Geweldige service!

7 dagen in de week 100 % service. Welk bedrijf in Nederland geeft dit?.

Prima online winkel

Zoeken gaat soepel, net als alle beschikbare Produkt informatie en ook afrekenen gaat gemakkelijk. Bezorging en het volgen van je pakket is net zo eenvoudig.

Komen de belofte na.

Besteld. Betaald. Op de beloofde datum en tijd ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijven doen waar jullie goed in zijn.

Top levering

Goed product, snelle levering

Uitstekende serviceduideloj

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Snel, goed en vriendelijk

Alles snel en goed geregeld. Grote glimlach dus. Top!

Elektrische tandenborstel direct bezorgd

Coolblue doet wat het beloofd. De bestelde tandenborstel wordt op de afgesproken dag bezorgd na tijdige melding van het tijdslot. Prima dus.

Sneller levering

Snelle levering en behulpzaam met spullen binnen zetten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel bezorgd, direct in gebruik

Opvallend voor mij is altijd het gebruiksgemak van de Cool Blue producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets minder plastic verpakkingen

Vaste adresje

Voor elektronica is Coolblue mijn vaste adres. Zoeken op de website is erg handig. Snelle bezorging en maken beloftes waar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Problemen gehad met een racestuur dus teruggestuurd. Kreeg een bon ter waard van het racestuur waarmee een koffiezetapparaat hebben gekocht. Erg blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Altijd snel en goede levering!

Ik kan altijd last minute bij coolbleu bestellen en weet ik zeker dat ik het de volgende dag in huis heb!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Snel en correct bezorgd

Product nog niet in gebruik

weer top

Laptop inclusief cover en muis keurig geleverd, weliswaar met één dagje vertraging. Had m'n dochter 't meest last van :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alle bestelde producten zoals beloofd op tijd binnen. En de opmerking over maandag bezorgen ipv op zondag vind ik ook top !

perfect en vlot geregeld

Voor de eerste keer een aankoop gedaan bij Coolblue en alles is fantastisch verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levertijd en netjes bezorgd

Makkelijk zoeken en vergelijken op de website. Daarna snel geleverd na bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 2 machines van Samsung. Optie aanvinken om draairichting te wijzigen vooraf.

correct, zorgvuldig en conform de afspraken het product geleverd.

Na beoordeling van de diverse telefoons op de website met de duidelijke adviezen en omschrijvingen een keus kunnen maken. Telefoon besteld en een dag later correct ontvangen. Nog even persoonlijk contact gehad met een medewerker in de Coolblue store ter plaatse, waarbij adequaat service werd verleend, is de telefoon naar tevredenheid in gebruik genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar, blij met optie tot tweede kans en zeer goede klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

alles voor een glimlach? in ieder geval niet de mijne....

Iphone besteld die daags nadien geleverd zou worden. Postnl geeft echter een door hen dichtgeplakt doosje af, waarin géén iphone meer zit. Is er ergens onderweg uit weggenomen. Coolblue benaderd en te horen gekregen dat het in te stellen onderzoek max 10 dagen zou duren. Na 10 dagen kreeg ik van andere backoffice medewerker te horen, dat onderzoek 10 dagen zou duren, terwijl ik eerdere vragen nogmaals moest beantwoorden en foto's opnieuw moest verzenden. Na enige dagen kwam weer een andere backofficemedewerker die een verlenging van weer eens 3 dagen aankondigde. Uiteindelijk is andere iphone alsnog geleverd. Ik voelde me niet alleen enorm aan het lijntje gehouden maar kon me niet aan de indruk onttrekken, dat ik als een crimineel behandeld werd. Tot slot: geen enkele uitleg, geen uitslag van het onderzoek, geen verontschuldiging voor het ontstane ongemak, niets..... Ben wel blij met de iphone, maar zeker niet met Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? hou je aan je belofte en probeer wat empathie op te bouwen

Zeer overzichtelijk bestel proces, plezierige afhandeling

Snel besteld, makkelijk keuzes te maken in bezorgen of halen enz. Prettige behandeling bij afhalen op het Alexandrium.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Check ID van koper bij afhalen

geweldig

De service is gewoon uitstekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service! Ruim assortiment. Goede app met duidelijk overzicht en vergelijkingsmogelijkheden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top ervaring!

Fijne aankoop, super machines en super bezorgd!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN