Online duidelijke website, goed verschillende producten te vergelijken.Winkel terzake kundig advies.

Uitgebreid assortiment waaruit je makkelijk kan kiezen. Bezorging vlot en netjes, met duidelijk aangegeven, kloppend tijdspad. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces. In de winkel tot nu toe steeds vriendelijk te woord gestaan, meestal met goed advies. Retourneren zowel bij winkel- als online aankopen nooit problemen gehad.

makkelijk en goed

geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zo doorgaan met een lach

wederom een prima ervaring met Coolbue

Zoals op de site aangegeven, keurig de dag na bestelling bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet echt

uitstekend

Prima service en product.

Fijne, kwalitatieve prima koelkast

Doet wat hij moet doen. Duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Vriendelijke bezorger. Netjes afgeleverd en de oude koelkast retour genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede levering, betrokken en betrouwbare leverancier

Snelle service, betrokken leverancier en heel duidelijk over de dienstverlening. Zo krijg ik een sms wanneer het pakketje wordt ontvangen en heb ik de bezorger aan de lijn als ik niet open doe. Zo maak ikzelf een keuze of het pakket in de tuin belandt of achtergelaten wordt bij mijn buren. TOP!

Alles perfect geregeld

Bestelling makkelijk - duidelijk aangegeven dat montage service mogelijk was - op tijd en van tevoren gebeld, zoals afgesproken. Eindelijk een bedrijf die zich houdt aan de afspraken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi product. Ik ben zeer tevreden.

Heerlijk voor het eerst mijn eigen brood gebakken. Duidelijke uitleg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volledige info en snelle levering

Goede uitleg over producten, helpt om door de bomen het bos te zien. En goede, snelle en vriendelijke levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, op tijd, vriendelijk, behulpzaam

Professioneel

Telkens als ik een vraag had, had ik binnen 24 uur een antwoord. De medewerkster was zeer vriendelijk en professioneel!! Chapeau !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vind coolblue een top bedrijf !!! Zo gemakkelijk

Bovengemiddelde service

Je kan er bij Coolblue op vertrouwen dat de producten goed zijn en je bij problemen netjes wordt geholpen of gecompenseerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijspunt is vrij hoog

snel en compleet volgens beschrijving op site

om 2300 besteld volgende morgen om 1000 bezorgd

Hele goede ervaring!

Goede beschrijving van het product op de website. Handige video erbij. Snelle levering en goede service.

Vertrouwd gevoel

Product besteld en opgehaald in de vestiging in Eindhoven. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende blender die voldoet aan de wensen.

Snelle service, goede producten

Prima product gekocht. Goede beschrijving, nuttige recensies.

Geweldig!

Gewoon super. Product als omschreven, bezorging op tijd, vriendelijke en attente lieden. Absolute aanbeveling.

correct

doen wat ze moeten doen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Droger besteld en voor €25,- ook laten aansluiten. Altijd weer een fijne service en de droger staat mooi op zolder.

Tevreden

Het is onduidelijk wanneer je pakket tot de drempel of naar een etage wordt geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Top bezorgers!

Communicatie is uitstekend. Bezorging is volgens afspraak. Je kan rustig je dingen doen zonder stress. Je hoeft dus niet achter je voor te wachten wat vooral bij PostNl het geval is, anders zijn ze weer vertrokken. Bezorgers Coolblue belt netjes 15 minuten voor aankomst op. Super vriendelijke bezorgers netjes, beleef en inderdaad met een glimlacht! Meerdere keren bestelde ik bij Coolblue. Veel keus en Goede prijs/kwaliteit. En alleen al voor de goede bezorgers bestel ik liever bij Coolblue dan ergens anders. Top! Ik ben tevreden!

Tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Beste webshop van Nederland

Deze webshop heeft alles; een gigantisch assortiment, goeie prijzen, goeie service, snelle leveringen en bovenop dit alles ook nog eens mega veel keuze in al deze aspecten (wanneer je kunt leveren, hoe je kunt betalen, etc). Simpelweg de beste webshop van Nederland.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede omschrijving, niet duur en snel

Product was goed omschreven en bij Coolblue het goedkoopst. Volgende dag al geleverd!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN