top

Zaterdag besteld, zondag in huis.

Fijn geholpen bij klantenservice

Er was iets misgegaan met mijn bestelling. Had betaald, er gebeurde niets. De klantenservice gebeld en daar werd ik goed geholpen, waardoor mijn probleem werd opgelost en mijn pakketje de volgende dag op zondag toch nog bezorgd werd. Echt super! Volgens mij heet de dame Amal. Dank je wel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering (alleen niet morgen geleverd als vandaag besteld!) En plaatsing machine op moeilijke plek :) Vergelijken op website is goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak geen reclame over levering binnen 24 uur als je dat niet lukt

Tevreden.

Snelle levering en prettig klantcontact. Betrouwbare webshop.

snel en professioneel

Laat in de middag een ASUS Laptop besteld, EN kijk ,HOPPA de volgende dag gewoon al in huis !!! SUPERRRR COOL super service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gewoon zo doorgaan !

Super fijne afspraak gehad in de winkel (filiaal Aalsterweg Eindhoven)

Ik ben in de winkel geweest voor advies over de aanschaf van een nieuwe telefoon. Ik werd vriendelijk ontvangen en het personeel wat mij te woord stond was erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn advies op maat werd ook even doorgemaild zodat ik deze thuis nog even rustig kon na bekijken. Online heb ik over dit advies nog een vraag gesteld en ook hier kreeg ik een prettig antwoord op terug (van een andere medewerker). Al bij al een zeer fijne ervaring en ik kom graag eens terug!

Netjes op tijd bezorgd

Prima levering. En oude spullen meegenomen.

Supersnel geleverd

Fijn dat het op zondag geleverd kon worden! Heel blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima geholpen, maar erg lang wachten

Alleen in de winkel geweest om een reeds betaalde bestelling op te halen. Hiervoor moest ik echt een kwartier wachten, omdat andere klanten informatie over diverse apparaten wilde. De service is prima, maar afhalen moet toch veel sneller kunnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer voor klanten die alleen afhalen een andere afhandeling te vinden

perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zelfs op zondag supersnel geleverd !

Op zaterdag een micro SD kaart besteld vanwege een logeerpartij waarbij ze met z’n tweeën Fortnite tegen elkaar wilde gaan spelen. In onze eigen Switch hadden we nog geen extra geheugen. Op zondagmiddag keurig op tijd geleverd. Top van Coolblue en PostNL.

Uitstekende service

Alles is heel vlot verlopen bij de bestelling en de levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A

Waar voor je geld!

Zeer vlot geleverd,ook als er wat mis is goed bereikbaar en vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel in de winkel. Enige verbeterpuntje zou mogen zijn dat het personeel in de winkel iets meer verstand heeft van de producten die daar verkocht worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja zie boven

goede kwaliteit tot op de minuut voor levering op de hoogte gehouden wat de tijd van aflevering zou zijn Binnen 24 uur

Uitstekende webshop

Grote colleactie, scherpe prijzen en goede service.

Prima afhandeling

Bestellen is makkelijk op de site. Ik koos voor de optie van afhalen in de winkel . Vriendelijk personeel. Factuur via de mail ontvangen en ook nog tips voor het gebruik van mijn product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle gratis bezorging.

Prima kwaliteit/prijs verhouding. En een super snelle en duurzame levering; zelfs op zondag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle levering en prachtig apparaat

Snelle levering, de volgende dag in huis, prachtig apparaat

Geweldige zaak

Klantvriendelijk ook telefonisch .goede informatie site. De Dame die ons te woord stond heeft alles uit gezocht en deed een hele goede uitleg. Zodat we over zijn gegaan tot kopen.klasse!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Het pakket werd binnen 1 dag geleverd. Product is van goede kwaliteit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede communicatie, snelle bezorging. Fijn dat het bezorgtijdstip zo nauwkeurig wordt doorgegeven. Bezorging met de bakfiets, goed voor her milieu!

Goedkoop en snel

Jullie zijn vaak de goedkoopste vergeleken andere siter en jullie bezorgen de pakketjes altijd heel snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer producten

Quick delivery, packed well, great product!

Quick delivery, packed well, great product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Netjes op tijd door nette jongeman op de fiets afgeleverd

Al verschillende artikelen gekocht bij Coolblue en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over service, behandeling communicatie etc. etc.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zo doorgaan

64 Weena

Rotterdam 3012 CN