Snel geleverd!

Zondag besteld en maandag geleverd met de coolblue fiets! Niet verwacht dat zo snel zou zijn. Chapeau!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee nu even niet,

Gewoon prima!

Pakket op zaterdag besteld en op zondag keurig geleverd. Was netjes ingepakt. Snelle levering. Ook fijn is dat je altijd keurig te woord wordt gestaan aan de telefoon. Fijne webwinkel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Pakketje werd volgende dag correct bezorgd. Daarna kwam er nog een mailtje met advies en productinformatie, voor het geval niet alles duidelijk was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nieuwe gsm besteld, de volgende dag binnen en wat helemaal super was, dat er een mail kwam hoe de gegevens van oude naar nieuwe gsm over te zetten en nog wat handige tips!

Altijd uitstekend

Nooit problemen gehad, bezorgen snel en op tijd

Fijn bedrijf

Producten zijn makkelijk te vergelijken en fijn dat de rescensies ook geplaatst worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, een overzichtelijke site met goede keuze hulp.

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Zoeken en bestellen gaat heel makkelijk. Ook goede informatie over het produkt en recensies helpen hier ook bij. Vlotte levering is ook een pré.

Teleurgesteld

Na weken uitverkocht eindelijk apparaat weer op voorraad. Vandaag besteld en morgen binnen kloptte helaas ook niet. Moest dag langer wachten op mijn product, net op de dag dat ik wilde vetrekken met vakantie pakket binnen. Helaas beschadigde product ontvangen. Frame rand van een kant helemaal los zo der enige schade aan de verpakking. Direct retour aangemeld wat wel gelukkig snel ging. Bij postNL afgegeven maar tot heden geen bevestiging van ontvangst. Zeer dure product waar ik nu geen enekele zicht in proces heb en zelf nu ook week niet thuis ben. Moet helaas in mijn vakantie achterna gaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf bezorging ipv postNL of andere koeriersdienst bedrijven

Supersnelle leveringsservice !

De volgende dag al in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en netjes afgeleverd zoals beloofd!

Super bedrijf

Als je iets wilt weten kan je via Facebook een berichtje sturen en je krijgt binnen een uur al antwoord. Qua service is het ook een super goed bedrijf. Klanten staan echt op nummer 1.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo doorgaan

Prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en ruim assortiment

Goede service, fijne klantenservice, kwalitatief goede producten en snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie spullen voor een redelijke prijs, snel geleverd.

Mooie spullen voor een redelijke prijs, snel geleverd.

In de avond om 21.30 uur besteld en de volgende dag om 12.45 uur geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en alles werkt prima

Alles goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, duidelijke, goede en vriendelijke service!

De informatie is helder. Direct contact en er wordt gezegd/ beschreven wat er gebeurd. Er gebeurt wat is gezegd/ beschreven. Vriendelijk en professioneel personeel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snelle levering.

Printer super snel geleverd, maar toen ik de volgende dag de gebruiksaanwijzing wou downloaden was de printer plotseling € 117,00 goedkoper vanwege een aanbieding, na 1 telefoontje kreeg ik direct het “te veel” betaalde bedrag terug gestort, dat is service.

Duidelijke website, snelle verzending

Fijne service

Vrolijke bezorging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede en snelle service

Je bestelt en je hebt binnen korte tijd het bestelde in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lagere prijzen

Alles voor mijn glimlach

Mijn AirPods waren plotseling kapot gegaan, dus ik heb ze ter reparatie ingeleverd. Helaas bleek de reparatie te duur te zijn en heb ik het volledige aankoopbedrag teruggekregen. Gelukkig besloot ik te bellen toen ik het bedrag niet in mijn account zag staan, en daar heb ik een super vriendelijke dame aan de lijn gekregen. Ze was zo behulpzaam en begripvol! Het probleem was dat ik een dag na mijn aankoop op vakantie zou gaan en ik wilde echt AirPods meenemen. Maar die dame ondernam direct actie en voegde het bedrag toe aan mijn account. Zo kon ik de nieuwe AirPods meteen bestellen en ben ik naar de winkel gegaan. Daar werd ik ontvangen door een ontzettend vriendelijke jonge dame, ze was echt een visitekaartje voor de winkel! Ze was enthousiast en vertelde me alles over de nieuwe AirPods Pro 2, terwijl ze ook naar mijn verhaal luisterde en begripvol reageerde. Haar positiviteit straalde gewoon van haar af. Met een grote glimlach liep ik de winkel uit, en ik voelde me zo goed dat ik met een extra goed gevoel op vakantie kon gaan. Als je een voorbeeld zoekt van klantbeleving, moet je echt naar Coolblue kijken! Ze hebben het top gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mijn tip is blijf zo doorgaan en inspireer andere bedrijven met jullie positieve energie

Super service !

Snelle levering; sympathieke vervoerders en een goed product! Alleen dat beloofde “venster van 4 uur” kwam niet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Regeling m.b.t. die belofte van dat 4-uur venster verbeteren, zodat de klant zich daar beter op kan instellen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN