Goede service en een scherpe prijs, maar lange wachttijd in de winkel.

Voorafgaand in de avond besloten welke koptelefoon ik wilde kopen. Deze was op voorraad in de winkel, en kon ik de volgende dag meteen ophalen. Helaas waren er in de winkel geen verschillende wachtrijen voor een product ophalen, of koopadvies. Hierdoor heb ik wel 20 minuten moeten wachten op mijn bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak onderscheid tussen de rij voor een product ophalen, en koopadvies.

had een goede aankoop bestelt en hij kwam snel en veilig aan

Uitstekend.

Had defecte wasmachinedie ik bij coolbleu had aangekocht, had hierbij destijds een zekerheid paket bij afgesloten van 5 jaar , wasmachine na 3 jaar defect en ben goed geholpen door Coolbleu en binnen enkele dagen had ik vanuit hun een nieuwe wasmachine aangekocht en kreeg aankoop bedrag oude wasmachine terug, heb ik gelijk laten verrekenen, bij plaatsen hebben ze ook gelijk wasmachine aangesloten super!

top

snelle levering en super behulpzaam personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Toppie

Leuke webwinkel! Playstation 5 besteld 21.00 besteld volgende dag om 10 uur stond et al voor de deur ... ben blij dat ik em had alleen niet handig dat ze em voor de voordeur zetten... Zodalijk wordt die gejat.,. Voor de rest prima. mooie aanbieding ook goedkoopste wat ik kon vinden ,dus prima

SUPER

Het kan NIET beter, alles was perfect geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vriendelijke medewerkers en goede service. Vooral de communicatie over de levertijd was erg duidelijk

Hele nette service

De 2 heren die de wasmachine en droger kwamen leveren hebben een goede dienst geleverd. Om bij mij binnen te komen moet je 1 korte trap op. Ik dacht dat ze het gewoon in de gang gingen zetten (letterlijk drempellevering) maar 1 van de heren vroeg waar ik het wou hebben. Ze hebben de machines voor mij in de keuken gezet direct naast de badkamer en zo hebben wij het gelukkig meteen goed kunnen zetten. Naast de verdere levering waren ze ook ontzettend klantvriendelijk en hebben ze goede uitleg gegeven over wat er nog gedaan moest worden met de wasmachine voor eerste gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurige installatie van mijn laadpaal

Ik was bang dat de laadpaal mijn voortuin zou ontsieren. Maar de mannen die de werkzaamhe4den hebben uitgevoerd hebben compleet meegedacht! Dank daarvoor. want nu staat de laadpaal mooi precies in het midden van de brievenbus, hierdoor is er een mooie symmetrie ontstaan waardoor de laadpaal zo min mogelijk opvalt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi op tijd. Volgende dag fijn al in huis.

Snelle en goede service

Vrijdagavond besteld, volgende dag in huis

Netjes en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en prima product

Zie bovenstaande regel

Precies wat ik zocht

Wat een geweldige koptelefoon, precies wat ik wilde .. precies wat ik zocht. Heerlijk even afsluiten van andere collega´s, meeting in.. eigen muziek. Top product! En de verzending.. VOLGENDE DAG!

Conform afspraak bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Betrouwbare service

Ik bestel tegenwoordig al mijn 'duurdere' apparaten (zoals koelkast, telefoon, etc.) altijd bij Coolblue. Ze zijn betrouwbaar in de bezorging en vooral de klantenservice. Altijd goede hulp wanneer er iets defect is en vaak sturen ze een compleet nieuw artikel op zonder al te veel gedoe.

Altijd goed geregeld

Het personeel van Coolblue is altijd vriendelijk, vrolijk en heel behulpzaam. De producten zien er altijd netjes uit en als er ook maar iets is, dan regelen ze het voor je. Ik ben heel tevreden over Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volgens afspraak geleverd door vriendelijke bezorgers.

Mijn bestelling is door keurig nette en zeer vriendelijke bezorgers geleverd volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Indien gewenst bezorgen op een verdieping.

Goed geholpen in de winkel en daarna eenvoudig besteld

Naar coolblue winkel in Den Bosch geweest. Daar erg goed advies gekregen over nieuwe telefoon die ik enkele tijd later eenvoudig online heb kunnen bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd en erg vriendelijke jongens,goede uitleg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geholpen met duidelijke uitleg.

Makkelijke site om je gewenste product te vinden. En daarna service gericht bij het ophalen van het product door bijvoorbeeld de uitkeg wat je opties zijn mocht het product niet bevallen.

Zeer klantvriendelijkheid.

Je wordt uitstekende geholpen. En ontzettend klantvriendelijk.

Bij Coolblue klopt 't gewoon altijd

Bij Coolblue klopt 't gewoon altijd! Duidelijk?

Goed en snel bezorgd

Goede snelle levering en zeer tevreden over het product.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN