Gewoon super

Makkelijk bestellen snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je kunt altijd van cool blue opaan

Cool blue heeft een goeie service,staan je altijd netjes te woord en komen snel met de oplossing .

Gewoon top

Top service. Dacht het bestaat niet meer.

Doen wat ze zeggen

Vandaag besteld morgen in huis is echt waar Goed geïnformeerd over het product Super tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering op tijd en intact

Cool blue heeft een erg goede sociale status. Ze leveren pakketjes erg snel en hebben meerdere helpende programma’s zoals, wat ik zelf wel amusant vond, de wacht therapie.

Snel, betrouwbaar, netjes!

Door dat je op de site het product kon bekijken en vergelijken heb ik een goede aankoopkeuze kunnen maken. Makkelijk in gebruik, duidelijk en snel in huis

Alles zoals het hoort

Correcte en tijdige levering. Produkt werkt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Alles was top

Alles was netjes doorgegeven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles was goed en netjes alles doorgegeven op tijd

Top service altijd

Product afhalen en dan pas betalen geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon doorgaan op deze wijze

In een woord een geweldig bedrijf

De bezorging was geweldig op tijd volgens de mail. Ook het personeel die het bij ons bezorgden waren heel attent, Dus ga zo door met dit personeel. Als we weer iets nodig mochten hebben dan gaan we zeker weer kijken bij Coolblue. Vriendelijke groeten Tiny Pit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen verbeterpunten

Uitstekende service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geld terug na 30 dagen

Super en snelle service!

De levering van was machine en wasdorger zeer goed geregeld. Heldere communicatie over het tijdstip, op de aangegeven/geslecteerde dag, een ervaren team plaats in no-time alles. Volgende keer zeker weer boij Coolblue bestellen!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, goed en niet te duur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel in huis en prima begeleiding.

Snelle reactie bij aankoop, snelle update van verzending en nette aftersale met tips en tricks.

Gewoon goed

Bestellen via de app werkt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf blijven bezorgen en niet uitbesteden aan PostNL.

Een goede en fijn service

Na bestelling was de bezorging niet direct de volgende dag maar ja je kunt ook niet alles verwachten. Toen de bezorging plaats vond kwamen 2 jongen heren die erg netjes en beleefd waren snel en duidelijk en ook geïnteresseerd in de klant.

Heel erg fijn

Fijn dat je telkens een mailtje krijgt met tijden. Hebben hier ook aan gehouden. Prima levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastische snelle en goede levering!

Goede en snelle levering. Het werd geleverd met de coolbluefiets waardoor ik 2 keer een sms kreeg over de levering. Uitstekende service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Trage bediening in winkel.

Terwijl er meer personeel rond loopt in een winkel dan klanten en deze ook lekker met elkaar staan te kletsen terwijl ze je zien zitten te wachten loopt mijn parkeermeter gewoon door. 20 minuten lang gewacht voor het ophalen van iets wat ik online had besteld en betaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snellere service vooral als overal betaald parkeren is.

Doen wat ze zeggen.

Makkelijke site om te bestellen. Goede producten tegen goede prijzen. Aflevering als afgesproken de volgende dag. Afgeleverd product in goede orde ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo!

Snelle totale service

Ik werd netjes op de hoogte gebracht van wanneer het product werd geleverd. Ook goed voor het milieu: werd per bakfiets afgeleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb al menige bestelling bij Coolblue geplaatst. Altijd een goede ervaring mee gehad.

Super webshop die doen wat ze beloven.

Snelle levering en installatie

Wasmachine besteld, volgende dag bezorgd en geïnstalleerd. Gezellig personeel wat me vlot kon helpen en uitleg wilde geven al heb ik er zelf geen kennis van.

zeer goed

zeer goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Super service en bezorging

Snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden hoe laat ze kwamen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena