Product is prima.
Bellen netjes vantevoren waneer ze komen ! Zodat ik niet de hele middag thuis hoef te blijven Geven goede informatie bij het product TOP Klaar voor de volgende bestelling
Super snelle levering van de nieuwe wasmachine met fijne updates over de tijd qua levering.
Ring deurbel gekocht. Goedkopere prijs dan andere websites en product was binnen 24 uur geleverd. Komen afspraken na zoals op website staan vermeld. Producten waren deugdelijk verpakt
precies op afgesproken tijd geleverd door 2 super vriendelijke jongens. geplaatst op eerste verdieping via smalle trap onder noemenswaardige schade. zeer vakkundig!!!
Tablet bleek defect en werd netjes omgeruild voor een nieuwe. Beetje jammer dat hij nu 2 dagen later in de aanbieding is maar dat risico hou je altijd :)
Supersnelle bezorging en fijn om aankopen te doen sinds alles lekker makkelijk voor je wordt gemaakt.
Mijn koptelefoon was erg snel geleverd!
Snel, keurig, en ook nog altijd met een leuke kwinkslag!! Top bedrijf!
Voor de eerste keer wat besteld bij Coolblue. Kan er niks verkeerds overzeggen. Prijs was goed Product was goed Levering was snel en volgens afspraak. Site is overzichtelijk. Tot de volgende keer.
Een aantal weken geleden heb ik een vaatwasser besteld bij jullie ter waarde van 750,- eu en van de optie ‘inbouwen’ gebruik gemaakt waardoor wij op een totaalbedrag van 850,-eu uit kwamen. Hier heb ik veertien dagen op moeten wachten wat volstrekt logisch is. Nu is die dag daar dan eindelijk aangebroken dat jullie komen om mijn oude vaatwasser te demonteren en mijn nieuwe vaatwasser te installeren. Helaas kon ik geen vrij krijgen van mijn werk en moest mijn hoogzwangere vrouw (over vier dagen uitgerekend) dit afhandelen want een andere optie was er niet. Afijn jullie monteur geeft aan bij mijn vrouw dat hij hier niet aan gaat beginnen omdat mijn vaatwasser vast zou zitten aan het keuekenblad? En dat hij hier teveel werk aan zou hebben.Wel zei de monteur dat mocht de vaatwasser eruit zijn dit ook zsm zou kunnen desnoods met één monteur. Mijn vrouw blijft verbaasd achter en eveneens met het handen in het haar. Na een dag gewerkt te hebben besluit ik om zelf actie te ondernemen en de vaatwasser er zelf maar uit te halen wat vervolgens ook lukte. Mijn vrouw belt jullie customer-service en geeft aan dat de vaatwasser eruit is. Jullie vertellen ons dat de monteurs morgen langs komen en geven ons een tijdvak. Letterlijk dertig minuten na het tijdvak word ik gebeld , Jullie monteur verteld mij dat hij hier niet geschikt voor is en geen lid is van het ‘inbouwteam’?! Mijn geduld is op , ik bel jullie alweer terug en leg het probleem voor. Jullie geven aan dat ik maar weer zeven dagen moet wachten en het helaas niet anders is. Wel kan ik een tegoedbon ontvangen van zestig euro!? Ik wil zo snel mogelijk een oplossing en een tegoedbon hoef ik niet want dit is de laatste keer dat ik wat bestelde bij jullie.
Accurate en snelle afwerking van de orders. Vriendelijke en deskundige personeelsleden die zich kennelijk betrokken voelen als je als klant een probleem hebt en er voor gaan om jouw "probleem" voor je op te lossen.
Bestellen en de volgende dag in huis. De bezorger heeft netjes gebeld toen ik er niet was om het pakket aan te nemen. Goed geregeld!
- Alleen kwam het pakket ( postnl) een 1/2 uur te vroeg! ( een 1/2 voor de aangegeven tijdsperiode) Gelukkig was ik thuis. - En m'n oude TV kon ik niet meegeven i.t.t wat mij eerder door de klantenservice was verteld. Heel goed: 2 dagen later met de klantenservice gebeld over de aansluiting vd TV, die niet helemaal lukte. Hij gaf mij een tip, waardoor het oké kwam! Dank!
Komt na wat er op de site wordt belooft en is hierdoor een zeer betrouwbare winkel zal dus altijd mijn voorkeur blijven houden
Soms vind ik producten erg prijzig ivm andere aanbieders.
Snelle levering, prijs kan beter
Zowel qua levering als nazorg zijn perfect. Het is prettig om bij Cool Blue je product te kopen.
Wederom het laagst geprijsd en supersnel en netjes bezorgd. Ook de updates per mail waren duidelijk en fijn!
Makkelijk te vinden wat ik zocht en product voldoet aan de verwachtingen
Snelle levering. Een dag later al in huis.
Makkelijke vergelijking op de site en snelle levering.
Met dank aan de goede introductievideo op de Coolblue site dit apparaat besteld. Keurig op tijd geleverd. En een mail na levering van Coolblue met informatie over installatie en de link naar de gebruikshandleiding. Prima service!
Snelle en deugdelijke levering