! Ik heb meteen gekeken en zie dat de fiets van onze bezorger die dag kapot is gegaan waardoor de levering van die pakketjes niet door kon gaan. Onze excuses hiervoor! De levering zelf staat inmiddels op afgeleverd. Mocht dit niet kloppen, dan wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we dit voor je kunnen afhandelen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Nooit geen probleem
Keuzehulp, bestelproces, levering alles snel en effectief. En dan nog nazorg: handleiding en tips. Uniek bij Coolblue...
Een dag na de bestelling werd de pan afgeleverd. Erg fijn zijn de regelmatige updates over het bestelproces!
artikel snel geleverd
Mijn nieuwe printer werd snel geleverd,de mail met extra installatie informatie was heel handig. Daardoor installeren snel gelukt
Ik had een Google nest hub (2e gen.) besteld en de volgende dag al in huis. Ook was het goed verpakt!
Alles verliep duidelijk en keurig verzorgd
Sinds kort ben ik ook resident in Portugal en dan besef je pas hoe verwend je bent in Nederland met een bedrijf zoals Coolblue. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst, waar soms zendingen nooit aankomen, je 60 kilometer moet rijden om op te halen, beschadigde zendingen, etc. Ik stond op het punt een eigen Coolblue vestiging op te zetten. Nu even terug in Nederland, hoe fijn. Zondagavond iets bestellen en het maandagmiddag in huis te hebben!!
Het is een fijne winkel met mensen die klanten goed behandelen en helpen.
Goede website, snelle levering, goed advies en prima prijzen
Altijd snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Vriendelijke en gastvrije ontvangst in gezellige, ruime en comfortabele winkel. Zeer redelijke en zichtbare wachttijden. Geïnteresseerde en kundige medewerk(st)ers. Goede en geduldige uitleg.
's Avonds besteld en keurig de volgende dag al binnen! Top service!
Pakket kwam helaas te laat aan door schuld van PostNL. Is snel en netjes afgehandeld door de klantenservice van Coolblue
Zo door gaan goede service
Ik had gekozen voor een tweedehands artikel aangezien deze alleen verpakking schade zou hebben en het product zelf zou niet beschadigd zijn. Maar ik ontving dus een beschadigd product. Gelukkig was het makkelijk een retour aan te melden. Nu hopen dat het geld ook makkelijk terug gestort wordt.
Beste Barbara, Dankjewel voor het doorgeven van je klacht. Ik heb meteen de bestelling erbij gepakt en zie dat je per ongeluk het verkeerde tweede kans product toegestuurd had gekregen. Onze excuses hiervoor! Ik zie dat het retour inderdaad al aangemeld is. Zodra deze bij ons binnen is en verwerkt, zullen we het geld terug over maken naar de rekening waar ook mee is betaald. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Ik krijg teveel automatische mails.
Beste Jeroen, Wat jammer dat je teveel automatische mails krijgt. Ik heb meteen een kijkje genomen en zie dat je voornamelijk de standaard mails hebt gekregen over de levering van je bestelling. Daarnaast heb je ook een mail ontvangen met tips over het gebruik van je product en of je ons wilt beoordelen. Deze laatste twee mails kunnen wij voor je uitzetten. We horen graag of je voorkeur daar naar uit gaat. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Wat de verkoper vertelde qua installeren van de nieuwe Wifi-versterker klopte helemaal en het werkte dus razendsnel en goed.
heb ik als goed erevaren
mijn laptop begaf het en ik had dringend een goede nieuwe nodig. dankzij de duidelijke website en de vlotte afhandeling was ik snel weer voorzien.