De kleur van het horloge is heel subtiel en niet erg roze, meer richting perzikkleur. Erg mooi, niet opvallend en past bij bijna al je kleding. Binnen een dag geleverd en de verpakking was gelukkig niet mega groot, met een klein horloge erin. Top! Het horloge werkt en heeft veel functies in combinatie met de app. Ik heb nooit eerder een smartwatch gehad dus ik kan het niet vergelijken. Ik loop 2x per week hard tussen de 5 en 10 km en hij heeft voor mij meer dan ik zou kunnen wensen. De slaapfunctie is ook heel fijn. Het geeft goed inzicht.
Besteld, gereserveerd, opgehaald. Fijn!
Snel simpel en nauwkeurig
Altijd vriendelijke bezorgers, de bestelling wordt netjes tot aan de deur geleverd en in de hand aangegeven. (Tegenover de pakketjes rondom het huis vinden, wat bij andere bezorgdiensten wel voorkomt.) En nog fijne producten ook :)
Nooit problemen gehad met als ik iets bij CB bestelde; mails, leverdatum, afhaalbericht. Alles klopt gewoon. Zo zou het ook meten, maar is niet overal zo.
Snel geleverd. Heel fijn.
Alles goed geregeld van bestellen tot ophalen pakket. Bestellen bij coolblue verloopt altijd goed wordt altijd goed op de hoogte gehouden waar pakket is keurig op tyd geleverd en pakket ook altijd in goede staat,echter een nadeel bestellen kan alleen via Ideal niet via creditcard is mijn ervaring.
Weken moeten wachten elke week gemaild met Coolbluer. Wachten ,wachten reparatie drie keer mail gekregen sturen het naar reparateur terwijl het daar al 3 weken zou zijn viel in garantie ik kon al vertellen is niet te repareren . Uiteindelijk bericht nieuwe uitzie Samsung is niet meer te leveren. Goede oven uitgezocht en geld terug wat overbleef dus eindelijk een glimlach.
Hoi! Dat wachten voelde vast als drie seizoenen van Wachten op de Reparateur 😉. Soms lijkt het alsof een toestel een wereldreis maakt voor het terug bij ons belandt. Gelukkig eindigde dit verhaal met een happy end: een nieuwe glimlach en een oven die wél doet wat ‘ie moet doen. We vinden het jammer dat het zo lang duurde, maar superfijn dat we het samen goed konden afsluiten. Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld — daar bakken we weer energie van! 🔥💙 Groetjes, Coolblue.
Afspraken perfect nagekomen. Service en support in de winkel Breda uit de kunst
Taco gaf mij super service!
Extreem snel geleverd (zaterdagavond besteld en zondag direct bij openen vd winkel af te halen (12:00u)! Achterin de winkel aan een desk kreeg ik de telefoon en kon ik nog even paar vragen stellen over de telefoon. Duidelijke communicatie over bestelproces, vriendelijke medewerkers in winkel.
Als je vrolijk begroet wilt worden met je pakketje moet je ALTIJD bij coolblue zijn. Ik blijf erbij
Op de website 2 nieuwe mobielen besteld, de volgende dag geleverd. Super
Snelle levering, ruime keus
Uit ervaring geven alle aankopen een gevoel van vertrouwen voor de aankoop en complete levering, al dan niet met installatie. Het is compleet. Zeker ook de garantie. Dat geeft vertrouwen. Hmmm, een glimlach waaard!
Tevreden over de snelle levering en over de communicatie via de mail. Enig minpuntje: er zat geen factuur, pakbon of retourlabel bij het product.
Altijd goede ervaringen met cool blue
Ja hoor weer een Coolblue product gekocht, als aanvulling op de Miel wasmachine ook via Coolblue. Hartelijke groeten aan mijn zoon Beau Verdiesen en zijn lieve vriendin Patricia die beiden werken bij Coolblue, hoofdlocatie Rotterdam. Liefs, mam hahaha
super snelle levering. En had een tweede kans pakket en was gewoon zo goed als nieuw!
vandaag besteld morgen in huis dat is waar
Snelle levering en goede omschrijving van het product
Nog geen antwoord op mijn vraag. Ellen lang wachten bij telefonisch contact
Beste Theo, Wat vervelend om te horen dat je lang moest wachten en dat je vraag nog niet is beantwoord. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Neem alsjeblieft contact met ons op via de chat op onze website, zodat we je vraag snel persoonlijk kunnen behandelen. We helpen je graag verder. Vriendelijke groet, Coolblue
Prettige behandeling en vakkundig advies Inleverde verkoper en begripvolle opstelling
Het artikel kreeg ik zoals het beloofd is, met name de volgende dag bezorgd. Geweldig Coolblue, bedankt!!
Mooie tv en was er al de volgende dag. Vriendelijke bezorger