Helemaal in orde

CoolBlue heeft een fijne interface met vriendelijke teksten en een gemakkelijk bestelsysteem. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar!

Slechte service

De bezorgers hebben de droger nog ingepakt enal bij mij aan de voordeur gezet. En niet een eens op zijn plaats gezet of aangesloten. Dacht dat coolblue dit soort dingen ook deed. Vind ik heel erg jammer dit. Ik ben maar een alleenstaande vrouw met 2 kids, ik heb daar ook geen benul van allemaal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen dingen beloven die je niet na kunt komen

Good service

Fast service!

Goede producten

Goede producten, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd, snel en betrouwbaar

Geen ge*** maar poetsen! Wat je bestelt krijg je ook en het gaat probleemloos en snel

Snel en goed geleverd

Altijd op tijd is mijn ervaring. Volgende dag netjes verpakt in huis. Krijg zelfs nog een mailtje met de vraag of de levering goed is gegaan. Nette prijzen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie duidelijke winkel met goede service en vriendelijke medewerkers

Fantastisch snelle service

Fantastisch snelle service goede prijzen

belofte niet nagekomen

Bestelling niet op beloofde dag geleverd, maar 3 dagen te laat. Had dit speciaal bij Coolblue besteld omdat ik het snel moest hebben. Heel jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? belofte nakomen

Geweldige service

Bestelling is razend snel bedankt.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, service als hoe je het wilt

Vlekkeloos!

Snel, effectief en efficiënt

Omdat PostNL er een zooitje van maakt, heeft CoolBlue bewezen slagvaardig te kunnen reageren. Met één telefoontje s'avonds laat was het geregeld.

Doen wat ze zeggen.

Ze doen precies wat ze zeggen. Iphone XR refurbishd besteld. Beschreven ‘zo goed als nieuw’. En dat was ook zo, ik kon er geen krasje aan ontdekken. Was overdag besteld en de volgende dag al geleverd. Top service. Dank jullie namens mijn hele blije tiener dochter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product, goeie service!

super!

Goed en concurrerend

Prijzen zijn concurrerend en assortiment is onovertroffen. Aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering, goede verpakking van een goed product

Tweedekansje besteld

De mooie Canon lens kon ik ook als tweedekansje bestellen, de verpakking was alleen open geweest, nou dat was amper te zien. Zo goed als nieuw en in perfecte staat. Ik ga hier hele mooie foto's mee maken. Heel blij mee en de volgende dag al in huis. Super tevreden.

Hele aardige bezorger

Bestelde een tandenborstel en eindigde met een heel leuk gesprek over leven op t platteland

Niet wat het moest zijn

De telefoon die ik heb gekocht, voldoet niet aan het beeld dat op de site stond. De batterij houdt het nog geen dag vol. Kort om, deze moet vervangen worden. Ik maak meer kosten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Schrijf beter op wat voor product het is

Bestelling snel geleverd door een vriendelijke bezorger op de fiets.

Coolblue is de beste..

Nog nooit teleurgesteld ,ik zeg bestel maar ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Bijna altijd goed

Bijna altijd goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Soms iets sneller reageren

Kan niet beter, geen dozenschuiver hier

Online shoppen was snel en fijn. Veel onderzoeken en keuzehulp over de producten met onderbouwde aanbevelingen. Betalingstype was meer dan voldoende keuze in en de levertijd is echt supersnel. Zou bijna zeggen, voor 2 euro korting doe het wat rustiger aan zodat de logistieke stroom erachter ook niet op fulltime performance hoeft te draaien wat beter is voor het milieu haha. Maar kort samengevat, super en zeker geen dozenschuiver!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Punten sparen en korting bij minder snelle verzending?

Makkelijk besteld, volgende dag in huis.

Overzichtelijke website, makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had en na bestellen was het de volgende dag in huis.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN