heb ik als goed erevaren
mijn laptop begaf het en ik had dringend een goede nieuwe nodig. dankzij de duidelijke website en de vlotte afhandeling was ik snel weer voorzien.
Voor herhaling vatbaar Heel tevreden
Goede prijs en snel geleverd. Jammer dat de parkeergelegenheid in Eindhoven erg matig is (betaald en soms ver lopen).
Service is goed, maar ik moest heel lang wachten tot ik aan de beurt was om mijn aankoop die ik online had gemaakt op te halen
Met enige spoed inktcartridge nodig. Bij coolblue is ook de mogelijkheid op zondag bezorgen. Ik ben daar eigenlijk geen voorstander van, maar zoals gezegd, er was enige spoed bij. Echter het pakket was overgedragen aan Postnl en die bezorgen niet op zondag. Nou, dan hoop je dat ze het maandagochtend direct bezorgen. Helaas, kreeg gisteren bericht dat het dus pas op dinsdag bezorgd zou worden. Nu inmiddels binnen, maar eigenlijk een beetje te laat.
Hallo Petra, Wat jammer om te horen dat je een paar dagen hebt moeten wachten op je bestelling. We kunnen het ons voorstellen dat dit niet prettig is, vooral omdat je de inktcartridges snel in huis moest hebben. PostNL levert ook op zondag, dus vermoedelijk is er een ander voorval geweest waardoor het ze niet is gelukt om op deze dag te bezorgen. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen de volgende dag te bezorgen, helaas lukt dit niet altijd. Sorry hiervoor. Hopelijk ben je alsnog tevreden met je bestelling en komen we de volgende keer wel de volgende dag om je een glimlach te bezorgen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zaterdag besteld zondag in huis zeer handig
Helemaal tevreden
Erg fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers, snelle levering, goede kwaliteit van producten.
Alles perfect, dankjewel!
1. Website bleef maar vragen om straatnaam, maar daar was geen invoervak voor. 2. Halfuur met medewerker aan de lijn gehangen, die de bestelling voor me "plaatste". Alleen de korting die ik (vanwege mijn energiecontract daar) zou krijgen, kon ze niet verrekenen. Toch bezorgdatum afgesproken, want de was stapelt zich op. 3. 1/2 dag vrij genomen, maar er wordt niets geleverd! Blijkt de bestelling helemaal niet doorgezet te zijn. Bel ik weer, zegt mevrouw dat ik vooraf had moeten betalen. Ben ik helemaal niet over geïnformeerd en bovendien mag je van de wet niet het hele bedrag vooraf laten betalen. Overigens betaal ik doorgaans wel vooraf, maar dat terzijde. Conclusie: vrolijk fluitende medewerkers aan de lijn (fluiten het reclamedeuntje :( ) hebben me geen steek verder geholpen, toen de website niet goed functioneerde. Of in 1 woord: waardeloos!
Fijne en snelle service!
Heb verschillende malen bij Coolblue besteld. Zij komen hun belofte van de volgende dag leveren na en in tegenstelling tot veel andere bezorgers kloppen het uur dat genoemd word wel en krijg je een sms ongeveer een kwartier voor levering.
Ook als je een artikel retour stuurt,heb je met 2 dagen je geld weer op de rekening. Super bedrijf!!
Ik wilde een tweede kans product bestellen die 1 dag later bezorgd zou worden in de app kon ik de bestelling niet zien maar product was wel betaald. Na even contact te zoeken werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik een betere variant voor de zelfde prijs. Dat is nou top service van coolblue
Duidelijke productuitleg
Snel geleverd goed geïnformeerd over levering. 2e kans product goed geprijsd.
Al verschillende artikelen bij Coolblue gekocht en nog nooit een min puntje kunnen ontdekken
Playstation gekocht Wasmachine gekocht Philips koffiemachine gekocht Alles op tijd bezorgd. Prima kontakt. Snel geleverd:)
Prima bezorging en track en trace al ontvangen voor hij verstuurd was. Dus helemaal prima
Coolblue is gewoon top. Niet altijd de goedkoopste, wel altijd de beste op het gebied van afspraken nakomen, klantenservice en klantbeleving!
Altijd verfrissend als een bedrijf zo op beleving is gericht als Coolblue. Wachtmuziekjes, filmpjes met verschillende uitpakwijze... ik geniet ervan. En natuurlijk snel geleverd
Kwam donderdag thuis, vrieskast in alarm ( overleden) .Gezocht op internet naar een nieuwe en kwam bij coolblue terecht.Besteld en zaterdag geleverd .Super.
altijd betrouwbaar
Voorafgaand in de avond besloten welke koptelefoon ik wilde kopen. Deze was op voorraad in de winkel, en kon ik de volgende dag meteen ophalen. Helaas waren er in de winkel geen verschillende wachtrijen voor een product ophalen, of koopadvies. Hierdoor heb ik wel 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling.