Heel tevreden, snel besteld volgende dag bezorgd.
Alles op tijd, perfecte service, probleem = service desk bellen = opgelost
Plezierige behandeling en service.
Was Coolblue in het verleden steevast een van de goedkoopste aanbieders, nu rest de vlotte, nette levering en goede service. Kortom prima shop maar je betaalt er tegenwoordig ook voor.
Ik heb zakelijk een bestelling gedaan die ik op korte termijn nodig had en op zondag hebben ze zelfs kunnen leveren
onze wasmachine was defect. we vonden een nooie aeg bij coolblue en deze werk ook nog eens gratis op zondag geleverd. tijd klopte precies en werd nog gebeld door de bezorger ook! zeer tervreden
Aardig
Fijn dat je bestelde product bij Coolblue altijd snel geleverd wordt, zelfs op zondag. Er is een ruim assortiment en ik vertrouw vaak op Coolblue’s keuze. Een hele fijne webwinkel!
Vrijdags bestelling gedaan... Zou zondags bezorgd worden... Nu dinsdag nog niks in huis waardoor ik al 2 dagen niet kan werken voor opdrachtgever! Klantenservice helpt je niet en klachtenmail wordt niet op gereageerd!!!! Dit nooit meer!!!
Bij Coolblue weet je dat het goed zit.
Bestellingen en prijs is gewoon altijd goed. Plus snelle levering.
Snelle bezorging, het personeel is erg vriendelijk als je vragen hebt over je product/bezorging.
Vorig jaar bij Coolblue een SMEG melkschuimer gekocht. Deze werkte na 5 weken niet goed meer. Garde (draaiend onderdeel in de kan) draaide niet meer. Hiervoor ontving ik een nieuw exemplaar. Echter, dit nieuwe exemplaar ging na 10 maanden ook kapot. Apparaat stopte en gaf een ‘alarm’ piep-toon als ware er geen kan op het apparaat geplaatst was. Kennelijk is er iets aan de klanten ethiek van Coolblue veranderd, want ditmaal werd i.p.v. het kapotte exemplaar te repareren of vervangen, gekozen om mij een Coolblue tegoed te geven ter waarde van het aankoopbedrag. Echter, dit apparaat is (bij Coolblue) inmiddels ruim 30 euro duurder geworden. Alleen bij Coolblue overigens. In andere winkels is hij zelfs goedkoper. Met andere woorden, deze SMEG melkschuimer is kennelijk niet van hele goede kwaliteit (of ik heb bij pech 2 slechte exemplaren ontvangen), wij Coolblue kunnen hem niet (laten) repareren en dus is het goedkoper voor ons om je Coolblue tegoed te geven i.p.v. deze te vervangen voor een nieuw exemplaar.. Hierom dus contact met klantenservice opgenomen. Medewerker was vanaf het begin al opvallend onvriendelijk. Net als deze service/garantie afhandeling via de e-mail was ik ook dit niet gewend van Coolblue. Het Coolblue tegoed kon na enig pleidooi uiteindelijk omgezet worden naar geld-terug. Daarna werd mij met een duidelijke **** voice een goede dag toegewenst. Heel apart deze ervaring. Eerdere garantie afhandeling ervaringen in de afgelopen jaren zijn compleet anders. Geen Coolblue service meer.. en ook de glimlach is kennelijk te duur tegenwoordig. Nadat ik geld terug ontvangen heb, zal ik deze SMEG melkschuimer bij een winkel kopen die hem goedkoper aanbiedt. Want meer betalen voor de ‘goede service’ van Coolblue heeft geen zin meer en is letterlijk geld weggooien.
Tevreden over het product, de bezorging was snel en goed uitgevoerd.
bestellen ging makkelijk door de overzichtelijke site met filter opties. je wordt goed op de hoogte gehouden van het aflevering. dus gewoon goed eigenlijk zoals het hoort.
Zeer gebruiksvriendelijke site met goed vergelijk en zeer snelle levering, die goed te tracken is. Exact wat een klant wilt.
Besteld en snel en correct geleverd
Mooie laptop besteld, goed verpakt en snel verzonden!
Onze wasdroger was na jaren kapot, 's avonds een nieuwe besteld via coolblue en deze werd de volgende dag al geleverd, geïnstalleerd en de oude werd meegenomen. De levertijd werd optijd doorgegeven en ook kort van te voren nog netjes een belletje gehad. De nieuwe wasdroger werkt super. Erg tevreden en zeker aan te raden!
Op de website staat alles mooi en duidelijk geschreven, zowel plus als minpunten. Ook kun je verschillende apparaten vergelijken met elkaar voor een betere keuze. Extra info en hulp is ook altijd ter beschikking wat het een stuk makkelijker maakt om keuzes te maken. Het pakje kwam de volgende dag al aan en was top! Ik bestel zeker mijn volgende apparaatjes bij CoolBlue !
Alles was duidelijk op de site. Via de app besteld en in de winkel opgehaald. Fijn ontvangen in de winkel koffie aangeboden gekregen die was nog niet op voordat ik geholpen werd. Product kon ik prima zelf naar de auto brengen werd wel gevraagd of er hulp nodig was en of ik nog verdere vragen had. Dat was niet het geval. Bedankt voor de fijne service.
Als ik wat koop dan kijk ik altijd eerst bij Coolblue aangezien ik hier altijd goede ervaringen mee heb gehad. Ook tweede kans producten vind ik een goed concept waar ik al 2x gebruik van heb gemaakt en absoluut geen spijt van heb gehad. Bezorgservice ook goed geregeld en vriendelijk, niks was teveel. Top ga zo door!
Top service bij coolblue
prima geregeld