Toppie

Ruime keus, gemakkelijk bestellen en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou niet weten

Goed advies, zeer goede service

Prijzen zijn goed, advies via verschillende kanalen is zeer goed en de service is uitstekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Geweldige site, snel bezorgd en lekker Nederlands...

Heerlijk om weer een product te bestellen bij Coolbleu. Zij zorgen ervoor dat ik de producten die ik zoek makkelijk kan vinden, tegen een goede prijs en ze leveren ook nog snel! Blijft leuk! (Net zoals jullie reclames)

Heel blij met Coolblue!

Enorm veel keuze, snelle levering! Ook veel reviews over de aan te schaffen producten. Erg blij mee!!

Altijd uitstekende levering

Bestel graag bij coolblue, levering is altijd snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Maar ook na de levering sturen ze bij bepaalde producten een mail met tips en tricks

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webshop voor een goede prijs!

Meer dan prima

Altijd goed

Op afgesproken tijd geleverd

top!!

Artikel die ik zocht was niet op voorraad, even 1mailtje en na paar dagen was het weer leverbaar! Al met al heeft alles met elkaar nog geen week geduurd! toppie voor jullie service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie producten en snel bezorgd

Goeie ervaringen met coolblue! Ruime keuze en heel snel bezorgd

Snel en betrouwbaar

Snelle bezorging en goede kwaliteit materialen

Betrouwbaar, uitstekende service

Fijne winkel met prima prijzen. Snelle levertijden

Snel

Klik klik klaar

Zonder gedoe zo besteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo door gaan

Goede uitleg, snelle service

Duidelijke site, met goede uitleg. Snelle levering. Gewoon top!

Correct afgehandeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product op tijd geleverd!

Montage en instelling van de stoel was een peulenschil en zeer tevreden met de kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stoel was niet beschadigd maar zat erg los in de verpakking

CoolBlue biedt een service die simpelweg uitmuntend is! Hun toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard. Van het gebruiksvriendelijke websiteontwerp tot de snelle leveringen en vriendelijke klantenservice, CoolBlue maakt winkelen een waar genot. Het begint met hun overzichtelijke website, waar je gemakkelijk producten kunt vinden en vergelijken. De gedetailleerde productinformatie, reviews en handige keuzehulpmiddelen maken het selectieproces een fluitje van een cent. En als je vragen hebt, staat de klantenservice altijd paraat, met behulpzaam en deskundig personeel dat bereid is om je te begeleiden bij elke stap van je aankoop. Wat CoolBlue echt onderscheidt, is hun ongeëvenaarde aandacht voor de klant. Snelle leveringen, vaak dezelfde dag nog, maken het mogelijk om snel van je aankoop te genieten. En mocht er ooit een probleem zijn, dan wordt dit op een professionele en vriendelijke manier opgelost. Hun aftersales-service is gewoonweg indrukwekkend. Kortom, CoolBlue verdient een staande ovatie voor hun toewijding aan klanttevredenheid. Ze maken online winkelen eenvoudig, plezierig en betrouwbaar. Als het op service aankomt, stelt CoolBlue nooit teleur en dat is waarom ze mijn nummer één keuze zijn voor elektronica en meer!

Artikel 1 dag later bezorgd na afgesproken termijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afleverdatum aanhouden

Beste prijs voor dit artikel

Beste prijs voor het betreffende product, keuze wanneer ik het geleverd wil hebben, snelle levering, ik weet niet wat er beter zou kunnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb mijn artikel rond 15.00uur in middag besteld, volgende dag 13.00uur al in huis.

Omschrijving met plus- en minpunten van het apparaat zijn duidellijk en heb het ook zo ervaren na de levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig te bestellen, beste prijs voor het product en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, komen hun beloftes na

Coolblue biedt snelle service. Wanneer je iets vandaag besteld, heb je het morgen in huis. Terwijl ik mijn pakket in ontvangst heb genomen, krijg ik een mail met enkele handige tips voor mijn bestelde artikelen

Zoals altijd snel geleverd

Snelle levering Duidelijke communicatie Geen issues Over de stofzuiger kan ik nog niet veel zeggen want we hebben hem net 1 keer gebruikt. Ook geen issues

Onze nieuwe Kobo snel geleverd

De aankoop ging snel en eenvoudig. Ook met inwisselen van VVV bon aflevering idem dito

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Geweldig geluid

Beter dan de vorige, al wat jaartjes oud! Deze geeft geweldig geluid! Beste koop!!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN