Prima service duidelijke webshop

Duidelijke webshop Zeer snelle levering

snel en goed zoals gebruikelijk

snel en goed zoals gebruikelijk

Heel cool

Volop keus en snel de juiste bestelling in huis !

Doen wat ze beloven

Na bestelling gedaan te hebben een zeer snelle levering van een vrieskast en frituurpan. Zelfs de vrieskast werd voor ons helemaal op de plek gezet en waterpas. Meer dan super tevreden :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle levering!

Zondags een bestelling geplaatst en nog geen 24 uur later had ik het product in huis, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voor het eerst dat ik via Coolblue iets heb gekocht. Online kon ik goed vinden wat ik nodig had. De volgende dag kon ik mijn bestelde product ophalen in de winkel. Ook dit bezoek was mijn eerste winkelbezoek aan Coolblue. Ik werd snel en zeer vriendelijk geholpen. Er werd met mij meegedacht, er werd gekeken of ik hulp nodig zou hebben bij het door mij aangeschafte product en er werd zelfs nog gekeken naar alternatieven. Zeer professioneel. Goede serviceverlening door een zeer sociale medewerker. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snel en op tijd geleverd!!!!

Je komt dat wel eens tegen.....ben je bezig met iets, merk je dat je iets nodig hebt, maar meestal of liefst direct!! Maar je hebt het niet.... Dan ga je zoeken wat je moet hebben, en je kijkt ff bij CoolBlue.. en ja hoor!!!.... NET wat je nodig hebt hebben ze toevallig... Nou, ff bestellen dan maar, en hupsakee!.... next day delivery..!! Zeer tevreden met service, bezorger, EN het moment van bezorging.... TOP!!!

Goed, maar een minpuntje

Ik bestelde een koffiemachine. Snel geleverd en blij met het product, maar de verpakking was duidelijk al vele keren uit- en weer ingepakt. Viel bij aankomst half uit elkaar. Gaat uiteindelijk natuurlijk niet om de verpakking, maar je hebt de indruk dat je iets tweedehands koopt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie review.

ALTIJD DOOR DE JAREN HEEN EEN PRIMA BEDRIJF

Ik heb zolang zij bestaan al veel gekocht bij Coolblue en altijd tot tevredenheid goede service altijd bereikbaar , klant vriendelijk en altijd bij een probleem oplossings gericht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service! Super aardige bezorger.

Goede en snelle service

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Goede prijsstelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede website, prijzen o.k., snelle levering

Vanaf de besteldatum tot aan de snelle levering en plaatsingdoor de zeer aardige service-monteurs dik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede keuze Prima e reader Boeken er op en lezen maar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Na je bestelling kon je in wachttherapie als je wilde, vond ik erg grappig van Pieter!lachen!

Leuk winkelen online!

Snel in huis

Om 11 uur besteld volgende dag in huis .. super fijn!!!

Altijd goed geregeld

Al heel wat besteld bij Blue en het is altijd goed geregeld. Een paar keer gebruik moeten maken van garantie en dat gaat gesmeerd! Aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en beleefde bezorger

Eenvoudig om een goed product binnen te krijgen.

Heel erg prima

Snelle levering en goede communicatie

uitstekend

de bestelling plaatsen is gemakkelijk, de manier van ontvangst is ook gemakkelijk te maken, je kan kiezen tussen thuis ontvangen en ophalen, waardoor je vrijer bent in tijd.

Top bedrijf!!

snelle leveringen, duidelijke website met video's en handleidingen van de producten,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Waren heel goed optijd en hebben alles goed na mijn appartement gebracht

Zal nog iets bestellen

Prima levering

Bestelling snel en correct geleverd voor een goede prijs.

Snel en betrouwbaar

De producten zijn altijd snel binnen met goede status updates. Mocht er toch iets fout zijn gegaan ergens dan is de service subliem.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN