Wij houden van Coolblue

Alles wat we kunnen bestellen bij Coolblue bestellen we ook echt bij Coolblue, omdat we weten dat het goed zit. Ook als er een keer iets mis is (wat nog maar 1x gebeurd is) dan is de service echt top en sta je niet uren lang in de wachtrij. Wij kopen nergens anders meer.

Snel en leuk

Het leukste vind ik de after care en wachttherapie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue moet de standaard worden voor service!

Al zeer geruime tijd klant van Coolblue, naar zeer grote tevredenheid. Tot service en goed assortiment! Bedankt mensen van Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goeie aflevering en alles retour

Snelle levering met een goede service met aansluiting van het machine, enige minpunt is, ze beloven de volgende dag levering maar dat is toch niet het geval.

Veel keuze, snel geleverd

Veel keuze in laptops en goed geprijsd

TOP

Tot bijna op de minuut werd via Mobiele telefoon en mail e.a. op de hoogte gehouden m.b.t. de levering van onze wasmachine plaatsing en aansluiting op ( weliswaar) de Zondag is per perfect verzorgd keurige medewerkers met een vriendelijke toon en groet Nu hopen dat onze wasmachine het lang genoeg uithoudt , zijn dezer dagen toch behoorlijke investeringen !! Met een WAS groet, fam. Leinders Burg. Donnersstraat 31 6151 EL Munstergeleen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en erg snelle levering.

Goed (verpakt) product en een erg snelle levering. Niks op aan te merken! Ik koop hier zeker vaker.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd, zeer vriendelijk, duidelijke info

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede info en vlotte levering

De geleverde informatie was goed, de reviews waren voor mij doorslaggevend. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede en sneller service. Veel keus uit een groot assortiment

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld, volgende dag geleverd per fiets. Dus milieuvriendelijk. Daarna begeleiding per mail. Zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, prima

Besteld en ontvangen zonder problemen

Weer helemaal top

Ik heb voor het eerst een tweedekans item gekocht en ben erg tevreden! Precies zoals beschreven en de volgende dag binnen. Erg fijn.

Prima communicatie en service

Altijd tevreden. Vind wel dat de aanbieding goedkoper kon. Bewust gekozen voor service en vertrouwen maar prijsgaf moet niet te groot worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie prijs

Supersnel en kwaliteit. Altijd goede service en communicatie.

Supersnel en kwaliteit. Altijd goede service en communicatie. Highly recommended!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect geholpen door klanten service

Ik had een naar mijn mening lastige vraag en ik ben uitstekend geholpen door de klanten service met adequate advies.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een keuze voor de monitor gemaakt met behulp van de kieshulp op de website. Snelle levering op het afgesproken tijdstip.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie bezorging en veel keuze uit electronica!

Heb AirPods besteld en waren binnen 1 dag al in huis perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee verloopt perfect!

Altijd een tevreden klant

Vaak doen we onze aankopen op gebied van huis tuin en electronica bij Coolblue. Sinds kort besloten om ze ook te kiezen als energieleverancier. Tot op heden altijd tevreden over onze aankopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien zou er eens goed gekeken kunnen worden naar de my coolblue app. Die loopt niet helemaal vlekkeloos.

Snelle service en snel in huis

Bestellen wachten tot de bezorging in mijn geval de post en genieten van het geleverde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door

top !

goede prijs en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waar is de beloofde extra accu?

Het gekochte product is prima, snelheid van leveren is prima, maar de geadverteerde extra accu is nergens te vinden/aan te vragen.... of goed verstopt of wassen neus...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak het simpeler...

Goede levering, snel en efficient

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, snel en makkelijk bestellen

De site geeft veel informatie over de producten, ook geven ze goede kortingen! Verder ging het bestellen en bezorgen snel en makkelijk, kortom heb ik een positieve ervaring gehad!

Kan niet beter

Kan niet beter