Coolblue is betrouwbaar, uitermate klantgericht en levert een goede service!

Mijn aankoop bij Coolblue was in 2008, toen al was de service en productkennis heel goed. Inmiddels 15 jaar later heb ik verschillende aankopen gedaan en keer ik telkens weer terug naar Coolblue. De service en productkennis is onveranderd goed en daarbij is Coolblue het klantvriendelijkste bedrijf dat ik ken. Het personeel heeft kennis van zaken, is super behulpzaam en zeer vriendelijk. Misschien is Coolblue soms niet de allergoedkoopste, hoewel ze ook zeer scherpe aanbiedingen hebben, maar ik vindt nergens anders de service die Coolblue levert.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zo door, een tevreden klant is een klant voor het leven en ook voor de generaties erna.

Afhandeling bezorging en communicatie uitstekend!

Koptelefoon fantastisch

Gelukkig had ik thuis al wat info ingewonnen, de verkoper /adviseur erg vriendelijk maar niet zoveel info over de verschillende noice cancelling hoofdtelefoons...........

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als adviseur je iets meer in de producten verdiepen

Best experience

I bought a phone and they ship on time as mentioned. Good quality and genuine products

Altijd goed bij coolblue

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Coolblue gehad. De app werkt goed en is overzichtelijk. Daarnaast altijd snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Groot assortiment, goede prijzen, snel geleverd

Groot assortiment, goede prijzen, snel geleverd

goede en snele levering

Printer besteld, goede en snelle levering. Ook tegoed meteen verrekend. Hopelijke veel plezier van printer. En net als eerder contact alles ok

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, ga door met goede service

Coolblue is betrouwbaar

Ondanks dat ik sommige producten bij andere winkels/webshops goedkoper kan krijgen, bestel ik toch bij Coolblue. Dit komt omdat Coolblue doet wat het beloofd en ook een goede (klanten)service biedt, waardoor ik zeker weet dat ze er alles aan doen om een probleem op te lossen. Daarnaast zijn ze betrouwbaar met de levertijd etc. waardoor je er op kan rekenen dat je bestelling op tijd is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heel zelden zijn artikelen alleen via een winkelketen (ergens ver weg) te verkrijgen en niet via de webshop.

Goed en snel geholpen

Artikel besteld en zelf opgehaald in de winkel, alles lag netjes klaar en ik werd snel en keurig geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Goede aanbieding en vlotte levering

Op zoek naar brandmelders en koolmonoxide melder, op de site een goede keuze kunnen maken en met een combi aanbieding ook nog een goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Excelent

They are professionals, i recommend

Snelle, deskundige service

Het is allemaal heel professioneel. Goed opgeleide mensen helpen je met een glimlach. Je krijgt het gevoel dat je serieus als klant wordt genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue doet extra waarvan ik eerst niet wist dat ik dat wel wilde!

Naast mijn afgelopen bestelling wat slechts afleveren was, dus weinig interactie, vind ik de keer dat ik een vriezer heb gekocht een goed voorbeeld. Coolblue heeft deze geïnstalleerd, maar ook de oude vriezer mee genomen (had ik zelf toen nog niet over nagedacht) Ook de wasmachine die twee hoog middels een trappenhuis moest worden gebracht geen enkel probleem voor ze. Wat betreft deze wasmachine heeft Coolblue trouwens ook via de telefoon uitstekend advies gegeven, wat voledig bij mijn wensen past. Lang verhaal kort, ‘t zijn een stel toppers en ik ben fan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen, ga zo door!

Jammer genoeg niet wat ik gewend ben van Coolblue

Zondagavond besteld, ruim voor middernacht... zou de volgende dag bezorgd worden... eerste keuze woensdag...gebeld, jammer genoeg.... bezorgdienst zit te vol. Maandagochtend nog gekeken, kom ineens wel weer dinsdag... Aflevering woensdag zoals gewoonlijk, goed. Maar jammer van het traject ervoor, zeker omdat het zomer is en een koelkast betreft...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hoger, misschien een beetje afstemming onderling.

goed geregeld

Snel en goede bestelmogelijkheden

Snel en gestroomlijnde bestelmogelijkheden.

Zeer goede service

Ging iets mis met de initiële levering maar keurig opgelost door de medewerkers van Coolblue!

Fijne webwinkel

- handige website om het product te kiezen naar jouw wensen. - snelle levering, per fiets!

Altijd op tijd

Fijn contact Juiste aflevering met nette bezrging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Adreswijziging na 2x bellen niet doorgevoerd.

Zie boven en volgende dag nog twee mails ontvangen op verkeerde adres echter niet geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afleveradres gewijzigd graag bevestiging

altijd al prima ervaring met Coolblue

alle bestellingen die ik heb gedaan, waren allemaal prima geen gekke dingen geconstateerd. dus prima!

Uitstekende service!

Uitstekend geholpen, goede service en klantvriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

het is allemaal goed geregeld en ook bezorging is goed gegaan. Geen klachten

besteld , geleverd en geen opmerkingen verder

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel gebracht en goed geholpen met aansluiten

Keurig optijd en netjes op z'n plek gezet

Goed!

Switch gekocht, volgende dag in huis. Erg blij, geen problemen gehad!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN