Tv besteld en geleverd zonder problemen

Na lang zoeken een keus kunnen maken tv was helaas niet de volgende dag al leverbaar maar wel een weekje later. Gekozen voor laten ophangen met beugel. Erg blij mee wat een gedoe had het niet zelf willen doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog snellere levering

Snelle service, duidelijke aanvullende info

Snelle service, duidelijke aanvullende info

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Met Caroline een heel goed contact gehad. Leefde mee in de situatie. Mijn vrouw heeft Alzheimer ( en begrijpt niet veel meer) vandaar dat de 1e telefoon werd teruggestuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website met uitgebreide informatie

Wordt goed geïnformeerd

Je wordt goed geïnformeerd, alleen jammer van PostNL dat ze schrijven we komen niet meer vandaag maar je moet het morgen ophalen bij afgifte post. Is op-zich geen probleem maar zeg dat dan meteen dan hoef je niet te gaan zitten wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? PostNL

Spam mail

Ze vallen je lastig met aftersales mails.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, duidelijke communicatie en klantvriendelijk service

Ik bestel graag bij Coolblue omdat de service zo goed geregeld is, daarnaast wordt er altijd goed gecommuniceerd en is de bezorging snel!

Weer echt koud drinken

Bezorging weer top geregeld tot over de drempel. De extra hulp die werd aangeboden was niet nodig. Installatie ging soepel met de bijgeleverde handleiding, zodat we al snel konden genieten van een koelkast die ook weer goed koelt! Niet onbelangrijk, was echt goed in te bouwen in bestaande Ikea keuken van 12 jaar oud.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Foutje okay geld retour wachten noway

Bestelde n telefoon. Was tegoed geprijsd. Kan gebeuren. Voor levering teruggehaald door leverancier goed recht. Maar nu moet de klant wachten op zn geld.. is gestort kan enige dagen duren voor t zichtbaar is op uw rekening. Come on its 2023..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laat echt zien dat je klant koning is

Vlot & correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Producten prima, bezorging slecht.

Pakket zou tussen half drie en half vijf bezorgd worden, daarvoor speciaal thuis gebleven en iets anders afgezegd. Om vijf uur kreeg ik bericht dat “ de bezorger en ik elkaar waren misgelopen”. Dat is flauwekul, ik was gewoon op het adres en bezorger had mij ook kunnen bellen. Bezorging door Coolblue zelf ging altijd prima, nu via post.NL, daarover dus absoluut niet tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging niet uitbesteden maar zelf doen !

Goede en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Netjes verpakt en de volgende ochtend ontvangen,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service en geleverd zoals beloofd!

Artikel besteld en de volgende dag al in huis. Supersnelle service. Ik raadt Coolblue aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden.

prima service

Snelle en correcte levering met duidelijke uitleg van retourmogelijkheden en garantievoorwaarde.

Snel en goede kwaliteit

Pakket om 17:00 besteld, volgende dag in huis. Erg fijne bezorging, pakket niet beschadigd.

Zeer snel geleverd

In de avond om 22:30 besteld volgende dag om 10:30 geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima zending tegen goede prijs

Altijd goede levering binnen de afgesproken tijd met goede producten en tegen lage prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima service. snelle afhandeling, goed assortiment.

ik dacht ineens in de avond dat wil ik een föhn. en het zou mooi zijn dat die er morgen is. wie moet ik daar voor hebben?? Coolbue . en jaar hoor inde ochtend gebracht door post NL. heel fijn allemaal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 9

Goed geholpen en prettig geadviseerd

Goed geholpen en prettig geadviseerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik ben heel tevreden met jullie diensten

Ik heb op 15-08 mijn telefoon besteld de volgende dag is hij ingeleverd.

Wat een service!!

Al vaak bij Coolblue besteld en altijd alles in orde. Van de week is hier een vaatwasser geleverd en gemonteerd. Het was een hele klus omdat de vorige door een andere partij heel raar geïnstalleerd was. Maar de monteur deed er alles aan om dit op te lossen en mijn nieuwe vaatwasser goed te kunnen installeren en dit is zeker gelukt! Erg tevreden met product maar ook zeker met het plaatsen en de service!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles was naar wens!

Goede webshop

Mijn Logitech Master 2S muis was na 4,5 jaar blijkbaar niet meer te gebruiken. Knoppen werkten nog wel, maar cursor bewoog zeer schokkerig. Na overleg met Logitech was de enige optie vervangen. Coolblue was op dat moment de goedkoopste webshop met voorraad van mijn keuze, de Logitech Master 3S. Heel fijne muis die via bluetooth of via dongel is aan te sluiten. Coolblue zorgt ervoor dat deze de volgende dag om 8.30 al geleverd is!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN