Top levering

Goede service en aardige mensen die afleveren dikke pluim

Snelle levering, goed product

Mijn product werd netjes en op de toegezegde tijd afgeleverd. Wel jammer dat een apparaat zonder mijn toestemming bij de buren word afgeleverd (maar dat ligt aan de bezorger) je buren kunnen dan zeggen dat ze het pakket nooit hebben aangenomen en dan ben je geld en product kwijt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij bestelling aan kunnen geven of het bij buren afgeleverd mag worden.

Kwalitatief goed product en vlotte levering

Eufy camera's voor binnen besteld, binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt in een passende niet te grote doos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van mooi product

Bestellen was erg makkelijk en levering erg snel. Zeer tevreden met het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wordt goed en snel geholpen. De medewerker denkt snel met je mee!

Gewoon goed

Levering volgens afspraak, vriendelijke klantenservice medewerker, product is naar verwachting.

Zeer snel en gemakkelijk

Telefoon online besteld en betaald. Half uur later opgehaald. Nette service in de winkel, ze wilde hem zelfs direct instellen als ik dit wilde.

Prima online geregeld

Via de website de nodige info en afbeeldingen in kunnen zien, duidelijke bestel info alsmede wanneer het bezorgd word en in welke tijd dit gedaan wordt.

In één woord....geweldig.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Duidelijke mail over afspraken, verzenden, snelle levering.Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en duidelijke website

Telefoon en een oplader gekocht, optijd ingeleverd en ik ben blij ermee.

Bijna perfect!

Ik vind het suuuuper fijn dat er een uitleg is van bijna iedere specificatie van een product. Daardoor weet ik wat ik juist wel of niet (per se) wil. Een minpuntje is dat de prijzen vaak een klein beetje duurder zijn dan bijvoorbeeld Mediamarkt, maar dat heb ik er wel voor over met al dat uitleg. Bedankt Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en geleverd volgens afspraak

Bestelling en levering lopen soepel. En tussentijds correct geïnformeerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede communicatie

Verzending ging fout, maar door vlotte communicatie is het snel opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aandachtspunt is dat meerdere medewerkers op hetzelfde bericht reageren en er makkelijk verschillende toezeggingen kunnen worden gedaan

Mooi hoesje

Mooi hoesje

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Dik tevreden

Super snelle en correcte service, ik werd zelfs gebeld voor aflevering, netjes verpakt, zoals je een pakketje graag wilt ontvangen

Super levering

Super levering. Aardige chauffeurs. Netjes van te voren gebeld, keurig op de juiste plek gezet.

uitstekend

Goede levering en vlot

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laatste bestelling inderdaad voor 23:59 besteld de volgende dag in huis.

Voor dochter lief een nieuwe JBL bluetooth speaker gekocht voor een hele mooie prijs.

Weer super geregeld

Snelle bezorging.

Snel en netjes afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zekker niet

Fijne en snelle levering!

Fijn dat je 15 min van te voren melding krijgt dat je bezorging eraan komt. En komt belofte na. Vandaag besteld en morgen in huis. Fijn om dat ik dan expres thuis werk voor levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snel en correcte levering

Camera is perfect, werk direct zonder software. De te downloadde is echt een aanvulling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue geweldige combinatie deals!

Ik koop altijd bij coolblue vanwege de service en het gemak. Het beste aan coolblue zijn de combinatiedeals. Laatst TV + Soundbar gekocht. Super ideaal en complimentair aan elkaar. Gr alex

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sommige uitleg filmpjes mogen meer informatief zijn over product eigenschappen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN