Mooie Samsung tv met haarscherp beeld en schitterend van kleur voor een zeer goede prijs. Coolblue's keuze werd mijn keuze!
In een ogenblik hebben drie vrolijke en leuke jongens mijn oude wasmachine meegenomen en de nieuwe geplaatst en aangesloten Incl korte uitleg en advies.
goed geholpen
Altijd compleet snel en betrouwbaar
It was really good idea to buy it via coolblue compare to other websites beacuse i was moving from location and i needed the ordered to complete as fast as possible. The cool blue managed to make it in 48 hours which is really fast. Good job!
Ik belde om een afspraak te maken voor plaatsen vaatwasser. Er ligt een dossier wat er tot nu toe is gedaan en besproken. De medewerker kon niets vinden in het dossier. Moest steeds overleggen. Ik had al ruim een half uur in de wacht gestaan voor Ik iemand aan de telefoon kreeg en het overleg van de medewerker met collega's duurde nog eens ruim een half uur. En als je een uur steeds hetzelfde deuntje in de wacht hoort neemt de irritatie wel toe. Mi moet er echt wat aan gedaan worden. Er loopt ook nog een melding van schade die nog opgelost moet worden Het is voor mij de 1ekeer dat ik problemen ondervind met coolblue. Ik ga uit van een goede afhandeling van alles. Dus dit keer 3 ipv 5 sterren
Makkelijk besteld en volgende dag in huis
Mooi product snelle levering erg blij mee groetjes koos
Snel en eenvoudig bestellen, snel levering
we hadden een tv gekocht, een tweede kans ,een geretourneerd toestel en eigenlijk gewoon nieuw. Tweede kans producten worden bij Coolblue gecontroleerd (zeggen ze). De tv wordt bezorgt door vriendelijke en spontane chauffeurs. Ik maak de doos open, tv er uit ,tzit er alleen een tv in, geen bediening, geen standaard geen snoer en geen gebruiksaanwijzing. Daarop Coolblue gebeld en na een kwartiertje een medewerker aan de lijn. Het probleem uitgelegd en meneer gaat aan het rondvragen. Vijf minuten later komt hij met het voorstel dat ik van alle gemiste onderdelen de nummers op zoek en dat hij dan wel even z'n best zal gaan doen om te kijken of hij de gemiste delen nog ergens kon krijgen. Je begrijpt wel dat de stoom me uit de oren kwam, ik als klant die een bedrag neertelt voor een complete tv wordt geacht even voor Coolblue aan het werk te gaan. Meneer was beledigt toen ik dat voorstel afsloeg en zei dat ik een beter voorstel had en dat ze hem maar beter weer konden ophalen. Een halfuurtje later de 2023 versie bij Hello TV besteld, deze kost bij Coolblue 2698,- euro ,dezelfde prijs als bij Hello TV, echter bij Hello TV kon ik hem uiteindelijk kopen voor 1998,- dat is 700,- goedkoper dan bij Coolblue en Hello TV bracht hem twee uur later al aan huis, Top service daar bij Hello TV. Zoals zo vaak ligt het niet aan de chauffeurs of aan de magazijn medewerkers, maar heel vaak weer aan de service medewerkers die te lui zijn om van de stoel te komen.
Binnen een dag mijn nieuwe laptop in huis mogen ontvangen. Daarnaast ook alle benodigde informatie kunnen terugvinden via de website. Top!
Ordered in the afternoon, great notifications on when it would delivered. Early in the morning I received the product. Even delivered by bike. An example for what other companies should do.
Na 1 e mislukte afspraak werd item volgende dag keurig bezorgd
Ik ben altijd blij met de service van Coolblue! Coolblue maakt zijn woorden waar in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Dit geeft een erg vertrouwd gevoel, waardoor ik altijd weer terugkom!
bezorger kwam aan de deur voor het pakketje. op dat moment wat ik er niet en ik ben netjes gebeld door de bezorger dat hij hem ergens anders afgegeven had. in eerste instantie miste ik de oproep, maar daarna nam hij op.
Prettig en fijn om hier te shoppen.
De bezorger was erg vriendelijk en het product werkt perfect zoals ik had verwacht
Nier perse de goedkoopste, maar daar krijg je tenminste wel echte service voor terug :-)
Eigenlijk bestel ik alles bij "Coolblue" snelle levering en uitstekende service.
Snelle service voor een goede prijs
Helemaal tevreden
Ik ben groot fan van Coolblue. Ik bind het een partij die nog steeds goede en oprechte service verleend. Als voorbeeld, onze televisie was gebroken toen we deze ontvingen. Na een melding te maken kwamen ze op een zondagochtend de dag erna al langs met een vervanging. Snel, goede service. Word ik blij van!
Zo simpel kan online bestellen zijn
Alles voor een glimlach: klopt helemaal. Elke keer, als ik iets bestel, wordt het bestelde razendsnel afgeleverd door supervriendelijke bezorgers. Compliment hoor.
Zelfs de bezorger is Top qua vriendelijkheid en behulpzaamheid